Capitolul 6.

3.1K 186 12
                                    

Selena p.o.v.

Parchez masina in fata casei si dau sa apas pe clanta , dar un baiat deschide usa inaintea mea .

- Ămmh...buna . zice el uitandu-se confuz si putin indiferent la mine .
- T-tu cine esti si ce faci in casa mea ?
- Tu esti...Selena , nu ? intreaba dandu-si ochii peste cap .
- Da . Ce dracu faci tu aici ?
- Ai grija la ton . Eu am cumparat casa . spune si fac ochii cat cepele .
- Ce ai facut ?
- Oh , buna Selena ! Ma bucur sa te vad , spune o voce familiara si ma intorc . In fata mea statea vecina pe care am chemat-o aici cand parintii mei...mda .
- Buna ziua ! spun si o imbratisez . Ea mereu m-a tratat ca pe o fiica de a ei , chiar daca faceam multe tampenii pe care si acuma le regret .
- Ce frumoasa te-ai facut . spune zambindu-mi .
- Multumesc . Ăăm...ce face baiatul asta aici ?
- El a cumparat casa , sta de cateva luni aici .
- Nu , nu , nu si nu ! Asta e casa mea si nu e de vanzare . Baietel poti sa pleci , gata cu joaca . Parca vad ca in casa e mizeria de pe lume . spun si intru in casa , dar nimic nu era schimbat . Totul era atat de frumos ca inainte si la fel de curat . Mirosea la fel ca in acea dimineata , acea dimineata in care m-am trezit si inca eram aeriana din cauza drogurilor si credeam ca a inceput scoala .
Un nod mic mi s-a pus in gat si incerc sa ma abtin de la plans . Baiatul era in spatele meu si se uita la mine , curios de ce reactie o sa am .
- L-am rugat sa nu schimbe nimic pana ziua in care te vei intoarce tu , stiam ca o vei face . spune stergandu-se la ochi din cauza lacrimilor . Daca vrei , o sa iti arate el unde sunt parintii tai , micuta mea . spune si vine si ma imbratiseaza , apoi pleaca acasa la ea .
- Cati bani vrei pe ea ?
- Pe ce ?
- Pe casa idiotule .
- Nu o vand .
- Asculta aici ! Nu imi fute nervii ca deja am draci , asa ca fa bine si nu ma enerva . spun si urc sus spre camera mea . Totul era la fel , pus frumos la locul lui si ma asez in pat . Gasesc un biletel intr-un sertar si il deschid .

" Vad ca tot aici ai ajuns , stiam ca intr-o zi te vei intoarce . Si da , Harry chiar si-a batut joc de tine si meritai . De mica esti proasta si o drogata . Omorandu-i pe parintii tai a fost un lucru bun pentru ei . In fiecare zi se certau , tatal tau bea mult si o batea pe maicata , ba chiar intr-o zi a legat-o de scaun si a vrut sa ii taie capul , dar noroc ca am fost eu si l-am oprit . Ca sa le fie mai bine am decis sa-i omor ca degeaba se certau , totul s-a intamplat din vina ta drogato !

                                   Cu drag ,
                  Cel care te va omorî curand ! "

Las biletul sa cada pe jos , cazand si eu pe jos incepand sa plang fara oprire . Baiatul vine repede in camera si ma ia de pe jos , incercand sa ma linisteasca , dar nu ma puteam oprii din plans . Nici eu nu ma puteam controla .
Ma ia in brate si ma pune in pat , punandu-se si el langa mine . Ma strangea tare la pieptul lui si ne-a invelit . Imi tot spunea ceva , dar nu am bagat de seama si am adormit .

* Dimineata *

Ma trezesc din cauza Bellei si o iau in brate si o pup . Cobor jos si ii pun de mancare si putina apa . Fac ceva repede de mancare si fug sus in camera mea sa-l chem pe baiatul ala . A adormit cu mine in patul meu . E singurul baiat care a dormit in patul meu .

