Capitolul 4.

3.7K 179 26
                                    

Selena p.o.v.

Ma trezesc si imi dau seama ca maine trebuie sa merg la scoala .
Ma ridic din pat si ii pun mancare la caine . Mananca tot din bol si ii pun apa . Se intinde pe spate ca sa ii fac masaj la burtica . Imi place atat de mult cand se intoarce ca sa o masez pe burta . Pana la urma m-am gandit sa-i pun numele Bella . E un nume foarte frumos .
Deschid usa si ii dau drumul afara ca sa-si faca nevoile . Se intoarce singura , apoi inchid usa . Merg cu ea in camera la mine si la Harry si Bella sare direct pe Harry si il linge . El se trezeste si o ia in brate .
- De ce nu ma lasi sa dorm....
- Bella . spun eu
- Bella ? Ce nume fain . spune si zambeste ca un copil mic .
Ma duc in baie si fac un dus , apoi ma spal pe dinti si ma imbrac pentru a merge la mall . Harry face la fel si pornim cu Bella spre mall . Ne-am gandit sa n-o mai trezim pe mama lui Harry si sa o lasam pana venim inapoi sa doarma .
Harry porneste masina indreptandu-ne spree mall . Intram in magazinul pentru animale si ii cumparam Bellei jucarii , un culcus roz cu negru , lesa , zgarda si haine groase .
Intram in masina si o imbarcam cu gecuta roz groasa si o pun in brate la Harry . De data asta eu conduc . Harry era mofturos ca ii conduc masina , nu-i place ca altcineva inafara de el sa-i conduca masina .
Parchez masina in garaj si intram in casa . In casa era liniste , prea liniste si asta ma mira . Mama lui Harry mereu era treaza la ora asta si era si plina de energie . Harry se duce si se schimba , iar eu decid sa merg sa vad ce face Lisa . Intru in camera si o vad dormind sub patura . Cand ma uit mai atent observ ca e foarte palida la fata si mov la buze . Pun mana pe capul ei si nu era fierbinte . Incerc sa-i gasesc pulsul , dar se simtea foarte putin .
- Harry ! il strig cat de tare pot si el vine imediat .
- Ce e ?
- Mama ta ! A lesinat , nu stiu . spun si Harry ia telefonul si suna la salvare .
Salvarea ajunge inediat si o ia pe femeie pe o targa .
Eu si Harry intram in masina lui si pornim spre spital .
Ne punem jos pe niste scaune si stam foarte speriati in sala de asteptare timp de 2 ore .
Iese un doctor din salonul ei cu niste foi in mana si se indreapta spre noi .
Cine e fiul doamnei Styles ?

- Eu . spune Harry inghitind in sec .
- Bun ! Mama ta a facut o cadere de calciu si asta i-a afectat foarte mult plamanii . Daca nu o aduceati la timp , ea isi putea inghitii limba si nu mai avea cine sa o salveze . Acum este nevoie doar de o mica operatie . Dar e un risc foarte mare . Dumneavoastra alegeti ! Ori facem operatia , ori o lasam sa se odihneasca intr-o lume buna .  spune doctorul plecand .
Harry era pur si simplu distrus de chestia asta si foarte speriat . Sincer si eu m-am atasat foarte mult de mama lui si eu sunt foarte ingrijorata .
Harry se gandeste zece minute , apoi pleaca spre doctor . Ma asez pe scaun si il astept . Dupa 20 de minute se intoarce si ma ridic de pe scaun .
- Ce ai hotarat ?
- I-am zis ca daca o ajuta pe mama sa traiasca , ii dau o suma mare de bani .
- Cat ?
- 10.000 de euro .
- Harry , e o suma enorma ! Si daca nu va reusi ? Aici depinde si de cata putere are ea . Daca e sigur si chiar poate sa o faca bine , pun si eu bani .
- Selena , trebuie sa gandim pozitiv .
- Da , dar trebuie sa te si astepti la si altele , nu totul e bine . spun si il imbratisez .
- Stiu . spune si ma pupa pe cap .
Doctorul vine in grava spre noi si ne intoarcem .
- Intram in operatie . Daca vrei sa ii spui ceva mamei tale , spune-i acum si rapid .
- Bine . spune Harry si fuge spre salon .
Intram in salon si o vedem pe mama lui aproape adormita .
- Mama ! O sa fii bine , da ?
- Harry , te rog fiule , am o mare rugaminte !
- Da , orice .
- Vino ! spune si ii zice ceva la ureche .
- Mama ! Iti jur . Asta incerc sa si fac .
- Te iubesc , fiule . Si pe tine draga mea Selena ! spune apoi ochii i se inchid .
- Ce are ? intreaba Harry disperat .
- Trebuie sa intram in operatie acum ! Iesiti , va rog !
Eu cu Harry iesim din sala de operatie si ne asezam pe scaune . Ma pun cu capul pe umarul lui Harry si il strang tare in brate , sperand ca mama lui sa fie bine .
- Harry ! Trebuie sa merg acasa la Bella . Vei fii bine ?
- Da , iubito . Stai linistita . spune si ma saruta scurt .
- Vin imediat . spun si fug repede spre iesire . Intru in masina si pornesc spre casa .
Parchez masina si intru in casa . Bella sare imediat bucuroasa pe mine si ma linge . O pup si imi iau geanta si o pun inauntru dupa ce ii dau putina mancare si apa .
Intru in masina si pun geanta in care era Bella langa mine . Pornesc masina indreptandu-ma spre spital .
Intru in spital cu Bella in geanta si il vad pe Harry vorbind la telefon . Ma ascund dupa colt si ascult .

Telefon :

- Da frate ! Planul merge de minune . Fix in ziua in care trebuie sa facem nunta o sa o fac sa planga , dar acum nu ma mai intereseaza de ea , mama e in spital .
- E bine ?
- Nu prea . Neit , trebuie sa inchid . Selena trebuie sa ajunga imediat , te mai sun eu . Pa , frate !

Lacrimile inca imi curgeau fara sa se mai opreasca si merg spre masina . Pornesc spre casa si imi fac bagajele si las un biletel pe pat cu inelul pe care mi l-a dat Harry .

" Am auzit tot ce ai zis la telefon cand vorbeai cu acel " Neit " . M-ai pacalit ! Ai zis ca ma iubesti nesimtitule . Esti doar un idiot ca toti ceilalti . Esti un nesimtit . Nu pot sa cred ca mama ta e atat de draguta , iar tu atat de fraier . Azi a fost ultima in care m-ai vazut . Si ca sa fiu mai clara , ma despart de tine ! Bafta ! "

Ies din casa cu bagejele si cu Bella si le pun in masina . Pornesc masina si ma indrept catre mall . Iau geanta in care era Bella si intru in supermarket . Iau 5 sticle de apa plata , mancare de caini , sandwichuri si alte chestii . Le pun in masina si pornesc spre casa mea , care e in Romania . Sper din tot sufletul ca mama lui Harry sa se faca bine , dar sa plece de langa o asa pacoste ca el .  Imi suna telefonul si vad ca e Harry .

Telefon :

- Hey iubito ! Unde esti ?
- Sunt acasa iubire , te astept . Nu mai pot veni .
- E ok . Esti bine ?
- Da , de ce nu as fi ? Doar ma iubesti si nu te vei desparti de mine , nu ? spun sarcastica si incep sa rad .
- Nu iubire , n-as face asta , nu tie te iubesc mult . Bella ce face ?
- Du-te-n pula mea de idiot ! Cum mi-ai putut face asta tampitule ? Cum dracu sa ma faci sa plang in ziua nuntii ? Nu ai inima deloc Harry ? Tu stii cat te-am iubit idiotule ?
- Ce ? De unde dracu stii ?
- Hai da-te-n sange ca nu mai ai ce vorbii cu mine ! O sa ma mai gasesti tu....ieri . ( Da , stiu cum suna asta :)))) ) .

Inchid telefonul si imi vad de drum .

❤️❤️

La multi aaaaaniiiiii ! ❤️❤️🎉🎉🎉 Sa aveti un an smecher plin de fete ( in caz ca esti baiat ) si plin de baieti ( in caz ca esti fata ) !!!!!! PUUP JOS !!! 😂❤️🍾🍾🍾

Always Together +18 (Vol 2) (Scoala de corectie )Where stories live. Discover now