#22

6.2K 184 8
                                    

„Tohle je blbost, určitě si to viděla tak 10x,"protestoval Harry při vybírání filmů. „Já chci horor," dupl nohou, jako malé dítě.

„Ne!" zakroutila jsem záporně hlavou. „Víš, jak to dopadlo posledně," hodila jsem pohled, jakože ať to vůbec nezkouší.

„Ale mě se tvůj strach docela hodil," vyplázl na mě jazyk. Zčervenala jsem a zakryla si obličej rukama, protože mi bylo úplně jasné, na co naráží. Kdybych se tenkrát nebála, nepřišla bych za ním do pokoje a ráno by se nestalo to, co se stalo. Bože, tak moc se stydím. Ale nelituju toho. Harry mi totiž ukázal kouzlo toho všeho. A něco mi říká, že jsem ještě nezažila to nejlepší.

„Ale noták. Přece se nestydíš," šťouchl mi do žeber. Pokroutila jsem se, protože to lechtalo a mu v očích vyšvihly plamínky ohně. A sakra.

„Si lechtivá!" vykřikl radostí.

„Nejsem, pff," odvrátila jsem pohled.

„Tak to ti nebude vadit tohle," rozběhl se za mnou a chytl mě za boky. Své prsty zabořil do mých žeber a začal mě lechtat. Začala jsem se šíleně smát a kroutit se pod jeho pohyby.

„D-dost," popadala jsem dech.

„Takhle se budeš za chvíli kroutit pode mnou, zlato. Ale slastí," přestal mě lechtat a zazubil se na mě.

„Hej," pleskla jsem ho přes hruď a cítila, jak mi tváře nabírají tu prokletou červeň. Vymanila jsem se z jeho sevření a rychle dala do přehrávače DVD s nějakou romantikou.

„Na tohle se koukat rozhodně nebudeme!" začal protestovat a šel vyndat DVD. Nechtěla jsem ho nechat vyhrát, tak jsem se rozběhla a skočila mu na záda.

„Nech to tam," řekla jsem výhružně blízko jeho ucha.

„Aghh, fajn," zavrčel a semnou na zádech přešel ke gauči, na který mě hodil. Zasmála jsem se z radosti, že je po mém. Natáhl se na gauč vedle mě a sledoval první scény na televizi.

_

„Tohle je hovadina," hodil po mě pop-corn.

„Pšš, chci vědět, jak to dopadne," vzala jsem pop-corn, který po mě hodil a dala ho na stůl. „A nedělej si tu bordel," pořád jsem se upřeně dívala na televizi a čekala, co se bude dít dál.

„Heeej," řekl znuděně Harry a prstem do mě šprtal.

„Nech toho," pleskla jsem ho přes ruku.

„Nudím se," zakňučel.

„Tak se zabav," mávla jsem na něj rukou.

„Jak si přeješ," postavil se a někam odešel. Co? Nemyslela jsem si, že by vážně odešel, ale aspoň na to v klidu dokoukám. Vzala jsem si misku s vypráskanou kukuřicí a chtěla si dát jednu do pusy, když v tom mi někdo uštědřil malou pusinku na odhalený krk. Harry.

„Co to zase děláš?" zamračila jsem se. Jeho dotek nebyl nepříjemný. Právě naopak, byl až moc příjemný, ale já se chci vážně dodívat.

„Zabavuju se," zamrmlal proti mému krku. Naskočila mi husí kůže.

„Když jsem říkala, že se máš zabavit, myslela jsem to tak, že se máš zabavit, abys mě neotravoval," uchechtla se.

„Hmm," zamrmlal a dál mi obsypával krk pusinkami. „Příště se musíš vyjádřit jasněji," zkonstatoval, ale ve své činnosti nepřestával.

Bylo to příjemné a vzrušující. Chtěla jsem to ukončit, ale mé tělo nereagovalo na mé myšlenky. Dělalo si, co chtělo. Nezmohla jsem se ani na jedno slovo, nebo na cokoli jiného. Trochu jsem zaklonila hlavu, aby měl lepší přístup k mému krku a vydechla všechen vzduch. Harry přešel ke mně a sedl si na gauč. Rukama mě chytil za zadek a posadil si mě obkročmo na sebe. Celá nesvá jsem ho políbila, abych zahnala nejistotou a rozpaky, které ve mně kolovaly.

Heartfelt (H.S. cz)Kde žijí příběhy. Začni objevovat