~7. BÖLÜM~

12.1K 391 35
                                    

ATES

Poyraz pisliği kaçırmıştı Eylülü. Çocuklarla Eylülü aramaya başladık. Şile yolunda demişti. Buradan yurumemiz lazımdı. Barış olayi başından sonuna kadar araştırıp bize bildirecekti.

Hakan poyrazın yanindaki o iti arastiracaktı. kerem poyrazın tüm mekanlarını aratacak bende şilede gerekirse her taşın altına bakıp bulacaktim Eylülü. Bu gece bu kız bulunacaktı. 1 saat içinde herkes bildiklerini paylaşmaya başladı. Konuya barış başladı.

"Gencler olayı araştırdım eylülün anlattığı hikaye doğru. Bu poyraz iti onu kendi tarafına çekmek istemiş ama eylül poyrazdan uzak durmak istemiş. Marketin güvenlik kamerasını inceledim. Kizin kolunu zorla tutup birşeyler söylüyor ama eylül kolunu ondan zorla kurtarıp sinirli bi şekilde yoluna devam ediyo. Hepsi poyrazın bi planiymis anlayacağınız."

o bittiği anda hakan konuşmaya başladı.

"Bu poyrazın yanindaki adam .. Adı deniz. Poyraz bunu parasıyla aklını çelmiş orta gelirde bi çocuk. Eylulle ayni sokakta ayni mahallede oturuyorlarmış. Eylülün plotonik aşkı .. Poyrazda bunu araştırıp eylülün zafı olduğunu öğrenmiş. Deniz denilen bu çocuk para için herşeyi yapar"

Sırada kerem vardı.

"Simdiiii olaylar çözüldü zaten ama bende biraz konuşmak istiyorum. Eylülün bu şüpheci acayip davranışları haftasonu kacamaklari. Bu 1 hafta bizden kacabilme sebebi arkadaşı kübra .. Çok tatlı bi kız abii..İsmail amcayla babası arkadasmis bu kız kubrayi saklamış en yakin arkadaşı. Ve asıl bomba şu ki. Abi bu kizin annesi babası ölmemiş bir ailesi varmış. Hatta aylın adında bide ablası varmış bu kızdan çok daha güzel.. Neyse o kızı bi ara özel konusuruz. Abicim bu kız bu evin öz kızı olmasına rağmen aylini prensesler gibi büyütmüşler. Ama eylüle sürekli şiddet uygulamışlar. Eylül okumak istemiş ama babası izin vermemiş. Buda evin asi kızı olduğundan baya karşı çıkmış ailesine.. Bağırış çağırış kız kaçmış evden. Babası delirmiş o kizi öldürcem edicem... Annesinin ve ablasının umrunda değil zaten. İstenmeyen çocuk eylül"

işte buna şaşırmistim. Bunlar aklımın ucundan geçmemişti. Demek bu kaçamak cevaplar sırtındaki morluklar babası denilecek o it yuzundenmis araba borcu ödemek bahane.. Ailesinden kurtulmakmis amaç...

Kim ne ister eylül gibi bi kızdan.. Nasıl sevmez.. kimseye kötülüğü dokunmaz ki onun.. O babasıyla da ilgilenmem lazim. Kerem bugun baya kafa patlatmış helal olsun dostuma!! Evet dışardan soğuk, acımasız, suratsız olabilirim ama sevdiğim insanlara asla toz kondurmam terslememde. Hemen ayağa kalkıp işe koyulduk.

Barış tüm mekanlarını tarattirmis. Civar kameralara baktirmış. Arabanın plakası elimizde.. bu ayrıntıyı atlatamaları ne acı. Adresi alıp arabalarimiza binip yola koyulduk. Düşündüğümüz gibi bir yığın adamını koymuş kapının önüne. Arabadan inip yavaşça kapıdaki adamları hallettik. Kendileri gibi güçsüz adamları vardı. Yavaş yavaş adamları etkisiz hale getirdik.

Son kapıya geldiğimizde yüzü kan içinde olan Eylülü gormemle yerimden kipirdayamadim. Biraz önceki yavasliktan eser kalmadan hızla adamları yarıp eylülün yanina koştum. Titriyordu. Hala ağlıyordu. Nasıl inanmadim ben sana.

"Kim yaptı bunu laan söyle kırıcam onun ellerini"

ona baktığımda dahada aglamaya başladı.

"Tamam ağlama kurtuldun. Kimse zarar veremeyecek bi daha."

onu kucağıma alıp dışarı dogru çıkacakken bu adamlardan hırsımı alamadan uyuyamazdim.

"Hakan gelsene buraya kiza sahip cik ben biraz stres atıp geliyorum"

Hakan eylülün yanina gittiğinde bende adamların arasına girip kavga etmeye başladım. Poyraza vurmaya başladım. Eylüle nasıl vurursun sen. Kimsin sen. Poyraza baktığımda kötü durumdaydı. Daha beter olsun pislik.

PATRONUMLA BAŞIM BELADAWhere stories live. Discover now