#23 Party!

1.2K 44 4
                                    

JADE'S POV

Ik loop samen met Zayn terug naar huis. We worden achtervolgt door Paparazzi en gillende Fans. 'Waar is Paul wanneer je hem nodig hebt' zegt Zayn zuchtend. Ik begin te lachen. 'Kunnen we niet gewoon wat vragen beantwoorden en jij wat handtekeningen uitdelen?' Vraag ik. 'Dan gaan ze niet weg hoor'. 'Ow'.

We lopen onze straat in. 'Fijn heel fijn. Hoe komen we binnen?' Vraag ik geirriteerd. Voor de port staan allemaal fans en mannetjes met camera's in hun handen. 'Blijf dicht bij me' fluisterd hij.

Als we bij de gillende meiden massa aankomen pakt Zayn mijn hand beet en trekt me mee naar de deur. 'Shit' hoor ik hem zeggen. 'Geen sleutel?' Hij schudt zijn hoofd. Ik pak mijn mobiel uit mijn zak en bel Niall.

'Met Niall'

'Met Jade. Please doe die port open nu!'

'Sta je in die mensen massa?'

'Jaaa doe open!'

'Okey okey. Hij is open'.

'Thanks you're the best'

'I know. I know'

Ik hang op en zayn en ik lopen snel naar binnen. Niall staat in de deuropening. 'Overleefd?' Vraagt hij. Ik knik. 'Dankzij jou' ik vlieg hem om de hals. 'Ik was bijna dood op mijn eigen verjaardag'. 'Dramaqueen' hoor ik Louis roepen uit de woonkamer. Ik begin te lachen en laat me los van Niall. Ik trek mijn jas uit en loop samen met Zayn en Niall de woonkamer in. 'Zijn we weer'. 'Dat zien we' zegt Louis. Ik plof neer op Liam zijn schoot. Hij geeft me een kus en slaat zijn armen om mijn middel. 'Wat is dat?' Vraagt hij en hij pakt mijn pols beet. 'Iets'. Zayn gaat op de bank zitten. 'Jij hebt het ook. Ik dacht dat je gestopt was met Tattoos nemen?' Dat laatste zegt hij zachtjes. Ik knik. 'Ben ik ook. Ik zet toch geen grote meer ofzo. Alleen maar die een betekenins hebben'. 'En wat staat er dan nu op je pols?' 'Mag het verband eral af?' Vraag ik aan Zayn. Hij kijkt op zijn horloge en schudt zijn hoofd. 'Over een paar uur pas'. Ik knik. 'Wat hebben jullie dan laten zetten?' Vraagt Niall. 'Jaaa dat zien jullie pas over een paar uur' lacht Zayn. Ik spring op 'wie wil er taart?' Ik kan mijn vraag niet eens afmaken of Niall rent al naar de keuken.

--

'Liam het was heerlijk' ik stop de laatste hap macaronie in mijn mond.

'Thanks honey' en hij geeft me een kus op mijn wang. 'Ieww jongens doe dat lekker ergens anders' gilt Louis. Ik steek mijn tong naar hem uit. 'Alsof jij en Eleanor dat nooit doen'. Ik zie dat Eleanor een rood hoofd krijgt. Ik begin te lachen en sta op om de borden naar de keuken te brengen. 'Neeh dat doen wij' zegt Harry en hij pakt de borden van mij aan. 'Dankje Hazz'.

Ik kijk op de klok. Nu mag het foli eraf. Ik pak de schaar en knik het door. Ik geef de schaar aan Zayn en die doet het zelfde. We houden onze polsen bij elkaar. 'Super mooi' zeg ik en ik geef hem een kus op zijn wang. 'Laat eens zien' zegt Eleanor en ze loopt naar ons toe. Uiteindelijk staat iedereen om ons heen. 'Het is maar een tattoo he' zeg ik lachend. Ik zie Liam in zijn eentje de borden in de vaatwasser stoppen. Ik loop naar hem toe. 'Hey wat is er?' Vraagt ik en ik sla mij armen om zij middel. 'Ik vind het gewoon niet leuk om mijn vriendin vol Tattoos te zien' zegt hij zachtjes. 'Ik stop hier' zeg ik. 'Maar deze is speciaal'. 'Weet ik. Hij is ook mooi'. Ik knik. Ik geef hem een kus. En loop met Dani en El naar de woonkamer.

Ik voel mijn telefoon trillen in mijn broekzak. Ik pak hem en zie dat Lila mij belt.

'Hii girl' roept ze door de telefoon.

'Heey'

'Ik ben ik london voor je verjaardag. Maar ik weet niet waar je woont. Dusss mag ik het adress?'

