Capitolul 2 .

4.6K 202 16
                                    

Selena p.o.v.

Dupa 2 saptamani :

Ma trezesc si ma duc la baie . Ma spal pe dinti si pe fata , apoi fac repede un dus . Ies din baie in halat si ma imbrac rapid . Il dezbrac pe Harry si incep sa-l dau cu crema pentru revindecarea pielii . Harry ma privea cum il dadeam cu crema si apoi ma saruta . Se ridica si ma ia in brate , lipindu-ma cu spatele de perete . Incepe sa ma sarute peste tot , apoi ma lasa usor jos si se duce in baie .

Harry iese din baie gemand si cazand in genunchi . Ma sperii si fug spre el .
- Harry , esti bine ? Ce ai ?
- Auu ! spune si apoi se ghemuie pe jos .
Ma panichez si imi caut telefonul . Nu era de gasit , nici pe al lui Harry nu-l gaseam . Harry se ridica dintr-odata de pe jos si la ia in brate si incepe sa fuga cu mine prin casa . Ma uit confuza la el si imi fac cruce . Pe asta il apuca de dimineata ?

- Harry...esti ok ?
- Da . spune si incepe sa rada . Il ciupesc de obraz si il sarut . Harry inca radea ca prostul .
- Hai imbraca-te !
- Ce ? Unde mergem ?
- La mall , sa luam brad , globuri si instalatii .
- Pfaaa . Trebuie sa iti fac cadou . E ok daca ne despartim pana cand vine Mosul , apoi ne impacam ? spune si se abtinea sa nu rada .
Ii dau o palma si ma duc sa ma imbrac . Harry intra in camera fix cand ma incheiam la sutien . Ma privea din cap pana in picioare si se indrepta spre mine .
- Harry du-te si imbraca-te spun si ii dau un pupic pe buze . Harry ma strange in brate si ma ciupeste tare de fund . Scot un tipat si zambeste multumit , pornind spre dulapul lui .
Ne imbracam si iesim amandoi din casa . Ne urcam amandoi in masina lui Harry , bineinteles , el la volan . Porneste masina , si o taie de pe loc , mergand spre mall .
Parcheaza masina si intram intr-un magazin cu chestii de Craciun din mall .
Cumparam tot ce ne trebuie , apoi mergem in Zara . Ne cumparam cateva haine si apoi mergem in Mc . Terminam de mancat si mergem la masina . Punem lucrurile in spate si pornim spre casa .
Ajungem si asezam bradul in sufragerie , incepand sa-l impodobim . Harry imi facea poze in timp ce impodobeam bradul si apoi il chem sa ma ajute . Iau telefonul si incep sa-i fac si lui poze . Bradul era prea mare si nu ajungeam sa pun ingerul in varf , asa ca Harry isi baga capul intre picioarele mele si ma ridica sus fara sa stiu . Pun ingerasul in varf si il sarut pe Harry pe cap . Bradul era perfect . Incepem amandoi sa stragem cutiile de pe jos , apoi , mergem in camera si Harry se arunca in pat . Ii pun noile haine in dulapul lui , apoi fac la fel si cu ale mele .
Cobor jos la bucatarie si incep sa pregatesc cina . In timp ce faceam salata bulgareasca , ma gandeam la scoala . Ma bucur enorm de mult ca trebuie sa mergem intr-o luna la scoala pentru ca a luat foc .
Am terminat salata , si am pus in 2 farfurii . Harry venea , stand cu telefonul la ureche si vorbind .

- Da , o sa venim . Bine ! Da...si eu . Pa ! spune si inchide telefonul obosit .

Ma uit la el in timp ce ne asezam si il vad trist .

- Harry...esti ok ?
- Mda...Selena , vreau sa iti spun ceva .
- Spune . spun si incep sa mananc .
- Mama...vine maine la noi .
Cand aud ma inec si iau o gura mare de apa . Harry radea si continuoa sa manance .
- M-ma bucur , doar ca nu ma asteptam la asta . spun si spal farfuriile . Ma duc sa pregatesc o camera pentru ea . Vine si tatal tau ? intreb si il observ pe Harry cum devinde dintr-odata nervos . Isi pune capul intre palme si ofteaza zgomotos .
- H-harry...eu-..
- Du-te si pregateste camera...spune incet .
Ma uit cateva momente la el , apoi merg sa pregatesc o camera . Nu stiam pe care sa i-o pregatesc , pentru ca daca i-o dau pe cea care e aproape de mine si Harry , ar fi nasol pentru ca pe Harry il mai apuca nebuniile , asa ca o pregatesc pe cea care era mult mai departe de noi doi .
Termin si merg in camera mea , punandu-ma in pat .
Stau de o ora si Harry tot nu aparea , asa ca ma duc jos sa vad ce face .
Il gasesc stand cu capul pe masa si cu o sticla de Vodka aproape goala . O nu !

- Harry ! Ce ai facut ? Stii ca nu ai voie sa bei in perioada asta cand iei acele pastile .
- Iesi in pola mea de aci ca nu te suporta nici Gigel a meu . spune si isi pune mana pe " Gigel " al lui .
- Harry...te rog , calmeaza-te si hai in camera . spun mergand spre el .
- Iar vrei fututa fa ? Nu ti-a ajuns ? spune si se ridica , aproape cazand .
- Te rog nu-....
- Trebuia tuuuu sa zici de taicamiu , care a futut-o pe mami si a lasat-o ?! Las' ca asa faac si cuh tine . spune si da sa ma impinga , dar cade . Vorbele lui ma dureau asa tare incat am inceput sa plang , Harry doar statea pe jos si radea . Ma gandesc sa ies din casa si sa ma plimb cu masina .
O pornesc si ma indrept undeva vad cu ochii . Nici nu am unde sa ma duc cand patesc chestii dinastea , nu ma poate linistii nimeni , sunt singura . Mi-e atat de dor de parintii mei...ii iubeam atat de mult , incat nici nu stiu cum de nu m-am omorat ca sa fiu acolo cu ei . Nu stiu cum am reusit sa trec peste .

❤️❤️

Always Together +18 (Vol 2) (Scoala de corectie )Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