0.3

14K 140 20
                                    

Vi avslutar kramen. "Ska vi gå ut?" Jag ler smått. "Gå ut du sålänge, jag kommer strax." Hon nickar och går ut. Jag kollar mig i spegeln och tar fram mitt smink. Jag drar på ett lager läppglans och ska precis gå ut då någon öppnar dörren. Jag möter personen med blicken. Onej, Justin. Igen? Han ställer sig brevid mig och kollar sig själv i spegeln. "Är du rädd för mig?" Han flinar lite. Jag skakar snabbt på huvudet. "Varför skulle jag vara det?" Frågar jag och lägger armarna i kors. Han rycker lätt på axlarna. "Jag skulle aldrig skada dig, inte någon tjej. Jag har faktiskt respekt för tjejer." Jag rycker på axlarna. "Whatever." Jag lägger mig hand på handtaget för att öppna då han tar tag i min andra hand. "Jag menar det. Jag skulle aldrig göra dig illa." Jag vänder mitt huvud mot honom. Jag nickar och han släpper greppet om mig.

*
Idrott, inte min starka sida direkt.
"Jag har delat in er två och två." Säger James högt. Vår gymnastik lärare. Jag suckar. "Julia och Alex" börjar James. "Alicia och Lucas." "Emily och Liam." Emily ger mig en ledsen min och jag gör samma sak. "Hannah och Justin." Jag kollar chockat på Justin som kollar på mig med ett flin på läpparna. Han vinkar med ena handen. Jag suckar. James fortsätter att rabbla upp alla par. "Sätt er i dem par jag läste upp." Några tunga suckar hörs. Jag ser i ögonvrån hur Justin sätter sig på stolen brevid mig. Han flinar. "Så vi möts igen." Jag himlar med ögonen. Alla kollar ointresserade på James som har ett stort leende på läpparna. "Ni kommer få kartor av mig med kontroller på, som ni sedan ska gå ut och leta efter." Alla suckar. Jag hatar orientering. "Kom till mig och hämta en karta!" Jag och Justin går fram och tar en karta. "Sätt igång!" Ropar James och ler. Direkt går Chloe fram till James för att be om 'hjälp'. Egentligen vill hon bara flörta med honom. Jag kan erkänna att James ser ganska bra ut, han är 27 år gammal. Han är ganska vältränad och hans ansiktsform passar väldigt bra in. "Kommer du eller?" Frågar Justin och vinkar med handen framför mitt ansikte. Jag nickar. "Är du bra på orientering eller?" Jag skakar på huvudet. "Men det är jag." Han flinar stolt. Som om han är. "Kom, jag vet vart första kontrollen ligger. Jag rycker på axlarna och vi börjar gå mot den första kontrollen. Ingen säger något. Flera par springer förbi oss och några ligger långt efter. Det hade vart lätt ifall alla hade likadana kartor men James är inte så dum.

Jag och Justin har gått ett tag nu. "Den ska vara här någonstans" säger Justin och går längre in på stigen. Jag blir lite osäker på ifall han ens vet vad han håller på med. "Får jag se?" Jag tar kartan ifrån honom. "Ey." Jag kollar noggrant på kartan och suckar. Han är en sån idiot. "Din idiot. Du höll kartan upp och ner!" Han kollar frågande på mig och suckar sedan. Åh, kan han bara förstöra lite till eller? Vänta lite? Vart är vi ens? "Justin, vart är vi?" Han kollar sig omkring och rycker på axlarna. "Vet inte." Åh, jag blir galen men jag orkar verkligen inte bråka. Han sätter sig ner på en sten och tar upp något ifrån sin ficka. Ett ciggpaket. Självklart, idioten röker på. "Vill du ha?" Han räcker fram paketet och jag skakar motvilligt på huvudet. Han stoppar ciggen i munnen och tänder den. Han blåser ut rök. Jag sätter mig på en sten, 1 meter ifrån honom. Justin är verkligen en idiot.

Haha kapitel 3

MY BAD BOYTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang