Gemeni

46 2 8
                                    

Constelatia GEMENILOR confera nativului un caracter atragator, binevoitor, usor de iritat, dar si de calmat, putin violent la manie sigata sa se caiasca, spirit inventiv, indreptat spre cercetari si descoperiri stiintifice, mai ales in domeniul matematicilor. Este semnul oratorilor si al scriitorilor. Aptitudini pentru negot, suflet nobil, spirit fin, subtil, indemanare, asiduitate, vigilenta, foarte vorbaret daca e in discutie un subiect preferat, altfel e mai degraba taciturn, putin expansiv si poarta in el o usoara neliniste care-i da o stare de perplexitate in momentul actiunii. Vointa lui este ferma, cateodata vehementa, dar fara asprime, autoritara sau tiranie.

Persoana nascuta sub semnul Gemeni sau cu Ascendentul in Gemeni, se afla sub influenta planetei Mercur (guvernator traditional) care o face intelectuala, dar dispersata si instabila. Daca intreprinde o cercetare spirituala, se plaseaza sub influenta lui Venus (guvernator ezoteric) care o va ajuta sa-si stapaneasca emotiile pentru a transmite altuia un mesaj spiritual, si va realiza astfel un contact mai bun intre suflet si personalitate. Daca isi continua evolutia, se va plasa sub influenta guvernatorului ierarhic Gaia/Terra care o va ajuta sa-si controleze experientele vietii sale si sa dezvolte o mare energie pentru a gasi mijloace practice pentru binele omenirii.

Culori: galben
Anatomie: gat, plamani, brate
Social: diplomatie, aptitudini de conducator in perioade de tranzitie, echilibru.
Material: aptitudini deosebite pentru speculatii (intermedieri bursa), simtul banului.
Mental: un mare dinamism intelectual, comunicare, idei progresiste, abilitati in comunicare, studii
Emotional: arta de a sti ce asteapta partenerul de la tine, superficialitate ce creeaza iluzia mobilitatii
Guvernatorul traditional al Gemenilor: Mercur
Guvernatorul ierarhic: Gaia
Verbul caracteristic: "A gandi" ("Eu GANDESC"). Reprezinta: dualitatea, pornirea in actiune fara scop si oprirea fara motiv,comertul, comunicarea, publicitatea, literatura, deplasarea, curiozitatea, discutiile.
Numere norocoase: 5 si 9.
Piatra pretioasa: Acvamarin si Cristal marin
Metal: Mercur
Ziua norocoasa: Miercuri
Animale potrivite: Fluturi
Locuri prielnice: localitatile aflate la mare altitudine.
Cuvinte cheie: comunicare, gand, adolescenta, vivacitate, mobilitate, difuzie, dualitate, superficialitate, adaptabilitate, inmultire, adunare, respiratie, revelatie, vibratie, informatie, scriere, alfabet, numar, studiu, versatilitate, incostanta, imprastiere, risipire, convingere, animatie, curiozitate, intelectualitate, elocventa, ingeniozitate.


~Zodiacul European~Where stories live. Discover now