Kapitola 9-Oblivate

3.9K 183 8
                                    


Draco

Úplně jsem šílel. co budu dělat?! Unesl ji snad někdo?! Přišlo na snad ministerstvo?! Unesli ji snad mozkomorové?! Nebo třeba jenom uklouzla ....Jo musím si to říkat nic se určitě nestalo. Ve spěchu jsem si přes sebe přehodil mikinu aby mi nebylo vidět na hlavu a vyrazil jsem za ní ven.Zvednul jsem její hůlku.Začal jsem se všude rozhlížet kolem ale nikde nebyla. Co kskaru budu teď dělat?! Najednou se v keři pár metrů ode mě něco pohlo a já tam ihned namířil hůlkou."Mdloby na tebe" zakřičel jsem.

Hermiona

Šla jsem vyhodit Dracovo nechutně drahé oblečení,když mě najednou někdo popadl a stáhl mě na stranu do křoví.Zakryl mi ústa ale já stejně polohlasně vykřikla. "Nekřič prosimtě,to jsem já" Otočila jsem se a tam stál Thomas.

Jeho černé vlasy mu zase padaly do očí a já měla chuť mu je dát na stranu. "Musíme hned zavolat na ministerstvo,je u tebe ten bývalý smrtijed Malfoy.Udělal ti něco si v pořádku?!"
Koukla jsem se do jeho azurové modrých očí a až pochvíli mu odpověděla. "Nemůžeme jít na ministerstvo... " Thom se na mě díval jako bych zbláznila.No možná jsem byla blázen ale do Draca.Nemohla jsem ho nahlásit.Určitě by ho hned zabili a to já nesmím připustit.
"On na tebe seslal kletbu imperius* že jo Mio?!" "Ne,to by mi Draco neudělal.. " Řekla jsem vážně.Thom mě ale začal provrtávat pohledem. "Draco?! Vy si snad tykáte?!" "Jo a máš s tím nějakém problém snad Thome?!" "Jo mám je to zabiják a je nebezpečnej! Půjdu ho nahlásit.O tobě se nezmíním" Řekl naštvaně a už chtěl odejít.No to snad nemyslí vážně ne?! Chtěla jsem vytáhnout hůlku a zastavit ho ale v kapse jsem ji nenašla.Začala jsem šílet Kde je?! Tak doprdele někde tady byla!! Thom nesmí odejít!!

Už jsem neměla žádnou naději.Draca zabijou a já nebudu mít práci ani kamaráda.Můj život bude v troskách. Najednou jsem ale uviděla záři červeného světla a kletbu která Thomase zasáhla.Leknutím jsem nadskočila a rychle se ohlédla za zdrojem.Stál tam Draco s kapucí na hlavě s cizí hůlkou a s vyděšeným výrazem.Jenom mě spatřil tak se za mnou rozeběhl.No běhat se tomu říkat nedalo ale podle jeho možnosti to běh byl. Jak byl u mě tak mě obejmul.Dal mi letmý polibek a pořád byl vystrašený k smrti. "Tohle mi už nikdy nedělej.Nevím co bych bez tebe dělal"
Jak to dořekl tak jsem si oddechla."Já taky ne Draco..."Znovu mě políbil ale já ten polibek prohloubila.Až po nějaké době jsem si vzpoměla na omráčeného Thomase.Odtrhla jsem se od Draca a šla za Thomem.Klekla jsem si k němu a sáhla na puls. Srdce mu pořád bije...Dobrý jenom jsem se prostě musela ujistit.

Popadla jsem Thoma za ruku a snažila se ho odtáhnout do mého domu.Byl ale hrozně těžký .Po nějaké chvíli přišel Draco s šibalským úsměvem a s mojí hůlkou v ruce.Pousmála jsem se a sebrala mu svoji hůlku z jeho ruky. "Wingadium leviosa" Řekla jsem a Thom se okamžitě vznesl.Po pár minutách ale Draco prolomil to ticho."Co ti říkal?"Jeho úsměv se mu vytratil z tváře a já si povzdechla. "Nevím proč přisel ale jak tě uviděl tak tě chtěl nahlásit" "Aha.tak to je zlý...Co budeme dělat Herm?" "Nevím Draco.."

