Capitolul 3 .

4.2K 192 19
                                    

Selena p.o.v.

Ma trezesc cu o durere mare de cap si incet , incet imi amintesc ce s-a intamplat aseara si de ce am adormit in masina intr-o padure . Pornesc masina si ma indrept spre casa .
Intru in casa si vad tot pe jos , farfurii sparte , cani , tigari . Fug in camera si Harry nu era , dar gasesc un bilet .

" Dac citest ast inseamn ca ai venet acasa dupa pola . Eu si Gigel am plecat dupa curve mai mari ca tine . "

Cand am citit mesajul , lacrimile imediat au aparut in ochi , dar nu le-an dat drumul . M-am ridicat si am pus biletul sub perna mea . Am strans tot ce era pe jos , apoi merg la bucatarie sa pregatesc ceva de mancare .
Mananc , apoi strang si merg in camera in care trebuie sa vina mama lui Harry . Totul era curat , era ok .
Fug la usa cand aud soneria si in fata mea se afla o doamna frumos imbracata si foarte eleganta . Mai mult de 40 de ani nu ii dau .

- Buna ziua ! Dumneavoastra trebuie sa fiti mama lui Harry , nu ?
- Oh , vai ! Tu esti Selena ? Ce frumoasa esti . spune ea si ma pupa pe obraji . O poftesc inauntru si o conduc catre camera ei . O ajut sa isi aranjeze hainele , apoi mergem sa bem o cafea in bucatarie .

- Si...Harry unde e ?
- Pai...s-a dus sa-si dupa masina la spalatorie .
- Aha . Tu esti bine?
- Da , sunt bine . De ce ? spun si incerc sa par fericita .
- Nu , scumpa mea . Nu esti bine . Poti sa imi spui , nu-i zic lui Harry . spune si imi zambeste prietenos .
- Nu vreau sa ma plang , sau sa va fac sa va certati cu Harry...
- Nu serios ! Poti sa-mi spui . Harry trebuie si pus la punct , nu ? Spune-mi te rog !
- Vin imediat . spun si pornesc spre camera mea si iau biletul . Cobor jos si ii povestesc tot ce s-a intamplat , apoi ii dau biletul .
Ea era socata de ceea ce Harry a putut sa-mi spuna . A pus biletul pe masa si si-a dus privirea catre mine .
- Nu pot sa cred ca a spus asta . Harry...Harry nu era asa . Inainte ca tatal lui sa plece era foarte bun , era un baiat foarte bun si niciodata nu a vorbit asa . A luat-o razna de cand a plecat taicsu . Nu meriti asta , Selena ! Trebuie sa iei masuri daca il iubesti cu adevarat . Daca nu il iubesti , lasa-l ! Aici faci cum iti spune inima . Am inteles ca s-a mai schimbat de cand te-a intalnit pe tine . Asa-i ?
- Da , asa-i . spun si zambesc fals .
- Ma simt atat de prost .
- Nu trebuie sa va simtiti prost , nu este vina dumneavoastra .
- Mda...pai , sunt foarte obosita . Te superi daca ma duc sa dorm ?
- Normal ca nu , somn usor ! spun si ea vine si ma imbratiseaza din nou .
Incep sa strang de pe masa si aud usa de la intrare trantindu-se .
Harry intra in bucatarie cu parul ciufulit .
- Selena eu.. spune , dar eu ies din bucatarie fara sa-l bag in seama . Intru in camera mea si incep sa ma schimb .
Harry intra si el si vine spre mine si ma ia in brate fin cand trebuia sa imi pun sutienul . Acum sunt goala in fata lui . Ma pune pe pat si se uita la mine .

