23. Fejezet

925 56 0
                                    

Talán már elment... Mondotta bízakodóan Luke, de még mindig ölelte Lisa-t..
Valami furcs köteléket érzett Luke, a lány iránt, ami nem hagyta, hogy elszakadjon tőle és egyre erősebben érezte, hogy nem is akarja, hogy elszakadjanak.
Úgyan Lisa csak a félelem miatt keresett menedéket az izmos fiú karjai közt, de valahol ő is sejtette,illetve érezte, hogy a tegnapi csók az megbéjegezte a további kényszer együtt élésüket.

Lisa Gondolatai:
( Nem tudom hogy mivan velem, de ha Luke átkarol vagy ha csak rám néz, akkor elvesztem a magabíztos énemet.. Valamiért folyton fel akar törni a sebezhető Lisa, a mélyre eldugott cellájából és ez rohadtúl nem tetszik. Tegnap még a pokólba kívántam. Nem értem magam, valamit tennem kell.

Lisa gyorsan eltávolodott a fiútól, aki nem értette a lány hirtelen reakcióját. Majd mind ketten felálltak óvatosan és leporolták magukat.

Lisa Gondolatai:
( Annyira fura ez az egész helyzet..
Menekülök egy megszállott pasas elől, akinek a fekete bárány fia védelmez.. És... És.. Ez a fekete bárány srác, egyre inkább... Bejö..
Lisa.. Kuss!!! Ez csak egy fasz... Hallottad hogy hogyan beszélt tegnap a csajról... Ne légy hülye.. Majd ha eltudsz helyezkedni, majd kiverheted a fejedből ezt a hülyeséget..
Ő nem az a srác akibe bele szerettél az üzenetek által... Csak játék volt az egész és most nézd hova jutottál.. Azt igérted Missis Swift-nek, hogy megvéded Anna-t és most ő is egy idegen srácal kénytelen miattad élni. Az egyetemi tervetek füsté váltak.. Lisa.. Elbasztál mindent, mint mindig...

Lisa-t a gondolataiból Luke keze ébresztette fel, ami megragadta a karját és bevitte a már közeli élelmiszer boltba.

- Nos... Most hogy tiszta a levegő, meg vehetjük a milánói-hoz az alapanyagokat. Mondotta érzéstelen arckifejezéssel Luke.

A boltban mászkáltak a sorok között, amikor Lisa azon töprengett, hogy melyik tésztát válasza, a vékonyat, vagy a vastagot. Luke csak nézte a dönteni képtelen lányt, majd meg akadt a szeme akaratlanúl az óvszereken és elindult feléje. Lisa felkapta a fejét és látta hogy Luke mit nézeget..

Lisa Gondolatai:
( Legalább elővigyázatos, nem hadja, hogy teherbe essen az alkalmi partnere. )

Picit elszomorodott Lisa, de gyorsan vissza rázta magát a valóságba és megfogta a vastag tésztát és a bevásárló kocsiba tette.
Luke hátra nézett Lisa-ra, hogy vajon tudott-e már dönteni és látta hogy a lány már csak ő rá vár.
Luke megfogta a neki való óvszert és megindult a lány felé. Úgyan nem tette bele a kocsiba az emlitett dolgot, de magánál tartotta, mert szándékozta megvenni.
Folytatták a vásárlást.

Lisa Gondolatai:
( Olyanok vagyunk, mint ha egy pár lennénk,
úgy megyünk egymás mellett, igaz egy árva szót annyit nem szólunk egymáshoz, de nem baj. A lényeg az, hogy jól kijövünk a mi magunk módján.
Még mindig nem bírom kiverni a fejemből Luket, azaz Briant. Éreztem hogy túl szép, hogy igaz legyen. Olyan aranyos volt velem, lehet talán még is érzett valamit irántam?? ......hát... Ezt már nem fogom megtudni.. De addig jó, mert akkor nem kerülök bajba.)

A bevásárlás végeztével, beálltak a sorba a kasszához. Nagyon feszült volt a légkör, de próbált Lisa nem erre gondolni... Amint sorra kerültek, kipakolták az élelmiszereket majd a végén az óvszert is átadta a kasszásnak, aki furcsán nézett a fiúra és a lányra. Lisa ügyet sem vetett rá, nem volt értelme. A pakolás végeztével fizettek majd elhagyták a boltot. Lisa mindent alaposan szemügyre vett, mert tudta, hogy nem mostanában fogja a betont újra a talpa alatt érezni. Egész úton csak bámulta a magas házakat és barátnőjére gondolt és James-re, aki már nagyon hiányzott neki a maga módján. Szomorú volt. Fogságban érezte magát, bár tudta, hogy ez az egész az ő ügyét szólgálja, de akkor is. Nagyon hianyzott neki az Egyetemi esti csillagok bámulása az udvaron. Hiányzott neki minden, ami a buli elött volt.
Trágár szavak akarták elhagyni a száját, de érezte, hogy nem lenne értelme szídni az életet, amikor az egész az ő hibája.
Mire észhez kapott, már a liftben álltak. Úgyan nem volt olyan rossz ez a hely, de Lisa egyre boldogtalanabb lett, pedig még csak ez a második napja itt, de már most erősen érezte, hogy befog csavarodni.

Nézte ahogy Luke lepakolt a púlta.
De nem bírt elmosolyodni a kócos édes aranyos fiún. Külsőleg lehet hogy passzolnának egymáshoz, de tudta Lisa, hogy belül teljesen más vilagot élnek... Bármilyen nehéz is belátnia Lisa-nak, de ő pedig igen is magányos, még ha tagadja is..
Fizikailag vele van Luke, de lelkileg valahol máshol jár és ezt jól tudta.

- Naa.. Akkor álljunk neki. Egy fújtatást kisérve mondotta Luke. A kedve már rész elszállt, de tudta hogy valamit enniük kell.

- Mi lenne ha holnap megcsinalnám én? Ma pedig kinait ennénk? Vágta rá Lisa, nem akart mást, csak bemenni a szobájába, ledőlni az ágyára és csak kinézni a fejéből.

Luke csak nézett az unott szomorú lányra, látta rajta, hogy itt gondok lesznek, illetve már vannak. Tudatában volt annak, hogy ezt az egészet csak azért csinálja, hogy az átkozott beteg apja, ne találjon Lisa-ra.
Felfedezni vélte, hogy mindegy mivel próbálja felvidítani a lány-t, semmi nem fog bevállni.

Elindult a lány felé.. Újra egyenesen a szemeibe fúrta tekintetét és érzékien átölelte Lisa-t.

- Minden rendben lesz! Tudom hogy most nehéz neked és hogy nem vagyok valami jó társaság, de hiddel igyekszem. Nagyon rossz téged így látni. De.. De tudod... Ahhjjj.. Én... Féltelek.. Mondotta ki nehezen Luke, de nem azért mert nem így érez, hanem mert nem akarta, hogy a lány belé szeressen, mert tudta, hogy csak csalódna benne Lisa.
Nagyra nyíltak Lisa szemei és elakadt a lélegzete, miközben öleték egymást. Nem tudta, hogy most ennek mi lesz a folytatása, már megint mindent olyan gyorsnak talált. Lisa ellökte magától a fiút.

- Ezt még te sem gondolhatod komolyan.. Mondotta komoly tekintette Lisa, majd bement a szobájába és ledőlt az ágyára.

Lisa Gondlatai:
( Ez nekem túl gyors.. Hogyan.. Hogy a francba érezhetne ilyet valaki, amikor két napja ismer..
Jó oké.. Ő írta nekem az üzeneteket, de ő maga mondta, hogy csak játék volt az egész..
Nem értem..)

***

1 héttel késöbb.

Ismét reggel hatkor már ébren volt Lisa és összerakta az Instant kávéját, már nem törödve azzal, hogy a lift rácsa nagy zajt csap, felment a tetőre. Az 1 hét alatt, kialakitott magának egy kis szél mentes helységet és onnan pásztázta New Yort városát a kávéja és cigarettája kiséretével.
Hosszú időt töltött kint és még a laptopját is magával vitte. Volt internet, szóval szabadon netezhetet.
Egy névtelen Blogot inditott és ott osztotta meg gondolatait, vágyait és álmait.

Ma megint kint ülők a tetőn és iszom a már langyos kávémat. Nem.. Ismétlem nem.. Nem szándékozom betenni a mikróba, mert a lakótársam felébredne. Igy is kész csóda, hogy a reggeli távozásaimra nem ébred fel. Ohhh de miért is tenné??
Amikor az alkalmi partnere jól lefárasztja.
Ez a második alkalom amióta itt lakom, hogy a lány eljött hogy kielégitse őt.

Hogy megvetem-e a szomszéd szobában alvó férfit? Úgyan miért tenném. Nincs okom illetve csak... Ahhjj.. Hadjuk... Ezt már annyiszor átrágtam magamban és mindig ide lyukadok ki.
Nem tudom megvetni.. Csak egy dolog miatt tudom, de azt le írni nem fogom, max célozgatok rá. Valamit nem vesz észre és azaz egy dolog fáj.. De hát most mit tehetnék?? Na úgye hogy semmit.

Na de most megyek, mert a kávém már hideg és mit utálok a legjobban?? Hát persze hogy a hideg "kávét".

Lisa, nem tudta hogy Luke azért nem kel fel arra amikor ő felmegy a tetőre, mert titkon olvassa a Blogját. Mindig ő az első és mindig egy kamu emberrel kommentál oda.

Komment:

A kávét utálod, vagy a fiút akivel együtt laksz?

Rád bízom, hogy melyikre értelmezed.

_________________

Ha tetszett ez a Fejezet, akkor jelezzétek egy csillaggal. Köszönöm! :)

꧁Maradj Velem꧂[Luke Hemmings] [Befejezett]Where stories live. Discover now