Chvilku jsme šli mlčky až jsme dorazili k domu.Thomas dolevitoval na gauč a já si znovu přerývavě povzdechla.Super....Takže máš v domě zločince a kluka kterej ho chce udat...Co ksakru teď chceš dělat Hermiono?! Můj mozek jakoby vypověděl službu.Absolutně jsem byla v koncích.Thomase nepřemluvím aby na Draca zapoměl...To je ono! Bude muset na Draca zapomenout!Jakže bylo to zaklínadlo?Oblivate ne?
"Draco to kouzlo na za-"
Ani jsem nestihla domluvit a Draco odpověděl na mou otázku. "Jo Herm je to Oblivate,taky na to teď myslím..."Odpověděl a šel do kuchyně.Podívala jsem se za roh abych na něj vyděla.Prohledával každou skříňku dokud nenašel to co hledal.Ze skříňky vytáhl moji ohnivou whiskey kterou jsem dostala k narozeninám a prudce ji otevřel.Ani si nevzal skleničku a hned čtvrt láhve najednou vypil.Koukala jsem na něj s otevřenou pusou."Promiň nejdřív jsem se asi měl zeptat..."Popošel ke mě trochu se zakýmácel,ale neřešil to a šel blíž.Dal mi polibek ze kterého byl nečekaně cítit alkohol.Zamračila jsem se a Draco popošel ke křeslu a vrhl se do něj i s whiskey v ruce .Trochu ji vylil ale zase to neřešil. Skvělí...Fakt skvělí....ještě se mu tady opije.."Draco prosím tě ...Mohl by si na chvíli položit tu láhev?

Neodpověděl,jenom tu láhev položil na stolek a tiše si povzdychl.Otočila jsem se k Thomasovi který ležel na gauči v bezvemědomí."Enervate" Mávla jsem hůlkou a Thomas se ihned probral."Kde jsem?! A proč je vedle mě ten zločinec?!Hned půjdu na ministerstvo!!" Thom si už sahal po hůlce ale s hrůzou v obličeji zjistil že ji nemá."Soráč kámo..."zakřenil se mu Draco do obličeje a z kapsy vytáhl jeho hůlku. "Ty zmetku pitomej" a už se chtěl na Draca vrhnout. "Nech toho Thomasi...A ty jdi Draco do kuchyně" Řekla jsem a naštvanost ze mě sršela.Když Draco odpochodoval tak jsem se na Thomase zase začala soustředit. "Oblivate" Vykřikla jsem a viděla jenom Thomasovi vytřeštěné azurové kukadla.Začala jsem jsem zavírat oči.Snažila jsem se aby si Thomas myslel že Draca nikdy neviděl,že jenom prostě sem přišel na návštěvu a nic vzláštního neviděl.
Po chvilce Thomas otevřel svoje azurové oči.Pousmál se a já už zase byla v klidu.

"Je hodně hodin Mio...Měl bych už jít domů zvednul se a já div neskákala radostí. Panebože!!Mě se to povedlo! Nemohla jsem skrýt úsměv a šla s Thomasem ke dveřím.Jen jsem je otevřela tak je Thomas zase silou zavřel. Tuší snad něco?! Začala jsem panikařit ale nedala jsem to na sobě znát. "Děje se něco Thome?" Falešně jsem se usmála až mě bolely tváře. "Ne neděje.Ale chtěl jsem ti už něco delší dobu říct co cítím..." Ale ne...Ale ne...On určitě miluje...Co budu dělat... Thomas ale pokračoval. "Mio už dlouho jsem ti to chtěl říct,že tě miluji" Než jsem stačila cokoliv odpovědět tak mě Thomas přirazil ke zdi a začal mě něžně líbat.

*Imperius=(Kdyby někdo nevěděl ale asi všicni vědět budete)
-jedna ze tři kledeb které se nepromíjejí
-Kouzlo dokáže mít nad osobou velikou moc
-kouzlo dokáže člověka plně ovládat

Taaakže čauky mňauky dnešní díl je o něco dřív a doufám že se líbil Kdyby jste měli jakýkoliv otázky hned se ptejte.
Omlouvám se za chyby (Jako vždycky) A doufám že se alespoň někomu líbil dnešní díl
(Doufám že mám oblivate správně napsaný )
Zítra by měl být další díl budu moc ráda za komentíky
Adios Mučačos!

V lásce je dovoleno všechno Onde histórias criam vida. Descubra agora