6.jo? ne?

59 8 0
                                    

Z pohledu Chrise

Chrisi já tě miluju. Řekla mi Morgana nechápal jsem to, vůbec jsem tomu nerozuměl proč mě miluje . já jí vůbec neřešil a furt jsem přemýšlel co mi to řekla. Já tebe. Řekl jsem jí. Ona mi jen se zářivým úsměvev koukala do očí. Zase mi chytla ruku a pokračovala v cestě zase jsme si povídali o prvácích. Že jsou milí a tak prostě nudaaaa. Ale já ji nevnímal a přemýšlel jsem o té odpovědi co jsem jí řekl. Já s ní chodííííím né to jsem nechtěl, kdybych dneska v té škole s kámošema nechlastal bylo by to lepší. Zkusím to s ní ale dlouho to nevydrží v to doufám, miluju jinou a tak to bude napořád.

Šel jsem ji doprovodit k jejímu paneláku. Ona bydlí v panelovém bytě. Jak jsme stáli na proti sobě koukali si do očí ona mě políbila.
Ach jo to přetrpim řekl jsem si a šel jsem domu.

***
Probudil jsem se a podíval se na mobil. Bylo 15:30 a byl pátek. To byl ale ten den kdy jsem dostal ten papírek. Jak to vypadá usl jsem když jsem chtěl jít dolu ,ale sedl jsem si na postel a chvilku se koukal na mobil co je na FB nového najednou jsem spal. Takže ta Morgana byl sen. Radostně jsem vyskočil z postele a šel jsem umýt to okno. K té fontáně nepůjdu nestihl bych to a ani se mi tam po pravdě nechce.

Připravil jsem si věci na mytí oken a začal jsem je mýt.
Umyl jsem okna a šel jsem se projít s Maxem. Max je můj pes.
Šli jsme parkem uviděl jsem Morganu která stála u fontány. Ne to ne. Řekl jsem si. O ní se mi zdálo a aby to byla ona která mi napsala ten dopis? Kdo to napsal fakt nechci vědět teď, když se mi o ni  zdálo že to byla ona.

Ahoj. Řekl mi a šla ke mě. Ahoj. Morgano to ty jsi mi napsala ten papírek? Zeptal jsem se, protože mi bylo vážně divný že se mi zdálo že to byla Morgana ,sice jsem říkal že to nechci vědět teď, ale bude to lepší vědět.
Ano nechceš se projít. Zeptala se mě mile. Neee dneska nemůžu promiň. A šel jsem zpátky domu. Sice mi ji bylo líto že se tu s semnou chtěla sejít a já utekl a ještě tak blbě, ale když si vybavím ten sen mno....nechci to ani vědět co by bylo dál.

Doufám že se líbí. Asi jste nečekali že to dopadne takhle coo.... :D

In Love With Best FriendWhere stories live. Discover now