Ήρθες (το τέλος)

500 36 21
                                    

     Τρεις μήνες πέρασαν από τότε που γύρισε η Έρικα στην Ελλάδα. Όμως ποτέ της δεν ξέχασε το ταξίδι στη Κορέα. Σκεφτόταν καθημερινά όλα έζησε εκεί. Δεν μπορούσε να ξεχάσει τίποτα. Αλλά μέσα σε αυτούς τους τρεις μήνες κάποια πράγματα διαμορφώθηκαν, κάποια άλλα άλλαξαν και κάποια δημιουργήθηκαν. Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά.
     Η Έρικα μιλούσε συχνά με τον Yoo Seung Ho και τον Yoo Ji Seung είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω Skype. Έτσι ενημερωνόταν η Έρικα για όσα συνέβαιναν στην οικογένειά της. Ο Yoo Seung Ho ήταν πια υγιέστατος και συνέχιζε τη ζωή του κανονικά. Ο Yoo Ji Seung έγινε φίλος με τον Gong Yoo-αυτό ήταν αναμενόμενο αφού περνούσαν πολλή ώρα μαζί όταν ήταν η Έρικα στη Seoul. Επίσης βρήκε μια κοπέλα, την Ha Ji Won. Ο Yoo Ji Seung έστειλε φωτογραφίες της στην Έρικα για να δει την αντίδρασή της. Η Έρικα φυσικά την έγκρινε. Έβλεπε (στις βιντεοκλήσεις βέβαια) πως ο Yoo Ji Seung ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της και χαιρόταν για εκείνον. Όμως κι εκείνος ήθελε να μάθει αν η αδερφή του είναι ερωτευμένη με κάποιον, αλλά η Έρικα δεν είχε τίποτα να του πει για δύο λόγους: α) από τότε που επέστρεψε δεν ενδιαφερόταν να βρει κάποιον και β) αυτός που ήθελε ήταν στην Κορέα και ήταν και διάσημος.
     Ήρθε η στιγμή που η Μαίρη θα γνώριζε τον αδερφό της Έρικας και όχι μόνο: θα έβλεπε μετά από είκοσι χρόνια τον έρωτα της ζωής της. Λίγες μέρες αφότου γύρισε η Έρικα, κανόνισαν να κάνουν μια βιντεοκλήση. Στην αρχή μιλούσε η Έρικα με τον Yoo Ji Seung. Έπειτα η Έρικα φώναξε την μαμά να 'ρθει κι αυτή να συστηθούν επιτέλους. Και έτσι γνωρίστηκαν. Μετά όμως η Έρικα ήθελε να έρθει και ο μπαμπάς της να μιλήσουν. Να δει πως θα αντιδράσουν μετά από τόσα χρόνια. Ο Yoo Ji Seung πάει να τον φωνάξει. Η Μαίρη έχει πολύ άγχος. Η Έρικα σκέφτεται τι μπορεί να σκέφτεται η μητέρα της μία τέτοια στιγμή. 'Θα τον δω. Μετά από τόσα χρόνια θα τον ξαναδώ. Ελπίζω να μην άλλαξα πολύ. Θα με θυμηθεί; Γέρασα τώρα. Το πρόσωπο μου είναι γεμάτο ρυτίδες. Δεν θέλω να με δει σε κακό χάλι.' Ήρθε η στιγμή που συναντήθηκαν. Ο Yoo Seung Ho κάθισε μπροστά στη κάμερα και από δίπλα του ο Yoo Ji Seung, αλλά αυτός φαινόταν μισός στη κάμερα όπως και η Έρικα. Ήθελαν να αφήσουν πρώτα αυτούς τους δύο να μιλήσουν για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια και μετά να έμπαιναν και αυτοί στη συζήτηση. Η Έρικα διέκρινε πως κοίταζε ο ένας τον άλλον. "Αυτό είναι το βλέμμα δύο ερωτευμένων που αντικρίζονται μετά από τόσο καιρό!" Η Μαίρη και ο Yoo Seung Ho χαμογελούσαν. Στην αρχή δεν μιλούσε κανένας τους αλλά μετά ξεκίνησαν την κουβέντα τους.
-Πάει καιρός Seung Ho.
-Ναι. Αλλά δεν άλλαξες καθόλου.
-Ούτε κι εσύ άλλαξες. Έμεινες ίδιος.
-Σε ευχαριστώ.
-Βλέπω τα ελληνικά τα μιλάς πολύ καλά.
-Ναι δεν ήθελα να τα ξεχάσω. Γι' αυτό έπεισα και τον Ji Seung να μάθει ελληνικά.
-Τι κάνεις; Έμαθα πως είχες μια περιπέτεια με την υγεία σου.

Sehun και μπερδέματα [EXO - Sehun]Where stories live. Discover now