Taur

61 3 0
                                    

Aflat pe termen lung în casa voiajelor şi a gândirii abstracte a Taurului, Pluto primeşte o mână de ajutor de la Jupiter în primele 8 luni ale anului 2016.

Trigonul format între Pluto și Jupiter îţi ascute simţul de explorator şi te cheamă să călătoreşti către destinaţii îndepărtate, încărcate de semnificaţii şi mister. Te mai îndeamnă să sapi adânc în grădina cunoaşterii superioare, acolo unde rodesc studiul, cultura şi spiritualitatea.

În ambele cazuri, pasiunea şi creativitatea sunt aducătoare de beneficii, iar dragostea poate sa fie ori agentul care te pune în mişcare, ori rezultatul acţiunilor tale în aceste domenii. Cu alte cuvinte, se poate să călătoreşti, să studiezi sau să te dezvolţi spiritual datorită iubirii, ori să întâlneşti iubirea undeva departe sau în decursul unor activităţi care au tangenţă cu domeniile menţionate.

Viaţa profesională a Taurilor poate fi pe alocuri frustrantă, nesigură sau dificilă până în septembrie 2016, dar găseşte calea spre înflorire în ultimele luni ale anului.

Cu toate ca există şi momente în care Taurii pot avea intuiţii remarcabile sau idei ingenioase din care pot face bani buni, finanţele pot fi o sursă de nelinişte, griji sau insatisfacţii în primele trei trimestre din 2016, mai ales în cazul în care complicaţiile sunt legate de un parteneriat.

În general, relaţiile Taurilor nu trec prin cea mai fericită perioadă, iar asta indiferent că este vorba de cuplu, asocieri, colaborări sau amiciţii. Există posibilitatea să se reactiveze probleme mai vechi, să afli lucruri care te supără sau te dezamăgesc, să comiţi erori de apreciere, să traversezi situaţii neclare, greu de definit.

Sănătatea Taurilor se încadrează în limite normale în 2016, ba chiar se întrevede un surplus de energie. Dacă nu o faci deja, acum ar fi un moment excelent pentru a începe să practici un sport sau alt gen de mişcare (aerobic, alergare, dans etc.) pentru a consuma excedentul de energie fizică şi a te menţine în formă.

Lunile octombrie-decembrie 2016 sunt favorabile luării unor măsuri ferme privind stilul de viaţă.

~Zodiacul European~Where stories live. Discover now