BOSSLAR

2.6K 160 14
                                    


Mobların en gelişmiş seviyesindeki canavarlar "boss" olarak bilinir. Bosslardan moblarda olduğu gibi birçok item elde edilebilir. Efsanevi itemler ve efsanevi besinler de özel zindanlarda bulunan bosslardan elde edilir. Oyuncuların moblarla çarpışmaları sırasında verdikleri hasar puanları (HP) isimlerinin üzerinde sarı renkte belirir. Bu sayede saldırılarının moblara ne kadar hasar verdiklerini görebilirler.

Her bossun kendine ait ismi vardır. Bosslar kendi aralarında belirli güç dengelerine ve özelliklere sahiptirler. Bossları boss yapan özelliklerin başında moblara göre daha yüksek savunma ve can puanına sahip olmaları ve devasa boyutta olmaları gelir. Bossların yeniden doğma süreleri vardır. Bazı bossların yeniden dirilmesi sekiz saatte birken bazı bosslar bir ay aradan sonra dirilirler. Bosslar, Büyük Bosslar ve Mega Bosslar.

Büyük bosslar neredeyse aynı özellikleri taşısalarda en güçlüleri Mega Bosslardır. Büyük ve Mega bosslar İsimlerinin sonunda kuru kafa işareti taşırlarsa, çarpışma başlamadan önce sizle konuşacağı bir sinematiğin olduğunu ve konuşması bittikten sonra savaş için aktif olacağını belirtir. Mega bossları büyük bosslardan ayırın yanları ise yanında onu korumakla görevli yardımcı moblar bulundurmalarıdır. Bu bosslarında diğer bosslarda olabileceği gibi can puanları üç renklidir. Bu renkler beyaz, mavi ve kırmızıdır. Oyuncular, bossa beyaz can puanını bitirecek kadar hasar verdikten sonra puan göstergesi maviye dönüşür, mavi de bittikten sonra gösterge kırmızı olur ve kırmızı can puanı da bitince boss ölür. Mega bosslar, can puan renkleri değiştiği zaman farklı özelliklerini aktifleştirirler. Her mega bossa göre değişiklik gösteren bu ekstra özellikleri onları daha da güçlendirir. Mega bossları öldürmek büyük strateji ve takım çalışması getirir. Bu bosslarla "Büyük Zindan" adı verilen efsanevi item elde etmenizi sağlayan alanlarda veya "Raid" adı verilen bölgelere  gerçekleştireceğiniz baskınlarda karşılaşabilirsiniz.

Sonraki tanıtım, "Büyük Zindan"...









Irk Online - Sanal Dünya (Wattys2017)Where stories live. Discover now