Wattpad DC Kurguları Önerileri #2

581 38 2
                                    

Merhaba arkadaşlar!
Arayı fazla uzun tutmak istemedim ve ikinci listeyi de sizlerle paylaşıyorum.

Umarım bu listeler sizlere yardımcı olur.

Arsenic
TheBatQueen
Bir Bruce Wayne/Batman kurgusu olan Arsenic sürükleyici ve özgün DC kurgularından biri. Yazarın yarattığı Yalens karakteri de hikayeye oldukça iyi şekilde oturmuş. Uzun zamandır yeni bölüm gelmeyen hikaye yakında kaldığı yerden devam edecek. Severek takip ettiğim Arsenic umarım bu doğrultu da devam eder.

Red Hood
detectiveiscomic
Uzun zamandır bölüm gelmeyen bir başka hikaye olan Red Hood, ilk Türkçe Red Hood hikayesi. Yazar, kendi farklılıklarını katarak ve farkli originleri harmanlayarak ortaya güzel bir kurgu çıkarmış ve kendisi hikayenin kaldığı yerden devam edeceğini söyledi. Havada kurşunlar çarpışıyor diye bırakmayın ve devam edin derim ben, hikaye oldukça başarılı.

Ring and Revenge
MagnificentAuthor
Yeni bir DC kurgusu olan Ring and Revenge, bir Green Lantern kurgusu. Green Lantern olarak da yazarın yarattığı Hurt karakterini görüyoruz. Bölümler kısa olduğu için sizi fazla sıkmayacaktır. Ufak yazım yanlışları da var fakat yazarın onları düzeleceğine ve gitgide kendini geliştireceğine inaniyorum.

Civil War
RedShoot
Çok ilginç bir fikir gerçekten. Ve güzel. Marvel'ın Civil War'unu hepiniz bilirsiniz. Sevgili yazar arkadaşımız Civil War'un DC versiyonunu ortaya koymuş ve bunu Justice League üzerinden anlatmış. Gayet güzel ve yaratıcı bir fikir olmuş. Ufak hataları ve betimleme eksikliklerini yakın zamanda düzelteceğini düşünüyorum.

Bu listemiz de bu kadar. Umarım yardımcı olmuştur.

Sizlere iyi okumalar.

Bir sonraki bölümde görüşmek üzere....

DC EVRENİWhere stories live. Discover now