5.

465 25 4
                                    

Imediat ce ideile fura puse cap la cap, Lara, Evelyn si Albus asteptara ca toata lumea sa urce in dormitoare si ceasul sa bata ora 1 noaptea, moment in care, din punctul lor de vedere, toata lumea doarme si pornira tiptil spre dormitorul lui Albus, unde Luke Morgan dormea. Albus incepu sa il picteze pe fata, ca imediat sa puna umplutura cu lipici pe chipul linistit al acestuia.
Indata ce brunetul a terminat, Eve a facut acelasi lucru pe fata lui Meredith, iar mai tarziu, Lara a intrat in dormitorul lui Caleb, din Camera de Zi a Viperinilor si si-a facut de cap cu fata lui.
Reintorsi in Camera Cercetasilor, Lara, Evelyn si Albus au inceput sa rada, pentru ca ii lipisera pe fratii Morgan si de maini, dar si de picioare de tablia patului.
-Acum, ai de gand sa recunosti ca nu imi place de Meredith?intreba Albus nerabdator.
-Nu, raspunse Lara zambind, pentru ca amandoi stim ca ai acceptat sa le facem farsa doar ca sa incetez eu. O sa fac asta, dar doar 2 zile, zise ea ridicand doua degete.
-La dracu' cu tine, Lara!spuse baiatul printre dinti.
-Nu poti sa ma dai dracu'. Eu sunt dracu', rase fata, urcand in camera ei, urmata de Eve, aceasta din urma facandu-i cu mana fratelui ei.
                            *
-CE?!tipara Albus si Evelyn in acelasi timp cand Meredith, Caleb si Luke le explicara ca in noaptea trecuta nu ii pacalisera de fapt, ci pictasera trei manechine facute de ei, printr-o vraja, asta pentru ca stiau ce reputatie aveau fratii Potter in scoala si care era primirea noilor veniti.
Fiecare isi vazu in ziua aceea de orele lui, Eve apropiindu-se si mai mult de Luke, dar si de Meredith, in timp ce Albus era foarte apropiat de fata Morgan, care parea a fi mai rece si mai indiferenta decat el insusi.
Al si Eve fusesera cuceriti de abilitatea fratilor Morgan de a nu fi pacaliti, asa ca fura de acord sa le dea tuturor o sansa de a le deveni prieteni. Da, chiar si lui Caleb, care era la Viperini.
-Asadar, ce facem acum?ii intreba Luke pe cei doi Potteri, la sfarsitul zilei, cand se adunasera toti in Camera de Zi a Cercetasilor.
-Hai sa le facem o vizita Viperinilor la noapte, zise Meredith, crescand si mai mult in ochii lui Albus si Eve.
Cei patru si-au facut un plan pentru cea mai reusita farsa posibila si fiecare dintre ei s-a echipat cu faina, oua, vopsea, hartie igienica si puf de gasca, iar la ora 12 noapte au pornit pe coridoare, Al si Eve sub Pelerina Invizibila, iar Meredith si Luke sub o vraja puternica de Deluzionare, care ii facea invizibili. Indata ce au intrat in Camera de Zi a Viperinilor si ulterior in dormitoarele baietilor (Albus si Luke), dar si ale fetelor (Meredith si Eve) a inceput distractia. Fiecare a pus vopsea, faina, oua si puf de gasca pe fata câtor mai multor oameni, apoi au impanzit dormitoarele si Camera de Zi cu hartie igienica, plecand in liniste si intorcandu-se in Camera de Zi a Cercetasilor, unde au inceput sa rada cu totii.
-Sa-i fi vazut fata lui Caleb cand s-a trezit, Meredith!zise Luke razand.
-O stii pe Millicent, nu, Albus?intreba Eve.
-Normal.
-Arata mult mai bine cu fata portocalie, cu oua, faina si puf!rase ea, la fel ca toti ceilalti.
-E tarziu, ar trebui sa mergem sa dormim, zise Luke.
-Da, ar cam trebui. Maine avem Potiuni prima ora, zise Eve facandu-l pe Al sa se strambe cu gandul la dragul lui profesor Rahman.
-Nu poti sa imi dai una ca sa ajung in Aripa Spitalului si sa nu merg la ora,nu?
-Pot sa o fac eu, Albus, se oferi Meredith.
-Las-o baltă! oftă Albus și porni spre dormitorul său, dar o voce suavă, cu puțin accent, îl opri. Pe loc, acesta o recunoscu ca fiind glasul strident al Larei.

  - Unde dracii mei ați fost, căpcăun fără creier și călugăriță turbată?! V-am căutat de... Ei bine, doar de cinci minute, dar totuși!

  -Au fost cu... , începu Meredith, însă, diavolul o întrerupse.

  -Nu te băga, Morgan! Repet, unde ați fost fără mine?! Înțeleg că v-ați făcut prieteni noi și nu vă pot interzice asta, dar nimic nu vă poate face să uitați de prietenii voștri de cinci ani!

  -Scuze, Lara, zise Eve. A fost oarecum o probă ca să vedem cum se descurcă cu farsele...

  -Ați făcut farse fără mine?! întrebă Lara, foarte supărată.

BrothersUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum