5.2

5.9K 116 35
                                    

(Scott på bilden)

Jag sätter mig på min vanliga plats i kemisalen. Justin sätter sig bredvid mig, som vanligt och ler ett svagt leende. Jag suckar ljudlöst och kollar bort. Jag ser i ögonvrån hur någon kommer in i dörröppningen. Jag vänder på huvudet och får syn på Scott. Både Justin och jag kollar förvånat på honom och även Scott kollar på oss.
Han bryter ögonkontakten med mig och sätter sig snett bakom oss. Justin vänder på huvudet så att vi får ögonkontakt.

"Vem fan är han?" Viskar han lågt. Jag suckar. "Mitt ex om du så måste veta." Mumlar jag och lägger en hårslinga bakom örat.

"Honom har du aldrig nämt tidigare." Yttrar han. Jag höjer på ena ögonbrynet. "Varför skulle jag?" Justin rycker på axlarna.

Jag vänder min blick mot Scott. Flera tjejer kollar hungrigt på honom. Och ja, jag ska inte ljuga. Han ser otroligt bra ut. Hans mörkbruna hår är så mjukt och ligger helt perfekt på hans huvud. Sedan dem mörkbruna ögonen. Dem ser så mystiska ut och kan locka varenda tjej på denna planet. Jag är en av dem.

"Har du tänkt att hjälpa till?" Muttrar Justin lite surt då han märkt att jag kollade på Scott. Jag nickar och vänder mig fram. "Har du fortfarande känslor för honom?" Frågar Justin och sneglar lite på mig. "Nej." Mumlar jag. "Dem försvann för länge sen."

Sorry för att detta kapitel sög );

MY BAD BOYWhere stories live. Discover now