SOSYAL TESİSLER

21 1 0
                                    


Çekmeköy Nikah Sarayı

Taşdelen Mevkii Şile Yolu üzerinde bulunan Çekmeköy Nikah Sarayı'nda 500 kişilik büyük salon, diğer nikahlar için küçük salon, yemekli düğünler için açık salon, sosyal tesis, gelin odaları, başvuru ve arşivleme için personel odaları ve dükkanlar bulunuyor.

Tel: 0216 484 60 53 Dâhili: 11-12

Taşdelen Mahallesi Meşale Sokak No:3 (Şile Yolu Üzeri)


  Alemdağ Reşadiye (Kopilin Yeri) Mesire Alanı 

 

Çekmeköy Alemdağ MESİRE ALANI Doğaseverleri bekliyor

Çekmeköy Alemdağ (Kopilin Yeri) mesire yeri, temiz hava, doğal güzellikler ve dinlenme açısından piknikçilere güzel fırsatlar sunuyor. Siz de Çekmeköylü olmanın ayrıcalığına varın.

HUZURLU BİR ORTAM

Kene ve böcekler sizlerin piknik hayallerini suya mı düşürdüğünü düşünüyorsunuz? Sizlere yanıldığınızı ve artık piknik, trekking ve yürüyüş aktivitelerini rahatça yapabileceğinizi söylersek buna tepkiniz ne olurdu? Çekmeköy Alemdağ mesire alanını ziyaret ettikten sonra sizlerde bizim gibi düşüneceksiniz çünkü Çekmeköy Belediyesi bölgesi sizin rahat ve keyifli zaman geçirmeniz için var gücüyle çalışıyor.
Yaz, her ne kadar deniz-kum-güneş üçgeni ile birlikte anılsa da piknik, trekking, yürüyüş gibi açık havada yapılabilecek her türlü etkinlik için uygun bir mevsim.Tatilini çoktan yapmış olanlar bile, bunaltıcı sıcaklardan kaçmak için hafta sonları mesire yerinde piknik veya yürüyüş yaparak değerlendirmeyi seçiyor.Eğer sizin de hafta sonu için böyle bir planınız varsa ve nereye gideceğinizi bilmiyorsanız, işte sizin en uygun seçenek.

Keneden korkmanıza gerek yok!
Çekmeköy Belediyesi tarafından her türlü böcek ve kene tehdidine karşı her türlü önlemin alındığı Alemdağ mesire alanı piknikçileri bekliyor.52 dönüm arazi üzerine kurulmuş olan mesire alanında piknikçiler kendi getirdikleri malzemeler ile aileleriyle birlikte hoş vakit geçiriyorlar.Karadeniz ve Marmara hava ikliminin kesiştiği noktada bulunan Alemdağ mesire alanı temiz havası ile gözde yerlerden.Piknik alanı 2 etaptan oluşuyor.

HEM ÜCRETSİZ HEM AYRICALIKLI
Bireysel piknikler için ücretsiz olan alan dernek organizasyonları için cüzi bir miktar karşılığında kiralanıyor.Güvenlik görevlisinden, temizlik görevlisine kadar bir çok kişinin görev yaptığı Alemdağ mesire alanı piknikçilerin su ihtiyacını doğal kaynak suyuyla karşılıyor.Stres atmak isteyen, ailesiyle güzel bir gün geçirmek isteyenleri en iyi şekilde ağırlamaya çalışan mesire alanı gelen misafirlerine park sorunu yaşatmıyor.

159. Sk. No:2Alemdağ, 159. Sk. No:2, 34794 Reşadiye/Çekmeköy/İstanbul, Türkiye


Kaynak : http://cekmekoy.bel.tr/tr/sosyal-tesisler

İstanbul'u geziyorumWhere stories live. Discover now