#20 Ruzie

1.3K 48 5
                                    

JADE'S POV

We lopen lachend Nando's uit. 'Jadientje mag ik me autosleutels' vraagt Harry. 'Hou op met dat te zeggen en nee ik rij'. Ik steek mijn tong naar hem uit. 'Jadientje?' Vraagt Liam. Ik kijk Harry boos aan. 'Ja Jadien is mijn hele naam. Maar waag het eens om mij zo te noemen'. Ik kijk Liam waarschuwend aan. 'Klinkt leuk. Jadien Esmeralda philepien Welters'. 'LIAM!! Van wie hebben jullie dat?' Ik kijk de jongens om en om aan. Ik kijk naar Zayn die een kleine glimlach op zijn gezicht heeft. 'Zayn Javadd Malik' roep ik. Meteen krijgt hij een nog grotere glimlach op zijn gezicht. 'Ik was dronken en toen hadden we het over je. Sorry'. Lach hij. Ik begin nu ook te lachen. Hij opent zijn armen en neemt me in een knuffel. 'Zolang niemand mij maar zo noemt'. Ik kijk iedereen streng aan. Ze knikken allemaal braaf. Ik maak me los van Zayn en we lopen naar de auto's. 'Wie komt er bij mij in de auto?' Vraag ik vrolijk. 'Ikke!' Roept Zayn en hij rent op me af. Ik geef een gil en ren naar de andere kant van de auto. 'Ikke ga bij Louis want ik wil nog blijven leven' zegt Harry. 'Man heb je Jade ooit zien rijden. Ze is pro' zegt Niall. 'Aaww Ni bedankt'. 'Alsjeblieft maar ik ga bij Louis' en Niall loopt naar Louis zijn auto. 'Mietje!' Roep ik hem na. Ik stap in de auto en Zayn stapt naast mij. En Liam stapt achterin. 'Jaaa zitten we?' Ze knikken en we rijden weg. 'Waar moet ik eigenlijk heen?' Vraag ik blozend. Liam begint hard te lachen. 'Naar huis'. Zegt hij. 'En waar is huis?' Zayn begint nu ook te lachen. 'Zelfde als 3jaar geleden he'. Ik knik. 'Hier naar links'. Ik ga naar links. 'Dankje' 


Ik parkeer de auto voor de deur. 'Waar zijn de andere?' Vraag ik. Zayn en Liam beginnen te lachen. 'Louis rijd niet zo snel. We zijn al een paar keer aangehouden door de politie' lacht Liam. Ik begin nu ook te lachen. We stappen uit en lopen naar de deur. Zayn opent de deur en we lopen naar binnen. Ik ren meteen naar de bank en plof erop neer. 'Hoi' zegt een meisjesstem. Ik schrik op en zie een meisje van ongeveer de zelfde leeftijd voor mijn neus staan. Ze steekt haar hand uit. 'Ik ben Eleanor. Louis zijn vriendin'. Ik sta op en schudt haar hand. 'Jade'. 'Dus jij bent Jade'. Ik knik. 'JADE!' Hoor ik Zayn roepen. Ik loop snel naar de keuken. 'Jaa?' Zayn zucht. 'Ik wil je wat vragen'. 'Vraag maar'. 'Als jij met Liam krijgt. Blijf je toch nog steeds van mij of niet?' Hij kijkt me vragend aan. Ik glimlach en sla mijn armen om zijn lichaam en leg mijn hoofd op zijn borst. 'Ik blijf altijd van jou. Dat beloof ik'. Zayn slaat zijn armen ook om mij heen en geeft me een kus op mijn kruin. Ik laat me los van Zayn en geef hem een kus op zijn wang. 'Ik hou van je Zayn'. Hij glimlacht. 'Ik hou ook van jou'.

