7.Max

60 8 0
                                    

Z pohledu Chrise
Doběhl jsem k našemu domu s Maxem a u dveří mu očistil tlapky a sundal mu obojek, aby mohl jít s semnou do pokoje. Sundal jsem si boty a běžel do pokoje skočil jsem placáka na postel a Max skočil za mnou. Hrál jsem si s ním. On je tak hodný pes vždycky byl hodný už od narození příjde mi to zvláštní ,ale je to tak.

Až jsme si pohráli šel jsem se dolu najíst Maxovi jsem dal do misky granule. Když jdeme jíst tak mu dáváme taky něco k snědku, protože na nás kouká tím zoufalým štěněčím výrazem že chce taky.

Max jedl granule a já jedl lupínky s mlékem. Max dojedl chvilinku předemnou. Dal jsem svojí lžičku s miskou do myčky a šel společně s Maxem nahoru. Vzal jsem si osušku a čisté spodní prádlo. Mám dobrý že mám koupelnu hned naproti pokoje, aspoň nemusím chodit přes celej dům.

Napustil jsem si vanu a vlezl do vany. Relaxoval jsem asi před měsícem tak jsem si řekl že budu i dneska. Přestal jsem jentak ležet v té naší rohové vaně a začal si mýt vlasy. Napatlal jsem si na hlavu šampón a po té spláchl. Dal jsem si i condicioner (nevim to přesně jestli se to takhle píše) na hlavu. Ten jsem tam nechal a začal si mýt sprcháčem tělo. Spláchl jsem si condicioner z hlavy a sprcháč z těla a vylezl z vany a v tu chvíli někdo zvonil.Lehce jsem si usušil vlasy a tělo, a obmotal okolo sebe osušku . seběhl jsem dolu a přiotevřel dveře. Ahoj Chrisi. Řekl ta cizí osoba. Kdo jste......

Na obrázku Pes Max .

Tenhle díl je o ničem co jsou jistě všechny :D ale doufám že se vám aspoň trochu líbí. A byla bych ráda za koment i za votes , ale i tak mě hrozně potěší že si to vůbec přečtete. :)

In Love With Best FriendWhere stories live. Discover now