Joker - Teaser Trailer

126 26 12
                                    

Merhaba arkadaşlar.

Joker'den ilk fragman yayınlandı!

Film cidden çok iyi olacak gibi bir his var içimde. Film çok iyi olmasa bile Joaquin Phoenix'in performansının muhteşem olacağından yüzde yüz eminim. Kim bilir, belki 3 adaylığından sonra ona Oscar'ı getirecek rol budur.

Rol için inanılmaz derecede kilo verdiğini görüyoruz fragmanda. Ve o rahatsız edici kahkahalarını da... Cidden üst düzey bir performans ortaya koyduğu belli.

Onun dışında kısa da olsa, tarihin en iyi oyuncularından birini, Robert De Niro'yu görmek güzeldi. Oynadığı karakteri merak ediyorum.

Ve Arthur/Joker'in eliyle "gül" işareti yaptığı çocuğun genç Bruce Wayne olduğu söyleniyor. Eğer öyleyse, biraz yanlış bir yol izliyorlar diyebilirim. Gotham'ın izlediği yol'a girmiş olurlar.

Film 80'lerde geçiyor olabilir ancak Joker origin'i göreceksek, bir adamın "kötü bir gün" geçirip nasıl Joker'e dönüştüğünü göreceksek, biraz da olsa The Killing Joke'un yolunu izlemesini bekleriz. Eğer Joker, Joker olduğunda ortada Batman falan olmayacaksa, Joker'in Batman'e söylediği o ünlü repliği, "Sen, beni tamamlıyorsun" boşa söylenmiş olur.

Tabi öte yandan, Matt Reeves'in çekeceği The Batman filmi de Joker filmi gibi DCEU'dan bağımsız olacaksa ve kendi aralarında bağlantılı olacaklarsa, o zaman biraz mantıklı olabilir. Çünkü Batman için daha genç bir oyuncu seçeceklerse, o Bruce Wayne'in 80'lerde küçük bir çocuk olması doğal olur.

Evet, sizler fragman hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce film nasıl olur?

Yorumlarınızı bekliyorum.

DC EVRENİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin