#24 F*ck

1.2K 44 8
                                    

JADE'S POV

Als we thuis zijn schop ik mijn schoenen uit en plof neer op de bank.

'Ik wil douche' zegt Zayn

'Ik ook. Maar ga jij maar eerst'

We staan beide op en lopen naar de hal. 'Truste' roep ik. 'Weltrusten' zeggen ze in koor.

Ik loop mijn kamer in met Zayn achter mij aan. 'Is het wel een goed idee om nu te gaan douchen. Straks val je neer?' 'Zo erg dronken ben ik ook weer niet hoor. En ik voel me vies en ik zweet. Ik wil me gewoon douchen'. Ik loop de badkamer in met Zayn achter mij aan. 'Dan douchen we samen want ik laat jou niet alleen gaan' zegt hij met een sneaky gezicht. Ik kijk hem aan. 'Dacht het niet Malik'. 'Hallo. Ik heb je vaker naakt gezien he' 'ja maar toen was ik 18 en jij 17. Dingen zijn veranderd he' zeg ik met een glimlach. Zayn loopt naar me toe en pakt me beet bij mijn heupen en trekt me naar hem toe. 'Je hoeft je niet te schamen voor je lichaam. You're perfect to me'. Ik glimlach en geef hem een kus op zijn wang. Ik maak me los en trek voorzichtig mijn jurk uit. 'Ik pak even een paar handoeken' zegt hij en hij verdwijnd de badkamer uit. Ik maak mijn BH los en gooi die in de wasmand. Ik trek mijn slipje uit en gooi die ook in de wasmand. Ik loop naar de douche en zet hem aan. Ik laat het water over mijn lichaam heen lopen. Ik schrik als ik 2 handen op mijn heupen voel. Ik draai me om en zie Zayn achter me staan. Hij glimlacht naar me. Ik draai met mijn ogen. En wil de zeep pakken maar Zayn is mij voor. Hij smeert mij in. De geur van kokoszeep is door heel de badkamer te ruiken. Ik spoel mijzelf af. Zayn zet de kraan uit en we stappen onder de douche vandaag.

Hij slaat een handdoek om mij heen. 'Zie je wel. Je hoeft je nergens voor te schamen'.

Ik droog mij af. En ga voor de spiegel staan. Ik veeg met een doekje mijn make-up weg. Zayn komt naast me staan en doet zijn haar een beetje normaal. 'Is het je toch weer gelukt he. Malik' zeg ik lachend. Ik wil hem een kus op zijn wang geven maar hij draait net zijn hoofd, waardoor de kus op zijn lippen beland. Ik kijk hem aan met blozende wangen. 'S-Sorry' zeg ik snel. Ik kijk in zijn bambi bruine ogen. Nee Jade. Je mag niet verliefd worden op je beste vriend en helemaal niet als je een vriendje hebt. Ik wil wegkijken maar het lukt niet. Ik zie Zayn iets dichterbij komen en voor ik het weet voel ik zijn zachte lippen tegen de mijne. Ik weet niet waarom maar ik sla mijn armen om zijn nek heen. Zayn zet zijn handen op mijn heupen. Ik voel hoe Zayn zijn tong bij mij naar binnen glipt. Onze tongen draaien liefdevol rond. De zoen wordt steeds ruwer. Zayn tilt me op en ik sla automatiesch mijn benen om zijn lichaam. Hij loopt richtig zijn kamer. En laat mij, zonder dat onze lippen elkaar loslaten, zachtjes op het bed vallen. Hij gaat bovenop mij liggen en gaat mijn zijn handen over mijn lichaam. Er gaat een rilling over mijn lichaam. Een stemmetje in mijn hoofd houd mij tegen. Je hebt met Liam! Jade stop! Ik laat Zayn zijn lippen los en kijk hem aan. 'Ik kan het niet. Ik heb met Liam' zeg ik zachtjes. Zayn kijkt diep in mijn ogen. Ik voel zijn lippen weer op die van mij. Ik moet hem eigenlijk stoppen maar dat doe ik niet. Ik ga met mijn vingertoppen over zijn geblokte lichaam.

Zayn gaat met zijn handen van mijn wang naar onder. Langzaam. Hij masseert mijn borsten. Mijn handen gaan van zijn buik naar onder. Een kreun komt er bij hem vandaan. Hij geniet van de kleine aanrakingen. Hij opent mij benen en kijk me aan, ter waarschuwing dat hij binnenkomt. Niet veel later komt hij met een stoot binnen. Een kreun verlaat mijn mond. Hij begint zachtjes en liefdevol te stoten. Ik leg mijn hoofd in Zayn's nek. Dit voelt zo fout. Maar ook zo goed. 'Sneller' fluister ik. Zayn doet meteen wat ik zeg en verhoogt het tempo. Ik plant mijn nagels in zijn rug. Kreunen verlaten onze mond. Zayn drukt zijn lippen op de mijne zodat de kreunen niet te hard worden. Ik voel mijn orgasme komen. Niet veel later kom ik klaar. Zayn gaat nog door voor zichzelf. Niet dat ik dat erg vind. Maar het is alleen wat gevoeliger nu. Zayn stoot nog een keer en ik voel zijn gloedje in mij verspreiden.

Zayn komt langs me liggen en doet het licht uit. Hij slaat zijn armen om mij heen. 'Je bent geweldig' fluisterd hij. 'Ik hou van je'. 'Ik ook van jou'. Hij geeft me een kus en niet veel later val ik tegen Zayn aan in slaap.

~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•

PAM PAM PAMMM

Dit had volgens mij niemand verwacht. Of wel??

Nouja. Hihi.

Xx Jade :)x

I miss you || Zayn MalikWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu