19. Fejezet

886 64 0
                                    

Lisa félve, de beült a hátsó ülésre és az ismeretlen srác elhajtott..

______________________________________

Az anyósülésre mászott a lány.

- Ki vagy te?? Lisa nem vacakolt, egyből rátért a tárgyra.

- Nem ismersz, tudom, és nem fogod el hinni, de én vagyok Luke Hemmings.
Gondoltam, hogy az akit Luke-nak ismersz, ő nem mesélt rólam, én Brian bátyja vagyok. Már vagy úgy 2 éve nem beszélek velük. A zűrös életem miatt kitagadtak, de leszarom.. Jól megvagyok... A szüleimet ezt nagyon rosszúl érintette, hogy én ilyen lettem, ezért Briant, Luke-nak szólitják, mert amikor megszülettem, a papám nevét kaptam és ezt a nevet egy olyan gyereknek akarták adni, aki tökéletes és mivel Brian az, ezért igy szólitja mindeni. Egy percre sem nézett Lisa-ra a szőke hajú tűz piros tincsekkel rendelkező, kék szemű, fekete ruhás srác. Lisa-t teljesen kiakasztotta ez az egész, nem értette mivan. Teljesen össze zavarodott. Átverve és kihasználva, érezte magát..

Lisa Gondolatai:
(Akkor most mivan?? Luke igazából Brian?? De mindenki Luke-nak hívja és akkor én most az igazi Luke Hemmings mellett ülök?? WTF??? )

- Tudom hogy nem érted de nem gáz.. Majd meg fogod.. Annyit mondok hogy kerüld Briant, aki Luke-nak adja ki magát... Ja és ne higgy el neki semmit.

- Vágom.. Oké.. De elárúlnád hogy hova a francba viszel? igazi Luke Lisa felvonta szemöldökét, döbbent volt, de próbálta lazának azaz a leszarom stilusban ülni a srác mellett.

- Magamhoz... Röviden és tömören rávágta Luke.

- Aha.. És majd mikor szándékozól elengedni?? Kérdően nézett Lisa, a fiúra, de Luke még mindig nem nézett a lányra..

- Majd ha adtam egy normális ruhát, vissza viszlek az Egyetemre.. Felelte a laza srác..

Lisa Gondolatai:
( Olyan fura ez az egész..
Mint ha láttam volna már ezt a csávót valahol..
Nem értem.. Akkor ő az igazi Luke Hemmings? És az akinél ébredtem, az az öccse és Brian a neve...
Hát ez nekem sok.. Többet nem piálok ennyit...
Na de várjunk... Akkor most ki írogatott nekem?? Ő?? Vagy Brian?? Vagy most mivan??? WTF....)

- Tee hallod Luke.. Hadd kérdezzek valamit.. Nézett Lisa az igazi Luke-ra.. Bolintott a fiú, majd folytatta Lisa. - Ha te vagy az igazi Luke Hemmings, akkor az üzeneteket, a levelet ki írta?? Már ha tudod miről beszélek..

-Tudom miről beszélsz.. Mindent megfogsz tudni, ha hozzám értünk..
Felete a srác.

***

Több órás út után, nehezen de kiértek a gazdag negyedből, majd Luke leparkólt New York egyik legzűrösebb negyedébe, ahol egy ütött kopott emeletes ház felé vették az irányt. A vagány jó testü fiú elövette a kúlcsokat egy laza mozdulattal, majd benyítottak a bejárati ajtón és egy tágas liftbe invitálta, Lisát. Miután mind ketten a felvonóban álltak, egy nagy rácsot rántott le Luke, fentől lefelé, ezzel zárta be a liftet, majd a legfelső emeletre mentek.

A felvonóból, egyből a lakásba értek, semmi folyosó nem volt.
Egy tágas lakás volt, leginkább egy műteremhez hasonlított. Semmi tapéta nem volt a falon, látszódtak a téglák. Gúmis műpadló fogadta a lányt..
Körbe tekintett, dobozok mindenhol félig kicsomagólt állapotban. Az asztalon regiment papirok, egymásra dobálva.. Egy nagy kanapé a lakás közepén, elötte egy dohányzó asztal és egy író gép. Az asztallal szemben egy TV. Rengeteg és nagyon nagy ablakok voltak a bejárati "ajtóval" liftel szemben, végig a lakásban.
A lakás egyik végében, egy lépcsős kiemelkedés volt és ott virotott egy nagy tágas ágy, a két oldalán éjjeliszekrények tele papirokkal. Nem messze az ágytól, jobb oldalt, egy ajtó volt, az a mosdó gondolta Lisa és persze el is talalta.. A lakás másik végében, egy beépitett konyha állt egy nagy púltal.

- Helyezd magad kényelembe. Kérsz valamit inni? Mondotta Luke, érzéstelen arc kifejezéssel.

- Oké.. Köszi.. Mit kérhetek? Válaszolt egy vagány mozdulatott követve Lisa.

-Sör, narancslé, víz. Kérdezte Luke.

- A sör jó lesz. Felelte Lisa, miközben még mindig a lakást pásztázta.. Luke meglepően nézett a lányra, tudta hogy laza a csaj, de hogy ennyire, hogy még fényes nappal is sört ígyon..

Luke kivett a fridzsiderből két sört, majd megindult a lány felé, aki azóta már a kanapéra ült és leült Lisa mellé, egy laza mozdulattal oda nyújtotta a hideg emlitett italt.

-Kösz.. Mondotta Lisa.

Beleivott a jó hideg sörbe Lisa.

- Na.. Most hogy itt vagyunk nálad, most már igazán elmondhatnád a dolgokat.. Türelmetlenül nézett a srácra, aki még mindig nem nézett Lisa szemeibe.




Ha tetszett ez a Fejezet, akkor jelezzétek egy csillaggal. Köszönöm! :) :3

꧁Maradj Velem꧂[Luke Hemmings] [Befejezett]Where stories live. Discover now