Γύρνα Πίσω

342 32 1
                                    


       Το κρύο άρχιζε να γίνεται πιο τσουχτερό. Η Έρικα, όμως, δεν το καταλάβαινε γιατί τα καυτά δάκρυά της κυλούσαν στα μάγουλά της και δεν ένιωθε το κρύο. Το μόνο που ένιωθε ήταν ο πόνος. Η τύχη της χαμογέλασε και αυτή της γύρισε την πλάτη. Αυτό δεν μπορούσε να το συγχωρήσει ούτε ο ίδιος της ο εαυτός. "Γιατί πάντα να πληγώνομαι; Γιατί τα πράγματα στη ζωή μου να μην πηγαίνουν όπως το θέλω εγώ; Δεν μπορώ να τα 'χω όλα, το ξέρω. Δεν έχει σημασία τώρα πια."
Η Έρικα καθώς ήταν σκυμμένη, δεν έβλεπε κανέναν από αυτούς που περνούσαν. Το μυαλό της ήταν κολλημένο στον Sehun, όπου δεν θα 'χε την ευκαιρία να τον συναντήσει ξανά. Μα, κάποιος τρέχει προς το μέρος της Έρικας.

-Erika! Thank God you are here. Please forgive me! (=Ευτυχώς που είσαι εδώ! Σε παρακαλώ συγχώρεσέ με)

[Η Έρικα, ακούγοντας αυτή τη γνωστή φωνή, σταματάει να κλαίει και υψώνει το βλέμμα της και -φυσικά- βλέπει τον Sehun λαχανιασμένο με κόκκινα μάγουλα. Αμέσως τον αγκαλιάζει. Εκείνος μένει άφωνος.]

-Sehun, you came back! I'm so sorry! I won't be late again! (=επέστρεψες! Συγγνώμη! Δεν θα ξαναργήσω)

-Why are your eyes red? Were you crying? (Γιατί τα μάτια σου είναι κόκκινα; έκλεγες;)

-Umm... yeah. I thought you were waiting for me and I didn't arrived and you left. (=νόμιζα πως με περίμενες και δεν ήρθα και έφυγες)

-But I came here...just now! I thought YOU were waiting for me and...and...I disappointed you. (=Μα μόλις τώρα ήρθα. Νόμιζα πως ΕΣΎ με περίμενες και σε απογοήτευσα)

[Η Έρικα γελάει.]

-We were late for our date and we were thinking the same thing! It's so funny! (=αργήσαμε και οι δύο για το ραντεβού μας και σκεφτήκαμε το ίδιο πράγμα! είναι τόσο αστείο)
[Γελάει και ο Sehun.]

-It's very cold here! we have to go to a warmer place. By the way, aren't you cold? (=κανεί πολύ κρύο. Πρέπει να πάμε κάπου πιο ζεστά. Παρεμπιπτόντως, δεν κρυώνεις;) 

-Um... no. I didn't realise that it's so cold. (=δεν κατάλαβα ότι έκανε τόσο κρύο)

-Ok. Let's go now. (=πάμε τώρα)

-Where are we going? (=που πηγαίνουμε;)

-You'll see! (=θα δεις)

Ο Sehun έπιασε το χέρι της Έρικας και άρχισαν να τρέχουν. Ξαφνικά σταματάνε μπροστά από ένα μαύρο αυτοκίνητο. Ο Sehun βγάζει από την τσέπη του τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Έπειτα της ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού και μπαίνει κι εκείνος μέσα στο αμάξι.
-You still didn't tell me were are we going. (=ακόμα δεν μου είπες που πηγαίνουμε)

Sehun και μπερδέματα [EXO - Sehun]Место, где живут истории. Откройте их для себя