'Echt! Yaay zo leuk'. Ik geef haar het adress en ze hangt op. De jongens komen de woonkamer binnenlopen. 'Wie belde je?' Vraagt Zayn. 'Lila. Ze is in London'. 'Serieus?' Ik knik. 'Haha leuke naam Lila' zegt Niall die op de bank neerploft. 'Wat gaan we vanavond doen?' Vraagt Liam. 'PARTY!' Roept Louis. 'Jaa er is een nieuwe club geopend een paar straten verderop' Zegt Harry. Ik knik. 'Gezellig!' Als de deurbel gaat spring ik van Liam zijn schoot af en ren naar de deur. 'Lila!' Gil ik. 'Jade!' Ik geef haar een knuffel. 'Zomaar ben je weggegaan uit Bradford' zegt ze Quasi-boos. Ik grinnik en pak haar spullen aan. Zayn komt de hal inlopen. 'Lila!' Roept hij. Hij geeft haar een knuffel. Ik pak Lila haar hand beet en neem haar mee naar de woonkamer. 'Jongens dit is Lila'. Lila gaat ongemakkelijk in de woonkamer staan. 'Kuch Hazz'. Harry glimlacht naar me en staat op. Hij geeft haar een hand. Meteen doet derest hem na. Ik zie dat Lila een beetje bloost als ze de hand van Niall schudt. Sooo cuteee! 'We gaan vanavond uit. Ga je mee?' Vraag ik. Ze knikt enthousiast. 'Leuk. Ik heb alleen niks om aantetrekken'. Zegt ze sipjes. Ik pak haar hand en trek haar mee naar de trap. 'Wij gaan ons klaarmaken. Meiden!' Gil ik. En Danielle en Eleanor komen achter ons aan. Ik duw ze alle 3 mijn kamer in en doe de deur dicht. Ik open mijn kast en pak een paar jurkjes. 'Lila?' zeg ik. Ze komt naar me toe. Ik hou een paar jurkjes bij haar voor. 'Oee deze is leuk' ik kijk naar het licht blauwe jurkje. Danielle en Eleanor komen aanlopen. Ze hebben beide een jurkje in hun handen. Dani een donker rode. En eleanor een zwart met wit. 'Zoo leuk' zeg ik. 'Waarom ben je zo druk?' Vraagt Eleanor lachend. Ik haal mijn schouders op. 'Geen idee'. 'Wat voor jurk doe jij aan?' Vraagt Lila. 'Deze' ik pak de jurk die ik van Louis heb gekregen vanochtend. Hij is licht roze. Aan de onderkant is met fel roze, bloemen erop geschilderd. 'Wauw dies mooi' zegt Lila. Ik knik.

Ik loop samen met de meiden de trap af. Liam komt de hal inlopen. Hij kijkt me met openmond aan. 'Like what you see?' Vraag ik lachend. Terwijl ik zijn mond dichtdoe. Hij knik en geeft me een kus. Ik heb onder mijn jurkje die nieuwe hakken aan die ik van Danielle heb gekregen. De jongens komen ook de hal inlopen. 'We kunnen'. Ik haak mij arm in die van Liam en we lopen naar buiten. De jongens hebben zich ook netjes aangekleed. Niet in pak. Maar gewoon netjes. We lopen naar Harry zijn auto toe. 'Gaat dat passen?' Vraagt Louis lachend. Harry knik. 'Vast wel'. We stappen in. Uiteindelijk zit Harry achter het stuur. Naast hem zit Zayn. Op de achterbank zitten Niall, danielle en louis met Eleanor op zijn schoot. En Liam en ik zitten daarachter.

'We zijn er' zegt Harry. 'God zij dank. Het is veel ste krap hier' zegt ik gillend. Iedereen begint te lachen en we stappen uit. We willen naar binnen lopen maar Niall wordt tegengehouden. 'ID alsublieft' vraagt de bodygard. Ik loop naar Niall toe. 'Ik ben 19 meneer' zegt Niall. De man kijkt niall aan en begint te lachen. 'Geloof je het zelf'. Niall kijkt hem geirriteerd aan. 'Zoek maar op google op hoe oud ik ben. Niall Horan. Nice to meet you' zegt Niall en hij schudt de hand van de man en loopt naar binnen. Ik begin te lachen en loop achter Niall aan. 'Die was geniaal' zeg ik nog steed lachend. Niall begint nu ook te lachen. Iedereen kijkt ons raar aan. 'Waar lachen jullie om?' Vraagt Harry. Niall en ik kijken elkaar aan en beginnen nog harder te lachen. 'Laat maar. Let's Party'.

Ik sta op de dansvloer te dansen met Lila. Ik zie uit mijn ooghoek dat Niall naar Lila aan het staren is. Ik loop naar Niall toe en trek hem mee. Ik duw hem een beetje naar Lila en loop snel weg naar Liam. Hij slaat zijn armen om mijn middel. 'Naar je zin?' Vraagt hij. Ik knik. 'Mooiso'. Ik voel zijn lippen tegen de mijne. Ik sla mijn armen om zijn nek. Ik voel Liam glimlachen. Ik wordt door iemand anders vastgepakt bij mijn heupen en van Liam afgestrokken. Achter mij staat Danielle. 'Sorry we hebben haar even nodig' zegt ze lachend en ze neemt me mee naar de bar. 'Drinken' zegt Lila. Die samen met Eleanor tegen de bar aan staat. Ik pak het glaasje op en drink hem in één keer op. Man dat brand.

Ik sta samen met Lila te dansen. Liam komt naar me toe lopen. 'Het is 3 uur. We gaan terug' zegt hij en hij pakt mijn hand beet. Ik schudt. 'Ik wil nog niet'. 'Je bent dronken he?' Vraagt hij. Ik begin te lachen. 'Misschien'. Liam schudt lachend zijn hoofd en neemt me mee naar de uitgang. Als ik buiten ben staat iedereen er al. Harry, Zayn en Louis zijn aardig dronken. Het zelfde voor derest eigenlijk. Alleen Liam is nog een beetje nuchter. Ik kijk hem aan. Nee toch niet. Hij is ook dronken. Ik pak zijn hand en we lopen naar huis.

~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~

Heey allemaal.

Ik weet dat het uit is tussen Danielle en Liam. En dat Liam weer een ander vriendinnetje heeft.

Maar ik blijf altijd een Peazer-girl. Zelfde als een Elounor en Zerrie.

Maarja dus daarom blijf ik schrijven over Danielle.

Hope you like it.

XoXo Jade.

I miss you || Zayn MalikWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu