4.papírek

76 8 0
                                    

Z pohledu Emily

Bylo konec školy a já čekala u skříňek na Chrise. Já jsem uviděla na Chrisovo skříňce, která byla naproti papírek, tak jsem si to šla přečíst jsem kelišová.

Chrisi.....
Dneska v 16:00 v parku u fontány. už asi budeš vědět kdo jsem :) mám tě ráda.

Tak jsem šla sama a nečekala na něho. Byla jsem u školní brány a Chris na mě volal. Emily. Doběhl mě a chytl mě za ruku. Mno...? Co je? Zeptala jsem se otráveně. Kam jdeš vždyť jsme měli jít spolu. Řekl tak zoufale že jsem mu jen řekla. Tak jdeme. Šli jsme společně cestou parkem.

Byli jsme u jednoho krámku se zmrzlinou. Dáš si zmrzlinu? Zeptal se mě Chris. Nemám peníze. Já ti jí koupím. Řekl a usmál se. Ne to je dobrý. Usmála jsem se na něj a pokračovala v cestě. Dvě jahodové prosím. Řekl a podíval se na mě. Moc dobře ví že nechci ,aby mi něco kupoval a ještě k tomu ví jakou zmrzlinu mám rada takže...... Achjo.

Přišel ke mě a podal mi jahodovou zmrzlinu. Achjo..tak děkuju. Řekla jsem smutně a přijala zmrzlinu.

Došli jsme k jeho domu a rozloučili jsme se. Ahoj zítra. Bylo jeho poslední slovo. Já mu nestihla odpovědět, protože už vešel dovnitř a zavřel dveře. Šla jsem tedy k sobě domu. Vzala jsem oběd, který byl na jídelním stole. Dneska jsme měli k obědu hranolky s kuřecími nudličkami.

Dojedla jsem. Dala jsem talíř do dřezu a umyla jsem nádobí. Šla jsem si do svého pokoje. Zapla jsem si televizi a lehla jsem si do postele. Projížděla jsem kanály kde co dávají. Dávali simpsonovi tak jsem koukala.

Jinak doufám že se vám líbí můj příběh.

In Love With Best FriendTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang