Capitolul 1 .

7.5K 261 19
                                    

Selena p.o.v.

Sunt super emotionata , iar Harry era nelinistit .

-Puteti saruta mireasa !

Harry isi lipeste buzele de ale mele si ma las condusa de el . Ne desprindem din sarut si ne uitam unul la altul . Toata lumea tipa de fericire si aplaudau .

- Acum hai la petrecere ! striga Harry si o luam la fuga pe covorul rosu , iar in urma noastra erau toti prietenii nostrii . Eu cu Harry urcam in limuzina si incepem sa ne sarutam . Imi ridica rochia in sus si se descheie la pantaloni . Intra in mine si....

* Dimineata *

Ma trezesc punandu-mi mana la cap din cauza durerii si ma ridic de pe jos . Ma spal de fata si ma gandesc la visul pe care tocmai l-am avut . Mi-as fi dorit ca Harry sa mai traisca si asta e doar vina mea . Ieri l-am omorat pe nenorocitul ala de Niall si nu regret . Merita . Merita sa moara mai rau . Telefonul suna cu numar ascuns si ma incrunt . Cine m-ar putea suna pe mine la ora asta ?

Telefon :

- Da ? intreb somnoroasa .
- Selena... Ma blochez cand aud acea voce . O voce care mi-as fi dorit sa fie adevarata , dar stiam ca nenorocitul de Jake isi bate joc de mine .
- Asculta idiotule , stai linistit ca azi iti voi face o vizita . Nu mai incerca sa imiti vocea lui Harry . spun si incerc sa imi tin lacrimile .
- Selena , eu sunt . Nu am murit . Am iesit afara si te cautam pe tine .
- Poftim ? Atunci daca esti tu , ce trebuia sa fie intr-o luna ?
- Nunta noastra .
- O Doamne . spun si cad pe jos incepand sa plang . Harry , unde esti ?
- In fata casei tale . Deschide usa , bat la usa de 10 minute .
- Serios ?
- Da .
Inchid telefonul si deschid usa . Il vad pe Harry stand in fata mea uitandu-se ingrijorat .
Ii sar in brate si incep sa-l pup peste tot . Harry intra cu mine inauntru si inchide usa . Ma dau jos din bratele lui si ma uit in ochii lui .
- Credeai ca am murit ?
- Harry...nici nu stii ce am facut , crezand ca ai murit din cauza lui .
- Din cauza cui ?
- A lui Jake de la scoala de corectie .
- Ce ai facut ? intreaba si isi pune mana in cap .
- L-am....omorat.
- Eh , oricum merita .
- Nu imi place sa vorbesc asa despre oameni , dar merita oricum ce a patit . Harry nu stiu de ce sunt atat de rea si de...sadica . Cum am putut sa il omor ? Era un om .
- Un om care ti-a omorat familia . Il imbratisez pe Harry si ma ridica , ducandu-ma in camera mea . Ma aseaza pe pat si se dezbraca . Se pune langa mine si ma imbratiseaza .
- Te iubesc , Harry si ma bucur ca esti bine !
- Stiu . spune si ma pupa pe frunte .
- Harry...tu ma iubesti ?
- De ce tot ma faci sa spun asta ? Stii ca nu imi place s-o spun .
- Nu iti place pentru ca nu ma iubesti . adorm cu ochii plini de lacrimi si cu gandul la Harry .

...

Ma trezesc obosita si ma ridic din pat . Harry dormea si observ ca e vanat pe obraz . Ma incrunt si ma duc sa iau un servetel umed . In sterg si ma uit pe servetel si vad fond de ten si pudra . Ma uit pe obraz si vad ca pielea lui este complet arsa in acel loc . M-am panicat si nu stiam ce sa fac , asa ca imi dau seama de ceva si ii sterg toata fata . Era si pe frunte ars , si pe nas . Ii sterg bratele si ele erau la fel de arse . Harr avea pielea arsa..incep sa plang , dar bine ca nu ma aude . Sun la salvare si astept ingrijorata langa el .
Aud soneria si fug repede sa le deschid usa .

- Haideti dupa mine . spun si mergem repede spre camera mea . Harry se trezeste incet si se uita confuz la noi .
- Harry , cand aveai de gand sa imi spui ca te-ai ars ?
- De unde...
- Lasa ca stiu eu .
Oamenii l-au luat si l-au pus pe o targa si au iesit cu el din camera . Imi iau cheile de la masina , o pornesc si merg dupa salvare . Ajung la spital si ma pun pe un scaun asteptand . O fetita se aseaza langa mine si se uita din cand in cand la mine .
- Ce flumoasa esti ! Cland o sa fliu male vleau sa seman cu tline . spune si se uita la fata mea .
- Multumesc , dar o sa fii mai frumoasa ca mine . spun si ii zambesc .
- Selios ? Yeee ! spune si sare in sus .
- Ce faci aici ?
- Am avlut un accident si m-am als .
Uite! spune si isi arata mainile , picioarele si gatul . ma uitam ingrozita la pielea ei arsa . Fata era foarte arsa si cand am vazut-o cum se uita mi s-a rupt inima .
- Stai linistita ca o sa fie bine , o sa te faci bine .
- Imi plomiti ? intreaba trista .
- Iti promit . spun si o pup pe frunte . O asistenta vine si o ia de langa mine , punand-o pe o targa si se indrepta spre o sala de operatii . Nu pot sa cred cat de arsa era .
Un asistent iese din salonul in care era Harry si ma ridic .

- Stati linistita domnisoara ! Prietenul dumneavoastra e bine , l-am cusut in unele parti si l-am dat cu foarte multe solutii pentru revindecarea pielii . Intr-o saptamana va fi ca inainte de accident .
Harry iese din salon si se uita obosit la mine .
Ma uit nervoasa la el si merg la masina fara sa il bag in seama . Ma urc in masina si il astept sa urce si el .
Pornesc masina nervoasa si o tai spre casa . Din cauza nervilor mergeam cu o viteza...ca pana si pe Harry l-am speriat . Incerca sa imi spuna sa merg mai incet , dar stia ca sunt nervoasa si m-a lasat in pace . Parchez masina si ma duc in casa . Merg in camera si Harry vine dupa mine . Statea doar si privea cum ma schimb . Se aseaza pe pat si isi da tricoul jos . Vroia sa imi atraga atentia si chiar reusea . Imi tot muscam buza de jos , dar nu puteam sa cad in plasa lui iar , asa ca ies din camera . Merg in bucatarie si incep sa fac o ciorba radauteana .
Intr-o ora jumatate e gata si ma pun sa mananc . Termin si spal castronul . Imi aprind o tigara si o fumez incet . Harry intra in bucatarie si isi pune ciorba .
Mananca , apoi se ducesa isi spele farfuria . Harry isi aprinde o tigara , iar eu o sting pe a mea . Ies din bucatarie si merg in camera . Dupa 5 minute apare si Harry si se aseaza langa mine .

- Te iubesc ! spune si ma pupa pe frunte .

❤️❄️❤️

Heey ! Uitati ca a sosit si primul capitol din volumul 2 . Sper ca v-a placut si...da...nu uitati sa votati . :* va pop ! :)):**

Always Together +18 (Vol 2) (Scoala de corectie )Where stories live. Discover now