- Neata ! spun si il dau jos din pat , el cazand pe podea si enervandu-se putin .
- Asa faci ? Lasa ca vezi tu . spune si ma ia pe sus , apoi ma arunca in pat si se urca peste mine . Se uita la mine cu o privire perversa si isi plimba degetele pe abdomenul meu , iar dintr-odata incepe sa ma gadile . De la atata ras , abea daca mai puteam respira . Se opreste apoi se uita la corpul meu .

- Data viitoare o sa te gadil altundeva si cu altceva . imi face cu ochiul , apoi iese din camera . Fac patul si cobor jos la masa . Se juca cu Bella , apoi o lasa jos si ne asezam amandoi la masa .
Incepe sa manance si se stramba .
- Ce e asta ? Nu imi place . Mai ai ?
- Ce idiot..spun si imi dau ochii peste cap putin amuzata .
- Jake . spune si se uita in ochii mei adanc .
- Tu imi stii deja numele asa ca...
- Mda . spune si ia farfuriile si le spala dupa ce terminam de mancat .
- La ce liceu mergi ?
- HighCooper .
- Serios ? La ala mergeam si eu inainte sa....nu conteaza .
- Sa ce ?
- Nu conteaza , face parte din trecut si acolo vreau sa ramana .
- Vreau sa iti stiu si eu trecutul . Chiar sunt curios .
- Jake , nu vrei sa-l stii , crede-ma !
- De ce nu imi spune nimeni nimic ? Stii ceva ? Esti prea fitoasa , si meriti tot ce ti se intampla , e numai vina ta . cand am auzit ultima parte m-am blocat . " E numai vina ta "...asta scria si in biletel . Nu pot sa cred...toata lumea crede ca e vina mea ? Parintii mei au murit din vina mea ? Oare eu sunt vinovata ? Multe intrebari si putine raspunsuri .
Urc repede in camera mea si incep sa caut peste tot ceva . Un lucru , pe care mama mi-a zis sa il deschid cand ma intorc de la Scoala de corectie . A zis ca o sa-l gasesc in camera mea , dar am cautat in toate locurile posibile din camera . Intamplator ma uit la tabloul de pe perete si vad o chestie galbena lipita pe spatele tabloului . Iau plicul de acolo si gasesc un biletel si o cruciulita din aur , care parea sa fie de la un lant .

" Scumpa mea...stiam ca o sa vina si ziua asta..ziua in care te vei intoarce acasa , dar fara ca parintii tai sa iti fie alaturi . Esti o fata buna , te voi pazi de aici de sus , te voi asculta cand vei avea nevoie . Eu imi stiam soarta scumpa mea , dar nu imi doream asta . E atat de greu sa iti explic toate aceste lucruri , dar o voi face chiar daca ma vei crede nebuna .
In ziua in care tu te-ai nascut...pe strada , m-am intalnit cu o doamna , care era imbracata absolut tot in negru si purta la gat cruciulita pe care o ai acum langa tine . A trecut pe langa mine si ti-a pus cruciulita pe cap si a lasat-o acolo , apoi si-a vazut de drum . Am citit in toate cartile despre chestii deastea cu vrajitorie si mai multe chestii , dar nu am gasit nimic legat de ce ti-a facut ea . Si asta nu e un lucru rau , daca ea nu era , tu mureai in aceasta zi , in care te-ai intors acasa . Stii ?! Tu esti foarte norocoasa iubirea mea mica , nimeni nu se va putea razbuna pe tine niciodata si mereu vei fii bine , doar pana in ziua in care vei muri din cauza unei boli sau din cauza batranetii . Nu vreau sa te sperii , dar NU E VINA TA !!! "

❤️❤️

Buna ! Uau...m-am apucat de acest capitol in aceasta seara si l-am terminat si sunt fericita . Sper ca v-a placut si mda...va puuup ! :* daca am greseli va rog sa va tineti parerile pentru voi , am stat pana la ora 02:00 ca sa scriu si sa termin acest capitol si e normal sa gresesc si eu...G.N. Nebunaticilor ! :* ❤️

Always Together +18 (Vol 2) (Scoala de corectie )Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon