Capitolul 44

556 28 5
                                    


Incep să ma zbat tipand si sa lovesc persoana care m-a tras aici.

"Shh Eva" spune Harry punandu-mi mana la gura iar eu incremenesc

Cand a observat ca nu mai am de gand sa tip ,si-a luat usor mana de la gura mea.

"Era iubitul tau,huh?" Intreaba nervos incordandu-si maxilarul

"Ce-ți pasa?" Intreb rece dandu-mi ochii peste cap in timp ce ies inapoi pe alee in timp ce Harry ma urmeaza.

"Atat de repede ?Ti-ai si tras-o cu el?"

"Cred ca glumesti ,Harry!" Ma rastesc la el in timp ce descui usa intrand casa si dand sa o inchid insa el pune piciorul la limita blocand-o.

"Nu atat de repede Eva!" Se rasteste si el inapoi.

"Ce vrei?"

Ma lipeste de usa zdrobindu-si buzele de ale mele .Limba lui intra in gura mea cercetand fiecare colt ,pana ce limbile noastre se maseaza armonios una pe alta ,formandu-se un sarut plin de dor.

Se lipeste mai tare de mine ridicandu-mi piciorul drept ,mai apoi si pe cel stang facandu-ma sa imi incolacesc picioarele in jurul sau .

Mergem catre camera mea ,unde Harry ma arunca pe pat ,punandu-se deasupra mea ,sarutandu-ma salbatic din nou.

Isi da tricoul jos ,la fel facand si cu al meu.Isi pune mainile sub spatele meu desfacandu-mi sutienul ,incepand sa se joace cu sanii mei dezgoliti.

Gem si imi bag mainile in parul sau aducandu-i capul la acelasi nivel cu al meu lipindu-mi buzele de ale sale.

Mi-a lipsit atat de tare asta ,gustul slab de menta pe care il poarta gura sa ,buzele lui pline de culoarea trandafirului,am nevoie de el.

Ma desprind din sarut si ii analizez fața ,imi zambește dezvaluind acele gropite frumoase .

Fața lui inca e obosita si ochii lui inca mai au tente de roșu .Pungile negre de sub ochii lui sau micit puțin,semn ca a dormit.

Imi zambeste din nou inainte sa coboare la gatul meu ,oprindu-se intr-un loc in care decide sa isi infiga dintii ,sugand pielea cateva secunde ,probabil lasand un semn.Trece cu limba peste mica rana pentru a opri durerea.

"A mea Eva , a mea" sopteste usor

Ma ridic si il imping de pe mine privindu-l nervoasa .

"Sa nu indraznesti Harry ,nu am sa accept asta din nou!" Tip iar Harry inchide ochii si trage o gura de aer.

Se intinde din nou peste mine dandu-mi pantalonii jos si jucandu-se cu linia lenjeriei mele ,cu cealalta mana tinandu-mi incheieturile deasupra capului.

"Crezi ca mie imi e usor Eva?" Zice si imi trage lenjeria de pe mine. "Nu m-ai ascultat, si ai decis sa pleci cu cel mai bun prieten al meu" incepe sa imi frece zona intima cu doua degete privindu-ma in ochii insa ii inchid datorita placerii. "Te-am cautat ,Eva ." Se apleaca spre buzele mele plansand un sarut si imi da drumul la maini,eu prinzand cearceaful in pumni.

"Harry n-"

"Nu Eva.Ai fugit la el" spune in timp ce se apleaca plasant un sarut pe feminitatea mea ,facandu-ma sa ma zbat. "Eram drogat iar tarfa de Amber a sarit pe mine Eva ,intelegi?Daca ma iubesti de ce nu ai incredere in mine,huh?Ai mintit ,nu ma iubesti?Ti-am zis ca esti prima fata pentru care simt ceva!" Spune si isi introduce un deget in mine incepand sa il miste usor iar eu tip.

"Dupa toate astea ,apari cu asta care te aduce acasa ,cine naiba e el?!" Tipa fiind cu gura deasupra feminitatii putand sa simt aerul cald cum se izbeste de ea. Tresar atunci cand isi introduce al doilea deget in mine ,insa placerea incepe sa creasca din ce in ce mai mult. Miscarile lui devin din ce in ce mai repezi si picioarele imi devin mai moi ,gemete furioase iesindu-mi din gura.

"Haide Eva ,spune-mi ca nu ma iubesti" spune in timp ce ma priveste in ochi indoindu-si degetele in mine mangaindu-mi peretii vaginului. Urlu efectiv incepand sa ma zvarcolesc.

"Spune-o Eva!"

"T-te urasc!" Spun aproape fara glas

"Minti Eva,minti!" Spune sarutandu-mi feminitatea si penetrandu-ma in continuare.

"Opreste-te !" Urlu eu atunci cand simt ca sunt aproape de orgasm.

"Da-ti drumul iubito,spune-mi ce simti"

Corpul imi tremura si simt acel lichid iesind din mine ,Harry aplecandu-se incepand sa soarba din el .

"Harry.." Soptesc ragusita

"Spune-o Eva " practic ma implora

"Lasa-ma in pace !te rog" spun si ma ridic brusc ,insa cad la podea si raman acolo .Harry se aseaza langa mine si isi infasoara bratele in jurul meu strangandu-ma la pieptul sau.

"Nu pot" zice punandu-si capul pe umarul meu oftand usor .

"Imi faci rau Harry,de fiecare data cand cred ca este bine intre noi trebuie sa o dai in bara!" Țip incercand din rasputeri sa nu plang,si nu o voi face.

Imi prinde fața in palme ,fortandu-ma sa il privesc in ochi.

"Eva ,ai incredere in mine?" Ma intreaba ochii lui fiind plini de o stare pe care nu am mai vazut-o la Harry.

Aprob din cap muscandu-mi buza de jos .

"De ce nu poti crede ca nu am nici o vina in acel rahat atunci? Pentru ca ei bine daca as fi facut ceva as fi facut cu o fata buna si in niciun caz nu in aceeasi casa cu tine ,n-" spune serios privindu-ma direct in ochi insa il intrerup.

"Harry,te cred." Spun sincer ."Stiu cat de usuratica e Amber ,inca de cand am intrat la liceu am vazut asta ." Zic si privesc in jos insa imi ridica fața din nou pentru a ma privi in ochi.

"Atunci de ce ai plecat si nu ai vrut sa vorbim despre asta?"

"Pentru ca Harry,asta a durut mult prea tare.Indiferent de cat de multa incredere am avut in tine inainte de asta ..nu pare sa mai aiba rost " spun si privesc in jos.

Isi pune doua degete sub barbia me-a ridicand-o usor .

"Sigur ca mai are ,noi-.Noi o putem lua de la capat ,putem incercasa facem asta" zice studiindu-mi reactia .

Nu pot sa fac asta ,totul m-a demoralizat,nu stiu in cine sa mai am incredere si in cine nu .

"Te iubesc" ii spun iar el zambeste lipindu-si buzele de ale mele.

Attention! Harry is comingWhere stories live. Discover now