- Selena ! Te rog , iarta-ma ! Nu am vrut sa scriu alea si sa fac tot ce am facut . Imi amintesc ce-am facut si ini pare atat de rau . Am fost un bou . Te rog , iarta-ma !
- Harry , te urasc ! Nu intelegi ca nu te mai pot ierta ? Te iubesc atat de mult , dar te urasc la fel de mult .
Harry ma lasa sa ma ridic de pe pat si sa ma imbrac . Ies din camera trantind usa si fugind spre usa de la intrare plangand . Intru in masina si o tai spre mall . Maine vine Mosul si m-am gandit sa-i iau ceva mamei lui Harry .
Intru in Zara si ii iau o rochie albastra  pana la genunchi mulata , care vine perfect pe corpul ei si mai perfect . Ii iau si o blana neagra , pe care o poate pune deasupra si ies din magazin dupa ce le platesc . Intru in magazinul de farmuri si ii iau un Chanel .
Cumpar o punga mare de cadouri si pun totul in ea . Dau sa ies din mall , dar il vad pe Harry intrand in Zara . Intru si eu in Zara , ascunzandu-ma printre haine . Harry se uita la niste rochii foarte sexy . Presupun ca ii ia lu maicasa ceva . Ca sa nu fiu rea , ma gandesc sa-i iau ceva si lui asa ca fug repede la hainele de baieti . Ii iau o pereche de blugi cu turul putin lasat negrii , si o geaca neagra de iarna .
Intru din nou in magazinul cu parfumuri si ii iau un set care are un parfum si deodorant .
Intru in parcare si pornesc spre casa . In casa era liniste , prea liniste . Bat la usa camerei memei lui Harry , dar nu aud nici un " intra " , asa ca intru . Nu era nimeni . Fug repede intr-o camera de la etajul 2 si ascund cadourile intr-un dulap , punand niste paturi peste ele . Inchis usa cu cheia si ma duc la bucatarie . Ma pun sa fac sarmale , salata beuf , prajituri si cozonaci . In 7 ore , totul era gata asa ca ma duc in camera mea cu gandul ca trebuie sa fac patul , dar deja era tot strans si pus la locul lui . Ma schimb in haine de casa si incep sa strag putin prin toata casa si sa sterg mobila si alte lucruri .
Sunt super obosita si ma mira ca am terminat totul asa de repede de una singura . Aud usa de la intrare si merg sa vad cine e . Pe usa intra Harry si mama lui cu niste pungi mari negre . Zambeau amandoi si se duceau in camera memei lui .
Renunt sa ma mai gandesc la ce planuiesc , asa ca ma duc in bucatarie . Imi aprind o tigara si privesc obosita spre geam . O masina a parcat in fata casei mele asa ca ies afara sa vad cine este . Din masina a iesit Henry cu inca doi baieti bine facuti .
- Selena ! Ce frumoasa te-ai facut . spune si vine sa ma ia in brate dar ii dau un pumn in gura si cade pe jos , aproape lesinand de la durere .
- Care e urmatorul ? intreb iar ceilalti baieti inghit in sec si il ridica pe Henry .
- Asa saluti tu ? intreaba enervandu-se .
- Vrei sa te mai salut o data ?
- Nu multumesc . spune si scuipa sange .
- De ce ai venit aici ? Si de unde stii unde stau ?
- Imi era dor de tine .
- Hai lasa vrajeala si spune ce vrei . Ca altfel...spun si arat pistolul .
Baietii de langa el se uita facand ochii cat cepele cand vad ce am in mana .
- Henry , hai mai bine sa plecam . spune unul dintre baieti .
- Da , cred ca ar trebui sa plecam . spune celalalt .
- Terminati ! Am de facut o afacere .
- Sa te aud ! spun cascand .
- Stiu ca Harry e aici . Tu mi-l dai si te las sa traiesti .
- Buna gluma . Si mie ce-mi iese ?
- Ăăă...te las sa traiesti .
- Henry iesi de aici sau vei regreta . Jur ca daca te mai intorci , nu o sa mai zic nimic . Trec la fapte . spun nervoasa si apas din greseala pe tragaci si glontul se duce in sus . Baietii au luat-o la fuga , chiar si Henry . Ascund repede pistolul si Harry si mama lui ies disperati din casa .
- Esti bine ? intreaba amandoi speriati .
- Da , sunt bine . Au dat niste copii artificii .
- Ah , ok . spune mama lui Harry intrand razand in casa .
Harry statea si se uita la mine urat si pot sa jur ca asteapta raspunsuri .
- Nu te mai uita asa la mine , pot sa dau si eu artificii . spun si intru in casa . Merg in camera mea si ma asez in pat . Harry vine langa mine si ma ia in brate si ma imbratiseaza . Incepe sa ma sarute pe gat , apoi vine si isi lipeste buzele de ale mele .
Ne dezbracam si Harry ma saruta peste tot . Ia un san si incepe sa-l suga , iar cu celalalt se joaca .
Coboara mai jos pana ajunge la feminitatea mea si incepe sa linga si sa imi transmita prin tot corpul fiori de placere . Ma urc peste el si ii iau bijuteria in mana , jucandu-ma cu ea in gura .
Isi pune un prezervativ , apoi intra in mine incet . Incepe cu miscari mici , apoi din ce in ce mai tari . Imi lipesc buzele de ale lui si iese din mine punandu-si mana la feminitatea mea , apoi luand cu degetele din acel lichid si duce la gura , bagandu-si degetele in gura si gemea multumit .
Ne trantim in pat unul langa altul , amandoi dezbracati si Harry ma ia in brate si ma pupa pe frunte .

- Te iubesc ! spune si in acel moment mii de fiori am simtit in tot corpul .
Adorm linistita cu gandul la Harry , dar tresar cand imi aduc aminte ca trebuie sa pun cadourile sub brad . Mai stau 30 de minute , apoi ma ridic fara sa-l trezesc si fug spre camera unde am lasat cadourile deschid dulapul si iau cadourile .
Pun cadourile langa alte cadouri care au pungile negre si ma duc in pat obosita . Harry dormea ca un ingeras . Ma pun in pat si ma strange in brate .

* Dimineata *

Selena p.o.v.

Ma trezesc langa Harry si ii dau un pupic . Ma duc in baie si imi fac repede un dus si ma spal de dinti .
Ma imbrac in haine de casa si il trezesc pe Harry .

- Iubitule , a venit Mosul ! spun si ii zambesc si imi lipesc buzele de ale lui . Ma uit pe geam si afara ningea foarte tare si deja zapada era peste tot .
- Hai sa vedem ce ti-a adus ! Nu prea ai fost cuminte . spune cu o voce somnoroasa . Ma pupa pe frunte , apoi se ridica si ma urc in spatele lui . Mergem spre camera Lisei ( mama lui Harry ) si o trezim . Mergem toti la brad bucurosi si deschidem cadourile . Mama lui Harry era surprinsa ca a primit atatea si Harry la fel . Il deschid si pe al meu si gasesc niste lucruri foarte frumoase si o scrisoare de la Harry si multe alte chestii foarte dragute .

" Iubita mea , vreau sa iti spun ca te iubesc foarte mult si asta o stii foarte bine , dar nu imi place s-o spun . Stiu ca am facut foarte multe greseli , si ca sa stii..tot ce am zis atunci , nu era adevarat . Nu stiam ce zic , eram ciocan . Nu credeam ca noi chiar vom sta toata viata impreuna , pentru ca te-am chinuit mult atunci . De cand te-am vazut mi-am dat seama ca esti diferita de toate celelalte si ai ceva al tau foarte special . Nu pot sa cred cat ai putut sa ma suporti , prin asta mi-ai aratat cat de mult ma iubesti . La scoala de corectie , nu stiam ce e aia " iubire " , dar cand ai aparut tu mi-ai aratat ce este si cum se simte . Te iubesc , iubita mea ! "

O lacrima imi atinge usor obrazul si il iau pe Harry in brate si imi lipesc buzele de ale lui . Mama lui Harry era foarte bucuroasa ca noi ne-am impacat . Ma ridic si strang ambalajele impreuna cu mama lui Harry si le aruncam la gunoi .
Am mai zarit un cadou , era o cutie mica si cu gauri in ea .

- Aia ce este ? intreb si amandoi zambeau .
- Uita-te ! E pentru tine . spune mama lui Harry .

Iau cutia in mana si o deschid incet . Din ea iese un cap mic , alb si pufos . Iau cainele in brate si zambesc . Imi doream atat de mult un caine , dar nu am avut ocazia sa imi iau . E atat de mic incat in pot tine intr-o mana . E cat palma mea si pot sa jur ca nu are mai mult de o luna .

- Va multumesc mult ! spun si o iau in brate pe Lisa , apoi pe Harry . Las cainele pe jos si incepe sa alerge peste tot .

❤️❤️

Gata si acest capitol . Sper ca v-a placut .
Sper ca nu sunt copii mai mici de 10 ani care citesc asta , poate inca mai cred in Mosul si nu vreau sa le stric copilaria . :))) Daca sunteti mai mici de 10 ani sa stiti ca am mintit...exista Mos Craciun , ziceam doar asa . Va pup si Craciun Fericit ! Pupic :*

Always Together +18 (Vol 2) (Scoala de corectie )Where stories live. Discover now