Capitolul 3

1.6K 67 6
                                    

-TU

*HARRY POV*
Tocmai ce am ieșit din curtea școlii după ce am fost chemat  sa iau la cunostinta ca transferul meu a fost acceptat si ca oficial sunt elev aici cand din neatentie m-am izbit de o blonda cei drept destul de focoasa ,care parea adancita complet in gandurile ei in timp ce asculta muzica probabil ,avand in vedere ca avea niste casti in urechi.

Priveam la frumoasa fată din fața mea ,careia i se puteau obsera lejer sutele de stari de spirit care ii treceau prin corp .Pot totusi sa inteleg asta ,obtin aceste tipuri de reactii de la majoritatea oamenilor .

"Ai de gând sa te ridici?"spun amuzat de micul corp care se tine de mana mea
inca fiind asezat pe trotuar

"Eu..uhm da ,scuze" imi prinde mana si se ridica ,in timp ce roseata din obrajii ei se accentueaza

"Cum te numesti frumoaso?" Am decis sa o intreb vazand efectul pe care il am asupra ei.Dar tot ce face este sa se holbeze la mine ronțăindu-si buza .O pot intelege ,doar nu dai peste un asa baiat in fiecare zi

"Modestule" se decide constiinta mea sa vorbeasca

"Eva ,ma cheama Eva ." Se decide focoasa blonda sa vorbeasca in timp ce ochii ei albastrii imi cerceteaza atent fața

"Eva..e un nume frumos"spun eu iar obrajii ei pierd din nuanta de roz .Eu sunt Harry,Harry Styles."

*EVA POV*
" Eva..e un nume frumos .Eu sunt Harry,Harry Styles." spune el privindu-ma cu un ranjet pe fata in timp ce isi musca buza de jos.

Simteam cum sangele mi se urca pin obraji si ca rosesc mai rau ca o fetita cand se ia de mana cu un baietel pentru prima oara .

Eram blocata pur si simplu pe figura acestui inger ,avea doi ochi verzi atat de patrunzatori ,si puteam sa jur ca in spatele lor se afla ceva ,o poveste poate?

Buclele acelea perfecte .. Gropitele acelea ce se dezvaluie atunci cand zambeste ,buzele  de culoarea unui trandafir roz ,de abia inflorit ...Era pur si simplu ca un inger cazut pe pamant.

Dar totusi..numele sau ..Harry Styles imi suna atat de cunoscut , cred ca doar mi se pare sau ceva de gen-..Gandurile imi sunt intrerupte  cand cineva sare pe mine

"Evvvvvvvv " urla Amber care e catarata pe mine

"Hei Amber ,el este Harry " ii spun eu lui Amber care parca e in transa fiind si ea blocata pe chipul lui Harry.Poate si ei i se parea cunoscut?

"Harry ,ea este Amber , iar noi tocmai plecam caci s-a cam sunat de 5 minute" spun rapid in timp ce o trag pe Amber dupa mine vrand sa fiu cat mai departe de acest moment ce tocmai s-a desfasurat.

"El era chiar dragut,va cunoasteti?"intreaba Amber uitandu-se peste umar si aruncandu-i lui Harry o privire dulce.

Priesc si eu inapoi facandu-i jucaus cu ochiul in timp ce ii fac cu mana .

Harry face si el copilareste cu mana in timp ce eu si Amber intram in scoala ,unde din pacate dau de ultima persoana pe care mi-as dori sa o vad,care erau sansele?

Ironia sortii face sa ti se intample lucruri de genul :ca atunci cand te rogi atat de mult sa nu ti se intample un lucru ,si te rogi si speri si urlii .Urmand mai apoi sa dai nas in nas cu problema de care ai fugit in tot acest timp.

Attention! Harry is comingWhere stories live. Discover now