LIAM'S POV

'Heey' hoor ik iemand zeggen. Ik draai me verschrikt om en zie Eleanor staan. 'Uhh hey. Wil je me dat nooit meer doen' lach ik. 'Sorry' zegt ze verlegen. Ik loop richting de keuken. Ik stop met lopen als ik Jade en Zayn hoor praten. 'Als je met Liam krijgt. Blijf je toch nog steeds van mij of niet?' Hoor ik Zayn vragen. Ik ga dichter tegen de deur aan staan. 'Ik blijf altijd van jou. Dat beloof ik'. Daarna hoor ik niks meer. Ik wil de deur opendoen als ik Jade iets hoor zeggen dat mijn hart breekt. 'Ik hou van je Zayn' 'Ik ook van jou'. Ik duw de deur open. En storm de keuken binnen. Ze schrikken en laten elkaar meteen los. 'Iets rustiger mag ook wel' zegt Jade lachend. Ze loopt naar me toe en wilt haar armen om mij heen slaan. 'Blijf van me af. Eerst met Zayn flikflooien en dan met mij'. Ze kijkt me verbaast aan. 'Ik zit helemaal niet met Zayn te flikflooien. Ik ben verliefd op jou. Remember?' Ik kijk naar Zayn die me raar aankijkt. 'Man wat heb jij? Jade is mijn beste vriendin meer niet. Kalm aan'. Ik voel mezelf boos worden. 'Ik ga niet kalm aan doen. Ik hoor haar toch net. Ik hou van je zeggen'.
Jade gaat voor me staan. 'Ten eerste ik heb een naam. Ten tweede ik hou inderdaad van Zayn. Zayn is mijn alles ja. Ik hou van hem met heel mijn hart. Maar blijkbaar weet jij niet wat de betekenins is van houden van. Je kan verliefd zijn en gewoon van iemand houden. Ik hou toch ook van Niall en Harry en Louis. Dus stop met egoïsties zijn ja!' Roept ze uit.

JADE'S POV

Ik kijk Liam boos aan. 'Ik egoïsties? Volgens mij ben jij egoïsties hoor' Zegt hij boos. 'En hoezo dat. Jij denkt alleen maar aan jezelf. Wat denk je wel niet. Dat omdat je beroemd ben dat je kan zeggen en doen wat je wilt. Nou ik dacht het ff niet he. Rot lekker op' roep ik nogsteeds boos. Ik voel een klap tegen mijn wang. En voel het branden. Ik grijp naar mijn wang. Man wat doet dat pijn. Ik kijk op naar Liam. 'Hoe kon je?'

Zayn komt op me afrennen. 'Gaat het?' Ik schudt mijn hoofd. 'Het brand'. Zayn loopt naar de vriezer toe en haalt er een Ice-pack uit. En geeft tie aan mij. Ik hou hem tegen mijn wang. 'Dafuck Liam waarom sla je der?' Roept Zayn boos. Harry en Louis komen de keuken ingelopen. 'Wat is er gebeurt?' Vraagt Harry geschokken. Als hij mij ziet rent hij naar mij toe. 'Wie?' 'Liam'.

'Liam waarom' roept Zayn nogmaals. 'Ik.. Ik weet het niet. Het gebeurde gewoon. Ik was boos en toen.. Toen sloeg ik haar'. Het laatste zegt hij zacht. 'Het geeft niet' zeg ik. 'Het geeft wel. Niemand slaat mijn meisje'. Zegt Zayn boos. 'Dus het is wel jouw meisje' roept Liam boos. Zayn begin zo te zien boos te worden. Zijn aders op zijn voorhoofd beginnen te kloppen. 'Zayn stop. Jullie doen elkaar nog pijn' roep ik. Ik loop naar Zayn en pak hem beet aan zijn arm. 'Dat bloeit niet hij komt niet aan jou'. Hij haalt mijn hand van zijn arm en rent op Liam en geeft hem een hoek. En daar stopt het niet bij. Want Liam slaat net zo hard terug. Uiteindijk zijn ze beide aan het vechten. Niall komt ook de keuken ingelopen. Als hij ziet wat hij doorheeft pakt hij mij beet en trekt hij mijn de keuken uit. 'Tis beter als je hier even blijft' zegt hij vriendelijk. Ik knik. 'Aah fuck Liam' hoor ik Harry schreeuwen. 'Liam zit op boxen' zegt Niall. Ik knik. 'Ik heb er ook op gezeten'. 'Serieus?' 'Jup maar ik dans nu. vind ik leuker'. Niall begint te lachen. 'Waar is Eleanor?' 'Naar de winkel. De wortels waren op' lacht hij. Ik begin ook te lachen. De keuken deur gaat open en een vechtende Liam en Zayn komen de keuken uit. Ik sta op. En zie dat Zayn een bloedneus heeft en een blauw oog. 'STOP!' roep ik keihard. Ze kijken me allebei aan. En gaan gewoon weer door. Ik spring ertussen. 'Nu stoppen jullie allebei of ik ga terug naar Bradford nu meteen'. Ze stoppen allebei. Ik kijk naar Liam. Hij heeft alleen een bloedlip. Daarna kijk ik naar Zayn. Zijn hele gezicht ligt open. Ik duw Zayn de keuken in. Hij gaat op het aanrecht zitten. 'Gaat het?' Vraag ik. Hij schudt zijn hoofd. 'Het doet zeer' zegt hij zachtjes. Ik maak een washandje nat en ga daarmee over zijn gezicht. 'Liam heeft je goed geraakt'. Hij knikt. 'Het spijt me' zegt hij zachtjes. 'Waarvoor?' Ik kijk hem verbaast aan. 'Voor het slaan van je vriendje'. 'Tss hij is dus mooi mijn vriendje niet he. Ik kom er wel overheen'. Hij zucht. 'Laat dit nou niet tussen jullie in staan. Ik zeg wel sorry en dan is alles weer goed'. 'Jij gaat geen sorry zeggen. Dat doet hij maar'. Zayn zucht weer.

Nadat ik al Zayn zijn wonden heb verzorgt gaan we weer terug naar de woonkamer. 'Jade kan ik even met je praten?' Vraagt Liam. 'Zolang je me niet slaat vind ik het goed' zeg ik. Liam knikt en we lopen samen naar boven. Ik loop achter hem aan de kamer in. Hij gaat op het bed zitten en tikt op de plek naast hem zodat ik daar ga zitten. Ik zucht en ga daar zitten. 'Wat' vraag ik bot. 'Ik wil sorry zeggen'. 'Dat moet je niet tegen mij zeggen. Maar tegen Zayn. Hij is helemaal bond en blauw'. Hij zucht nu ook. 'Dat weet ik. Maar Zayn begon met meppen he' 'ja maar jij begon met uitdagen' 'omdat jij tegen Zayn ik hou van je zegt' roept hij. 'Dat zeg ik omdat dat zo is. Ik hou van jou qua verliefdheid. Ik hou van Zayn als vrienden. Hij is mijn enige familie' roep ik uit. Ik verwacht nu een opmerking van Liam maar die komt er niet. Ik kijk hem aan. Hij zit met zijn handen in zijn haar en staart naar de grond. Ik ga weer naast hem zitten. Ik ben blijkbaar gaan staan tijdens het schreeuwen. Ik leg mijn hand op zijn rug. 'Liam wat is er?' Hij zucht. 'Ik was vergeten dat je geen familie meer had. En nu heb ik Zayn geslagen. Ik weet hoe het voelt om je familie te missen. Ik heb mijne al bijna 2 jaar niet gezien. En.. En.. Het spijt me. Ik snap dat je me haat en je me nooit meer wilt zien. Maar het spijt me okey. Ik weet niet wat me bezielde ja. Het sp...' Ik druk mijn lippen op de zijne. Zodat hij stopt met praten. Ik laat hem los. 'Tis al goed. Teminste als je nu nog sorry zegt tegen Zayn' hij knikt. 'Doe ik' ik sta op maar wordt tegengehouden door Liam. 'Trouwens. Jade. Uhh wil je mijn vriendin zijn?' Ik glimlach. 'Als jij het goedgemaakt heb met Zayn zou ik graag je vriendin willen zijn'. Hij wilt me een kus geven maar ik duw zijn hoofd weg. 'Eerst goedmaken daarna zoenen'. Hij glimlacht en loopt gelijk naar beneden. Ik loop hem rustig achterna. Als ik de woonkamer binnenloop zie ik Liam en Zayn in een knuffel. Ik pak mijn mobiel en maak snel een foto. 'En?? Is het weer goed tussen jullie?' Ze knikken. Liam komt op me afrennen en tilt me op over zijn schouder en rent naar de keuken. Hij zet me neer. 'Dusss mag ik je dan nu mijn vriendin noemen alsjeblieft' ik kijk naar zijn bruine puppyogen. Ik knik. 'Ja dat mag je' lach ik. Nog voordat ik iets kan zeggen voel ik zijn lippen tegen de mijne.

~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•

Heey.
Hebben jullie JUST CAN'T LET HER GO gehoord. Ik kan niet stoppen met luisteren. Whaaaaaaa

Vote and Comment please. I wanna know who is reading my story.

-Jade loves 1D forever

I miss you || Zayn MalikWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu