9.Táta?

41 8 0
                                    

Z pohledu Chrise
Dojeli jsme k budově kde dělají to DNA. Vešli jsme do DNA místnosti. Dobrý den. Slušně jsme s "tátou" pozdravili. Dobrý den. Slušně nám odpověděl jeden pán. Sedli jsme si na lehátko a pán si bral injekci. Vezmu vám krev. Vzal nám krev a řekl. Vztavte se v pátek. Naschledanou. Řekli jsme zase s "tátou" . Naschledanou. Odpověděl nám pán.

Sedli jsme si do auta a "táta" mě odvezl domu. Ahoj. Řekl mi. Naschledanou. Tykej mi. Řekl mi. Ahoj. Řekl jsem a vešel jsem do domu. Maxi? Max přiběhl a skákal na mě.

Společně s Maxem jsme šli ke mně do pokoje. Já se slíkl a vlezl do peřin pustil jsem si telku a řekl Maxovy ať si jde lehnout ke me na postel. Jak jsem mu řekl,tak učinil. Projížděl jsem programy a koukal co dávají. Dávali tam jen nějaké hovadiny. Tak jsem se usmyslel že se půjdu podívat na facebook vzal jsem si notebook a zapl ho, vlezl jsem na internet a přihlásil se k facebooku měl jsem 20 žádostí o přátelství tak jsem se koukal kdo mi poslal žádosti. Všem jsem je příjmul. Někdo mi ji poslal pod jménem Rawen Parkerová. Podíval jsem se na její profil byla pěkná,Tak jsem jí tu žádost přijal. Byla aktivní tak jsem ji zkusil napsat.

Já: Ahoj :)

Ona: Ahoj :D

Já: kolik ti je ? :)

Ona: 14 :(

Já: mě 17.... Mno....

Ona: oky

Já: hele ja už musim večer ti písnu zatim pa :)

Ona: jj ahoj :)


Odhlásil jsem se z facebooku a vypl notebook řekl jsem si že půjdu Maxe vyvenčit. Maxi? Zavolal jsem svého psa a připl k jeho obojku vodítko. Vydali jsme se do parku. Potkali jsme tam Emily. Ahoj. Pozdravili jsme se navzájem. Co tu děláš? Zeptal jsem se,protože ona se u nás v parku sama bojí a byla tu právě že sama. Jen se procházím. Řekla a dalasi ruce do kapes. Obejmul jsem ji,protože jsem poznal že se něco děje. Nechceš jít k nám? Zeptal jsem se ji s úsměvem. Dobře. Společně jsme se vydali ke mě domu.

Snad se líbí....
Promiňte že jsem dlouho nepsala nebyl čas.....

In Love With Best FriendWhere stories live. Discover now