3. Georgie

98 10 3
                                    

Z pohledu Emily

Došli jsme ke škole a čekali jsme až příjdou další žáci. To zvládneš. Řekl a pousmál se Chris. Doufám. Zabrblala jsem tak že to slyšel i Chris. Ale jo. Řekl s úšklebkem. Pojď už mi jde kamarád pojď s náma. Chytl mě za ruku s náznakem ať jdu k tomu klukovi u školní branky. Já furt měla nohy v sloup. Ty nechceš viď? Řekl smutně. Jdi sám ty víš že se stydívám. Jo vím. Řekl smutně a sedl si na lavičku co stála vedle nás. Přisedla jsem si k němu. Promiň. To je dobrý já budu s tebou ty prvačko. Řekl a udělal na mě úšklebek.

Šli jsme společně do školy ,ale každej jiným směrem já šla do své třídy o které mi řekl třídní učitel. Chris zase do té své.

Vešla jsem do třídy a sedla jsem si do prázdné lavice, která byla úplně  vzadu v rohu u okna. Ahoj. Řekla mi jedna rusovláska a přisedla si ke mě, protože už nikde nebylo místo. Ahoj. Odpověděla jsem jí. Já jsem Georgina ,ale klidně mi říkej Georgie. Představila se mi. Já jsem Emily a klidně mi říkej Emily. Zasmála se tomu a mluvila o tom jak se do nové školy netěšila, protože se bála jestli jí nebudou šikanovat. Měla souseda ve staré škole stejně starého, který ji mlátil bezdůvodně.

Přišel do třídy náš učitel. Holky po něm zamilovaně koukaly já s Georgií jsme po něm ty oči neházely. Ahoj třído ,tak aby jsme se představili. Já začínám jsem Elvis je mi 22 let a jsem tu druhým rokem budu vás mít na tělocvik, fyziku a chemii. Začali jsme se představovat my, najednou přišla řada na mě. Ehmm.... Já jsem Emily Sparksová a je mi 15 let a to je vše co by jste potřeboval vědět.... Dořekla jsem to a sedla jsem si. Děkuju Emily. Řekl a pokračoval u dalších lidí.

Na obrázku Chris. ( Chris- Cameron Dallas)
Doufám že se líbí. ^^

In Love With Best FriendKde žijí příběhy. Začni objevovat