Capitolul 4

1.5K 66 4
                                    


Inima începe să îmi bată din ce în ce mai tare și simt cum lacrimile încep să îmi invadeze ochii.

Îmi mut privirea spre podea și încep să măresc pasul strângandu-i mâna lui Amber , care părea ca se pregatește să sară pe persoana care cauzeaza aceasta situatie jenanta ..Andrew.

Continuam să mergem spre clasă în timp ce acel nenorocit îmi rostește numele,iar din instinct mă opresc.

"Eva " spune el cu un ton batjocoritor."Ce mai faci?Nu te-am mai vazut un ultima vreme" spune el si rade.

"Poate pentru ca ai fost prea ocupat sa iti iei limba in gura cu fiecare tarfa din scoala asta?"spune Amber ironica ,in timp ce simt cum o lacrima imi curge pe obraz.

"Oh Amber ,ti-ai dori tu sa fii una dintre tarfele mele,dar asta nu neaga faptul ca tu nu ai fi o tarfa ."

Si acesta e nomentul in care adrenalina a inceput sa ma cuprinda si fara sa imi dau seama am inceput sa fug spre Andrew,dragul meu fost iubit.

"C-ce vrei s-" spune el speriat ,dar e intrerupt atunci cand genunchiul meu face contact cu zona dintre picioarele sale.

"Tu javră ce ești!!"spun suspinand

"Niciodata sa nu indraznesti sa mai aduci un cuvant la adresa mea sau a lui Amber,ai inteles potaie proasta?" Spun aproape urland ."SPUNE-MI ,AI INTELES ?" Intreb iritata pentru ca nu imi da nici un raspuns si ma pregatesc sa ii dau inca o lovitura cu piciorul ,avand in vedere ca e la pamant complet neajutorat,dar ceva ma opreste ,cineva .

"Suntem mult prea intarziate ,iar micile tale picioruse de model nu merita sa fie stricate pe un trup de..." Spune Amber si se uita la Andrew care incontinuare e pe jos frecand zona lovita. "Ah da,un trup de javra" isi termina propozitia lingandu-si buza inferioara dupa care ma trage spre clasa .

Habar nu am ce m-a apucat ,chestiile astea nu au fost niciodata genul meu de actiuni,dar probabil am fost mult prea luata prin surprindere cand a indraznit sa o confunde pe Amber cu una din trafele lui.

*******************************

Orele se desfășoară normal , pauzele mi le petrec cu Amber si Jack ,iar de Andrew nu am mai auzit nimic toata ziua.

Suntem la ultima ora ,care este muzica ,iar domnul Ptayto s-a decis sa nu vina la ora , ca deobicei.Probabil e prea ocupat sa i-o traga prin baile elevilor profesoarei de religie .

Chicotesc usor la acest gand pentru ca imi amintesc cand intr-o ora de mate am cerut voie la baie si boom surpriza vietii,proful de muzica sub calareța de religie .

Sunt intrerupta din nou din gandurile mele de o mana care se aseaza pe umarul meu,CARE E PROBLEMA LOR DE NU MA LASA SA IMI TERMIN DE GANDIT GEN..gandurile azi ?

Okay cred ca as face mai bine sa raspund persoanei care totusi ma cam zguduie cu mana asta de pe umarul meu.

"Uhm?" Gem de frustrare si ma uit in sus ca sa gasesc un Jack zambitor

"După ore se tine o petrecere si noi clar o sa mergem " spune el ridicand din sprancene

"Eu ,ăm ..da normal ,cine ar rata o astfel de petrecere " spun sarcastic

"Unde se tine petrecerea?" Intreb curioasa

"OMG NU O SA ITI VINA SA CREZI" intervine Amber entuziasmata si sare pe Jack."Se tine la LA FRATIA BETA ,ooooohooooo" chuie ea .

Imi dau ochii peste cap si aprob in timp ce imi strang cartile si astept ca cei doi prieteni ai mei sa fie gata sa putem pleca dracului de aici.

"Sa mergem " spune Jack si imi ia mana intr-a sa .

Trebuie sa va mentionez ca Jack este cel mai bun prieten pe partea masculina .Eu,el si Amber formam gen un triunghi al bermudelor.

Jack decide sa ne duca cu masina lui acasa pentru ca nu mai avem asa mult timp pana trebuie sa ajungem la petrecere,adolescentii astia in calduri sunt chiar nerabdatori.

"Okay ,deci vin sa va iau intr-o ora si mergem sa ne distram la fratie ,da?" Ne intreaba el in timp ce ne lasa in fata casei mele ,iar avand in vedere ca Amber sta langa mine ,va fi usor .

"Ne vedem." Strig eu in timp ce intru in casa unde sunt intampinata de frumoasa mea mama.

"Bună scumpo" spune ea in timp ce imi da o scurta imbratisare

"Buna mama"mormai eu indispusa ."Uite nu am asa mult timp la dispozitie ,trebuie sa ma pregatesc pentru ca in mai putin de o ora Jack vine sa ma ia pentru ca mergem la o stupida de petrecere " spun dandu-mi ochii peste cap si spunand cuvantul petrecere cu un ton de copil.

" Sigur scumpo,ai grija ce faci." Zambeste mama dupa care se intristeaza "Eu o sa fiu la munca peste noapte ,asa ca nu sta prea mult"

"Sigur " spun si urc in camera mea tarandu-mi efectiv picioarele pe scari .Sunt atat de obosita si acum sunt obligata sa merg la ceva ce chiar ma dezgusta.

Attention! Harry is comingUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum