20. Fejezet

930 64 0
                                    

Türelmetlenül várta Lisa, a magyarázatott.

- Mond mit akarsz hallani? Azt hogy Brian írta az üzeneteket? Igaz?
Nos hát csalódnod kell, mert én írtam és azért mert meg kért Brian.
Mondta, hogy van egy új csaj az egyetemen, akit megakar dugni és kellene az én jó írói képességem, mivel nekem ez a munkám.
A verset is én írtam. A haverod haverjának a bulián is én vittelek a régi szobámba, ami már Brian-é. Na és hogy én hova lettem?? Vagy innentől kezdve hova tüntem?? Egyszerű.. Levettem a ruháidat, rád adtam Brian egyik ingjét, majd beraktam a mosógépbe a piától büzlő cuccodat és szóltam Briannak, hogy szabad a pálya, magáévá tehet, én pedig a vendég szobában aludtam és reggel az ablakon távoztam.. De nyugi én sem és Brian sem dugtunk meg.
Tudom hogy köcsög és gerinctelenül viselkedtem és a kocsimban gondolkodva ezen, megbántam hogy részese voltam ennek az aljas akciónak. Épp ezért is hoztalak el magamhoz, hogy ezt elmagyarázzam..
Én küldtem üzenetet Brian nevében a szüleinkek hogy gyertek haza, mert hogy otthon vagyok, mármint Brian. Mind végig a sört bámulta a saját kezében Luke és úgy mondotta végig ezt a szörnyű történetet.

Lisa döbbenten ült a fiú mellett és szét akart esni a fájdalomtól, de próbált érzéstelen arcot vágni.

- Jó....... Most hogy végig mondtad ezt a felettébb érdekes és megalázó sztoryt engem nézve, most már vissza viszel az Egyetemre?
Közel a síráshoz nehezen de végig mondta Lisa.

- Nem tehetem az az igazság...
Felelte a földet bámuló Luke.

- Ohh.. Értem. Na és miért nem?
Nem akart mást Lisa, csak egy rohadt nagy maflást adni a mellette ülő srácnak.

- Mert keresnek téged.. Illetve az apánk.. Brian nem is, de Thomas, azaz a apám, ilyen esetekben a lányokat egy elhagyatott helyre szokta hurcolni, ahol hadja éhen veszni őket. Hogy miért?? Mert igy akarja Briant arra ösztönözni, hogy ne hagyja abba semmiért sem a tanulast és mivel tudják hogy te is az egyetemre jársz, ebből kifolyólag ott fogja kezdeni a keresést. Hozzám nem fog eljönni, mert azt sem tudja hogy itt lakom. Komoly tekintettel pásztázta a padlót Luke..

Lisa kikelt magából és elkezdett fel alá mászkálni a tágas lakásban.

- Ez nagyszerü... Ez ez igazán fergeteges... Egy kurva buli az oka, ennek az egésznek.. El cipelnek a gazdag negyedbe, hogy egy csávó kiélhesse rajtam a férfi vágyait és ebben a bátyja is segített.. Utána meg kiakar nyírni engem az apjuk, mert hogy miattam nem figyelne az Egyetemi órákon, a drága fia.. Erre bepattanok az igazi Luke mellé egy kocsiba, aki úgy mond megmentett, pedig nem.. Szét baszta az igy is nyomorúlt életem.. És most mit vársz?? Mit mondjak?? Sokkot kapott Lisa mire ezeket végig mondta...

- Most mihez kezdjek?? Merre menjek?? Mi lesz a barátnőmmel Anna-val?? Halál félelme volt Lisa-nak.

- Na figyelj.. Felállt Luke és most először bele nézett Lisa szemébe, majd folytatta. Te itt maradsz, mert biztonságban vagy itt.. Anna a barátnőd pedig nem messze van innen, mert őt is elvittem az egyetemről. Ő a haveromnál van, mindent tud.. Hamarossan átjönnek és láthatod a barátnődet..
Úgye írtam neked az egyik, illetve majdnem mindegyik üzenetbe, hogy megvédelek. Hát igy is teszek. Nem fogsz meghalni, sem a barátnőd, mert védünk benneteket.. Majd ha lejjebb ül a balhé, folytathatjátok a tanulást ha persze akarjátok.. Addig pedig itt maradsz velem.
Komoly tekintettel nézett Lisa szemébe.

- De.. Őhhm... Nem bírt megszólalni a lány..

- Maradj Velem és akkor nem esik bántódásod..
Mondotta Luke majd vissza ült a kanapéra.

***

Pár órával késöbb csengettek.

A fiú vagányan a kaputelefonhoz lépkedett.

- Igen ki az? Szólt bele a kaputelefonba Luke.

- Jon vagyok. Szólt vissza egy hang.

- Jó gyere. Felelt Luke.

Fel is ment Jon, Luke haverja és vele Anna.
Amit felértek, Anna köszönés nélkül Lisa-t kereste, hogy megnézze, hogy jól van-e és "kinyirja"..
Látta hogy Lisa sértetlen.

- Lisaaaaa... Teeee... Pipa volt Anna, de örült hogy nincs baja a lánynak.

- Anna... Na végre hogy itt vagy.. Nyugodt meg Lisa és odarohant Anna-hoz és megölelte..
Anna csak döbbenten állt, mert le akarta cseszni a lányt, de észrevette rajta, hogy milyen boldog, hogy nem esett semmi baja.

- Lisa. Elmondanád hogy mi ez az egész?? Kérdőn pillantott a lányra, majd Lisa elkezte az elejétől a végéig ezt a hosszú sztory-t mesélni.

A végén már a kanapén ültek és a fiúk csak csendben álltak, mint ha testőrök lettek volna.

- Most mi lesz velünk? Lisa.. Az egyetem? A szüleim? Illetve szüleink? Elkeseredetten temette arcát kezeibe Anna..

-Nem mehettek haza, mert ott is keresni fogják Lisa-t és mivel barátnők vagytok, ebből kifolyólag zsarólás képpen elrabolnának téged Anna.
-Egy darabig csendben meghúzzátok magatokat velünk, aztán kerestek munkát és talán 1 vagy 2 év múlva vissza térhettek az életetekbe. Mondották felváltva a fiúk.

-Ez fasza.. Reagált Lisa.

- Nem azért, de hol fogok aludni? Kérdezte Lisa egy elkeseredett tekintettel Luke-t.

A fiú megragadta a lány kezét, majd a konyha felé vitte. Az eddig nem vettészre ajtót kinyitotta a konyha mellett és láthatta a lány, hogy az egy vendégszoba. Az összes cucca bent volt a tágas helységben. A laptopja mindene, hiánytalanul.

- Itt. Felelte Luke, majd magára hagyta a lányt.

Lisa csak nézett a vonzó srác után, majd becsukta az ajtót és átöltözött egy sokkal kényelmesebb, hozzávaló ruhába.

Egy koptatott fekete farmert és egy fekete hosszú ujjú felsőt öltött magára a lány és egy fekete zoknit.
Miután végzett, kiment a többiekhez és hirtelen egy csengetésre kapta fel mindenki a fejét.




Ha tetszett ez a Fejezet, akkor jelezzétek nekem egy csillaggal. Szívesebben írok ha látom, hogy tetszik nektek. Köszönöm! :) ^^... puszi nektek! :3

꧁Maradj Velem꧂[Luke Hemmings] [Befejezett]Where stories live. Discover now