SURVİVOR

2.1K 83 9
                                    

Gençler bir bölümlük survivor yazdım size iyi okumalar. Umarım eğlenirsiniz :3

TAKIMLAR

HIRÇINLAR

Elçin
Demet
Miray
Hande
Melisa
Öykü

ASİLER

Barış
Ekin
Çağatay
Mert
Taner
Fatih

ÖFKELİLER

Eymen
Ediz
Rüzgar
Burak
Mehmet
İbrahim

DİP NOT!!: Eymen, Ediz, Rüzgar, Burak, Mehmet ve İbrahim yeni gelen karakterlerdir ve artık hikayenin hep içinde olacaklardır!!

ADA KONSEYİ

Acun: Arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz. Survivorun ilk haftalarını geçirmektesiniz. Oyunu Hırçınlar takımı kazandı ve beyler siz kaybettiniz öncelikle söz hakkını Asiler takımından Tanere veriyorum. Evet Taner sizce survivora nasıl başladınız?

Taner: Pek hoşbulmadık Acun abi. Açız ve ben açlığa dayanamam. O yüzden birileri beni yazmalı benden bu kadar çünkü.

Acun: Anlıyorum Taner senin için zor olmalı sen bildiğim kadarıyla yemeğe çok düşkün birisiymişsin niye buraya katıldın o zaman?

Taner: Abi şimdi kızların katılacağını duyunca Barış dayanamadı. Barış bize tutturdu Survivora katılalım ya başlarına bir şey gelirse falan dedi. Bizde Barışı kıramadık. Malum aşkısı burada.

Elçin: Ne?

Barış: Taner eğer susmazsan iki tane koyarım kodumunun çocuğu.

Acun: Arkadaşlar dağılmayın ve terbiyeli olun. Kamerayı çeken arkadaşlarımızın sansürlerken yorulmasını istemeyiz.

Mert: Doğru Acun abi onlarda insan.

Acun: Arkadaşlar 18 kişiyiz şu an ve kalabalık bir kadro. 3 takımda 6 kişi var. Yavaş yavaş azalmaya başlayacaksınız zaten. İsterseniz konsey başlasın. Hırçınlar sizden başlıyoruz. Diğerleri oy kullanmıyor zaten Hırçınlar dokunumazlığı aldılar. Sizin oy kullanmanıza gerek yok.

Elçin: (Barışı yazar) üzgünüm ama ben oyun oynarken Eymenin gözlerini kapaman ve ona 'ne bakıyon yavşak?'demen hoş değil. Sansürleyin burayı. Bir de ben oyun oynarken 'zıplama Elçin ordan buran gözükecek' demende hoş bir şey değil. Ben buraya mücadele vermeye geldim. İster atlarım ister zıplarım bundan sana ne? Zaten buraya anladığım kadarıyla benim için gelmişsin ama git Barış git. (Kağıdı kutuya koyar) hepimiz için hayırlısı olsun.

Demet: (Ekini yazar) Ekin seni yazıyorum çünkü ben burada yaşam mücadelesi vermeye gelmişim senin derdin millet orana burana bakıyor muhabbetti. Sen önce kendi oynununa bak Ekin sonra... Hatta benden sanane?

Öykü: (Fatih'i yazar) Fatih benim okuduğum okulun sahibinin oğlu olduğu umrumda bile değil. Amma uzun cümle oldu. Neyse bana dik dik bakmandan ve kaşların çatık beni süzmen hiç hoş değil ve ben bundan rahatsız oluyorum. (Kağıdı kutuya koyar) Gitme zamanın geldi de geçiyorda.

Düşman ÇetelerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin