Wat doe jij hier?

155 18 2
                                    

Iemand zat op mijn bed. Ik herkende haar meteen. 'Clovia, wat doe je in mijn kamer?' Ze schrok op en keek me toen doordringend aan. 'We moeten praten.' 'Praten?', zei ik met een opgetrokken wenkbrauw. 'Ja, kom naast me zitten.' Ik deed wat ze vroeg maar begreep haar nog steeds niet. Waarom wou ze in godsnaam praten? Toen ik naast haar was gaan zitten werd ze enorm nerveus. 'Ik moest naar hier komen', zei ze met een bevende stem. Maar ze sprak niet door! Ook begon ze meer te bibberen en werd ze bijna wit. 'Clovia gaat het?', vroeg ik bezorgd. Ze antwoordde niet! Plots viel ze neer op bed. Ik wou haar weer bij bewustzijn brengen maar toen zag ik waarom ze naar hier was gekomen. Ze had haar mate gevonden en die had haar gemarkerd. Ik voelde hoe ik woedend werd. Dit was zeker gebeurd zonder dat ze het wou. Maar die gast zou er enorm veel spijt van krijgen! Ik keek terug naar Clovia. Ik stopte haar in in mijn bed. En ging aan mijn bureau zitten en dacht na. Toen pakte ik papier en pen en schreef er in grote letters op. 'Hij zal spijt krijgen wat hij je heeft aangedaan! Als hij je nog eens pijn doet zeg je het me direct!' Ik pakte het briefje vast en plakte het aan de deur. Ik moest nog iemand inlichten. Brendan! Vlug liep ik de kamer uit en liep naar zijn kamer. Vlug deed ik de deur open, hij keek me niet begrijpend aan.

'Wow, Moonlight. Wat is er met jou aan de hand!' Ik stapte naar hem toe en vertelde hem het hele verhaal. 'Eg, dat is toch normaal.', zei Brendan. Ik keek hem boos aan. 'Nee, het ritueel is normaal maar niet als ze begint te bibberen en direct flauwvalt!' 'Bedoel je dat ze het je niet gezegd heeft?', zei Brendan. Ik knikte van ja. Even was het stil. 'We moeten de bèta inlichten!', riep Brendan uit.

Toen ik daar ook mijn verhaal vertelde renden we samen met de bèta naar mijn kamer. Ze was al wakker en was bezig mijn briefje aan het lezen. 'Dochter.', zei de bèta. 'We moeten even spreken.' Ze knikte. Maar ik herinnerde die woorden, haar woorden. Ook zag ik dat ze het papiertje in haar broekzak had gestoken en lachte naar me. Wat me direct weer rustig maakte. Ze was oké, nu nog wel als dat vervelend rotjong hier een stop op ons territorium zou zetten zou ik hem in stukken scheuren! In mijn enorme wolvengedaante! Ja, hij zou naar me kijken en weglopen omdat hij bang is. Wat een mietje. Brendan was naast me komen staan en zei: 'Het komt wel goed met haar.' Terwijl ik woedend kijk en via de link zeg trainen. Weet je het zeker?, zegt hij bezorgd. Ik knik. Dit was mijn voorbereiding en ik moest nog eerst weer in mijn wolf kunnen veranderen! Hij bleef me bezorgd aankijken. Ik heb een voorgevoel en die is altijd juist. Zeg ik. Mijn nachtmerrie weet je nog? De zwarte wolf? Dat was ik! Dat meisje is Clovia en dat teken is van mijn roedel! Ik wist op wat ik moest doen!

Pov. Clovia

Mijn vader zat bezorgt voor me ik had hem alles in de puntje uitgelegd. Wie mij had gemarkerd was niet mijn mate! Ik wist wie mijn mate was. Nee, is. En die schreef dan nog zoon schattig tekstje! Maar nu zat ik aan een andere gast wast. Ik walg van hem! Het enige wat ik kan doen is dat mijn mate mijn bijt op dezelfde plek maar dieper! En geloof me die gast zat al diep met zijn tanden! Ik moest hem alles uitleggen, maar eerst moest ik naar een ander roedellid. Zij had net het zelfde meegemaakt en ze zou me alles uitleggen. Ik moest me sterk houden. Nergens meer alleen naartoe zonde bewaker. Zelf niet als ik naar school ging! Ik zat eigelijk nu al niet meer op school! Mijn vader had er voor
gezorgd. Oh, maar ik maakte me vooral zorgen om Moonligt. Ik wist dat hij vraag zou willen nemen, maar hoe. Ik stond op. Mijn vader keek me weer met die bezorgde blik aan. Ik ga gewoon naar de trainingsblok. En ja, ik neem een bewaker mee.

Eindelijk die kamer uit en daar was al een bewaker die me volgde! Og ik zou er niet echt rap aan gewoon raken. Zelf bij de trap stond er een bewaker en nog een beneden aan de trap! Neeee, dacht ik in mezelf. Dag vrijheid welkom gevangenis. Toen ik de deur open deed stapte ik naar de training's blok. Ik deed de deur open en wou dag jongens zeggen maar daar stond Moonlight in zijn wolvenvorm alleen een klein beetje groter!


Hadden jullie dit verwacht van Clovia? En haar mate?

She is my mateTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon