26. Fejezet

867 56 0
                                    

Luke Hemmings, tudta már a legelején, hogy hülyeség az öccse kérését teljesítenie, azaz üzenetekkel bombázni Lisa Taylort, de belement. Nem azért tette, mert jó ötletnek látta, hanem azért mert szereti az öccsét.. De azzal nem számolt Luke, hogy Lisa is nagy hatással lesz rá, a kisugárzásával a külsejével és mindennel. A buli napján, James haverjánál, amikor elszabadult a pokól, Luke látta ahogy Lisa a dohányzóasztalon kiadja magából a zene hallattán a fájdalmait.
Sejtette, hogy Lisa-egy megtört lány, de hogy ennyire, azt nem tudta.

Most viszont itt áll az öccsével szemben a liftnél, aki azt akarja, hogy hadd mehessen fel a tetőra ahhoz a lányhoz, akibe a 2 hónap alatt eszét vesztve bele szeretett Luke. Látja az öccsén azaz Brian-on, hogy ő is hasonló érzéseket táplál Lisa iránt, de hát azért két hónap, az két hónap. Nem egy két napig nem látta Brian, Lisa-t.

Brian, seljtette, hogy Lisa, biztos nem fog a nyakába ugrani örömében, amikor meglátja, de bízott valahol abban, hogy vissza fogja tudni magába szerettetni a lány-t.

A felvonóra várt a két testvér, hogy felmenjenek ahhoz a lányhoz, akinek egy pillanat alatt elrendezték a sorsát, mert egy gyenge pillanatában találták a lány-t.

Lisa mit sem sejtve, csak nézelődött, pásztázta a New Yorki várost a magasház tetején.

Lisa Gondolatai:
( Hihetetlen még mindig, hogy igy eltudtam baszni, az igy is elbaszott életem..
2 hónapja itt dekollok, az igazi Luke Hemmings-nél és azon tűnődöm, hogy mi lett volna akkor, ha nem veszek tudomást az üzenetekről és nem megyek el a buliba... Akkor most simán az Egyetemen tölthetném az időmet, Anna-val és James-al.
Lehet hogy össze is jöhettem volna James-al... De ezt már nem fogom megtudni azt hiszem..)

Felért a tetőre a két testvér, Lisa a lift hangja felé forditotta a fejét.
Luket látta meg hamarabb kijönni és elmosolyodott és odament a fiú-hoz, majd átölelte őt.
Luke-t átjárta a melegség és tudta, érezte, hogy neki nem kell senki más, csak is Lisa.
De akkor hirtelen előlépett a felvonóból Brian, aki teljesen meglepődött a két fiatal ölelkezése láttán.

- Lisa? Remegő hangon kérdezi Brian, lehet hogy nem is ő az, talán átverte őt Luke. Gondolt ezekre a fiú.

De akkor hirtelen felemelte fejét Luke válláról Lisa, az ismerős hang irányába.
A lány teljesen meg döbbent, nem tudta mire gondoljon, csak ránézett Brian-ra, majd Luke-ra, akinek olyanok voltak a szemei, mint ha csak azt kérte volna Lisa-tól, hogy ne Briant válassza.

- Ez nem lehet.. Te hogy? Mit keversz itt? Lisa a döbbenettől alig bírt beszélni. Majd ismét Luke szemeibe nézett a lány.

- Téged kerestekel több mint két hónapig, hogy figyelmeztesselek az apám miatt, de látom Luke beelőzött. Nézett szomorúan a még mindig Luke karjai közt lévő Lisa-ra.
Majd hirtelen elengedte Luket a lány és megindult Brian felé.

Luke Gondolatai:
( Hát igen.. Sejtettem.. Mindig mindent a drága öcsém kap meg.. Bárcsak ne szerettem volna bele Lisa-ba..
Jobb ha elmegyek egy időre New York-ból.)

Amig Luke végig gondolta a helyzetét és már tudta, hogy mit fog tenni, egy percre sem nézett Lisa-ra és Brian-ra, de egy érdekes hang ütötte fel Luke fejét, amire akarata ellenére is odakapta a fejét.

Lisa egy bitang nagy pofonban részesitette Brian-t.

- Te seggfej.. Megakartál dugni? Igen? Ezért belerángattad Luke-t a kibaszott játékodba??
Elhitetted velem, hogy te vagy Luke.. Wááó.. Gratulálok te kis féreg.. Na most mit fogsz tenni?? Megütsz? Hát üss.. Vagy húzz vissza a Cica Barbie-hoz, azaz Amy-hoz.. Nagyon dühös volt Lisa, legszívesebben tökön rúgdosta volna Briant.

- Először is, Szeretlek. Másodszorra, nem kellett Luke-t győzködnöm. Harmadszorra, beléd estem, de piszkosul és ahogy elnézem, ezzel nem vagyok egyedül. Pillantott Luke-ra Brian, majd Lisa-ra.

- Óhh.. Várj.. És akkor most nekem, kurvára meg kellene hatódnom mert te "belém szerettél"?
Tudod lehet, hogy beletudtad rángatni az aljas kis játékodba Luke-t, de akkor is ő volt velem 2 hónapig, ő vigyázott rám, ő foglalkozott velem és nem te... Szóval ezt elbasztad.. Ahogy az életemet is sikerült még szarabbá tenned.
De egy valamit nem bánok. Tudod mi az?
Mondotta végig keserű hangon Lisa és mélyen nézte Brian szemeit.

- Na mi az? Kérdezte Brian és Luke is nézte Lisa-t.

- Azt, hogy megismertem Luke-t. Az igazi egyetlen Luke-t. Nem bánom, hogy átbasztál, mert akkor most nem lehetnék itt. Rá nézett Lisa Luke-ra és mosolygott. Luke iszonyatosan boldog lett hirtelen és az öccsét sem sajnálta, mert tudta hogy igaza van a lány-nak.

- Na és ha tudni akarod, én is szeretem Luke-t.. Már az első egy hét után éreztem, hogy ő az aki kell nekem. Általad ismerhettem meg őt és csak is ezért az egy dologért vagyok hálás.. Gyűlölettel teli szemeket vetett Brian-ra a lány...

Brian tudta, hogy igaza van Lisa-nak és meg is értette és persze számított is erre... Bolintott egyet a két fiatal felé, mint ha csak azt jelezte volna, hogy oké felfogtam, áldásom adom rátok. Majd sarkon fordult és elment.

Lisa, Luke felé fordult, majd megállt vele szemben.

- Valóban hálás vagyok azért, hogy ide hoztál és vigyáztál rám és... Lisa nem tudta befejezni a mondandóját, mert Luke meg csókolta és Lisa is vissza csókolt.. Ott álltak a tetőn, egymásba forrva, hosszú ideig..
Lisa tudta, hogy végre megtalálta a neki szánt pasit, aki minden módon passzol hozzá...

***

Együtt mentek bulizni, Lisa, Luke, Anna és Jon.
Rendesen kirúgtak a hámból, nagyon jól szórakoztak és most nem lepődött meg Lisa azon, hogy reggel az igazi Luke ágyában találta magát.



Ha tetszett ez a Fejezet, akkor jelezzétek egy csillaggak. Köszönöm! :)^^...

꧁Maradj Velem꧂[Luke Hemmings] [Befejezett]Where stories live. Discover now