#15 De Nieuwe Ik

1.2K 49 0
                                    

*7 maanden later* 

JADE'S POV 

Ik kam mijn lange donkerblonde haren. Het is ongeveer tot aan mijn billen gegroeid. Als ik klaar ben kijk ik in de spiegel. 'Tijd voor wat anders' zeg ik tegen mezelf. Ik pak mijn tas en loop naar de kapper. 'Zeg het maar' zegt de kapper. Ik pak het boekje en blader er in. 'Deze' ik wijs op een plaatje. Met een meisje. Met lang zwart haar met paarse dipdye. 'Oee dies leuk inderdaad. Nou dan gaan we die doen. Ik ben trouwens Alice'. 'Jade' ze glimlacht en begint aan mijn haar. Ze maakt het wat korter en begint te verven. Al ze klaar is met het zwart verven. Gaan we even wat drinken. Ze geeft me een kop thee. 'Waarom wil je je haar trouwens zwart verven. Ik vond je oude kleur zo lief staan'. Ik glimlach. 'Ik wilde wat anders. Ik wil een nieuwe ik'. Alice knikt begrijpelijk. (Dat typ ik eigenlijk best vaak hihi). Na dat de thee op is gaat ze mijn haar paars verven. Alleen de onderkant. Als het klaar is ga ik blij voor de spiegel staan. 'Super. Bedankt' zeg ik en ik geef Alice een knuffel. Ik reken af en ga snel naar het huis van Lila om mijn nieuwe haar te laten zien.  

'Heey jade. Woow wat heb je met je haar gedaan. Het is echt super vet!' Roept ze. Ik glimlach, geef haar een knuffel en loop naar binnen. 'Dankje. Ik wou wat nieuws. Een nieuwe ik'. 'Wat vind Zayn ervan?' Ik haal mijn schouders op. 'Hij weet het nog niet. Komt hij nog wel achter'.  

Ik geef Lila een knuffel en loop weer naar huis. Ik kom langs een tattoo shop. Hier heeft Zayn zijn eerste tattoo laten zetten. Ik loop naar binnen. Ik wordt meteen vriendelijk begroet. 'Zegt u het maar. Tattoo? Piercing?' Zou ik dit wel doen? Ja Jade dat moet je doen. Een nieuwe ik. 'Beide' zeg ik met een glimlach. De medewerkster knikt en begelijd me naar een kamertje waar de piercings worden geschoten. 'Waar wil je hem hebben?' Ik wijs naar mijn oor. 'Aan de bovenkant van mijn oor'. Ze knikt en pakt de spulletjes. Ik kies een piercing uit met een diamantje. 'Komt tie' zegt ze en ze duwt de naald door mijn oor. Het doet minder pijn dan ik had verwacht. 'Gaat het?' ik knik. 'Doet eigenlijk niet zoveel zeer'. Geef ik eerlijk toe. 'Gelukkig maar' zegt ze met een glimlach. 'En wat voor tattoo wil je. Dat doe ik ook'. Ik haal mijn schouders op. 'Ik weet eigenlijk niks'. Dan bedenk ik me opeens een tekening die Zayn een tijdje geleden had getekend. 'Ik weet al wat' Zeg ik. Ik pak mijn tas en haal de tekening eruit. Er staat in mooie letters "Dare To Dream" op. Daaronder een veer die overloopt tot allemaal vogels. 'Deze' zeg ik. Het meisje knikt. 'En waar wil je die hebben?' 'Op mijn rug. Op mijn linker schouder alsjeblieft'. Het meisje tekent hem over op speciaal papier en drukt die af op mijn rug. 'Goed zo?' Vraagt ze. Ik knik enthousiast. Ik ga weer liggen en ze zet de naald in mijn rug. Tyfus dat doet zeer.  

'Klaar' zegt ze na een tijdje. Ik sta op en bekijk mijn rug in de spiegel. 'En..?' 'I love it' roep ik uit. Ik reken af en bedank haar. 'Bye' zeg ik en ik ga naar huis. Als ik thuis ben ga ik achter mijn laptop. Ik open twitter en meteen valt mijn oog op een foto. 'Gespot! Liam Payne van One Direction samen met een meisje. Wie is dit meisje en is dit zijn nieuwe vriendinnetje?' Er staat een foto van Liam hand in hand met iemand. Het voelt alsof ik breek. Nu kan ik het zeker schudden met Liam. Ben ik verliefd? Ja! Ik ben verliefd. Ik bedoel kijk die ogen. Prachtig. Zijn haar. Gewoon wauw! Het is langer dat dat hij had bij de X-Factor. En het krult zo mooi. Maarja. Ik moet mezelf er maar overheen zetten. Ik kijk op de klok 8uur. De foli die over mijn tattoo zit mag eraf. Jeejh. Ik haal hem er voorzichtig af. En ga voor de spiegel staan. Ik maak er een foto van. Zover dat dat lukt dan. En stuur hem naar Lila. Ik krijg meteen een berichtje terug. "Omg Jade. Hij is super mooi". Ik glimlach en leg mijn mobiel weg. Ik maak mijn weg naar de douche. En ga eronder staan. Heerlijk. 

~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~ 

Haay. Dit was weer een hoofdstukkie hihi

beetje kort sorry:)

Hope you like it  

- Jade is happy whihi

I miss you || Zayn MalikWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu