Fecioara

52 3 3
                                    

Persoanele nascute sub constelatia Fecioarei ajung la onoruri prin merite proprii. Judecata rece, spirit de dreptate, pietate, inclinatii pentru lucruri cinstite. Caracterul este benign, bland, modest, maniabil, increzator si totusi greu de inteles. Vointa, desi ferma, se lasa usor convinsa. Inteligent, ingenios, tine la sentimentele lui cu incapatanare. inclinatie spre spiritualitate, artele liberale, persuasiune. Gusturi pentru agricultura, horticultura sau pentru colectii. Apt pentru stiintele inalte si studii serioase, pasiunile sunt, in general, moderate, opiniile variabile.
Nativul Fecioara sau cu Ascendentul in Fecioara, se afla sub influenta lui Mercur (guvernator traditional), care il face analitic, rational si adesea egoist. Daca va incepe o cercetare spirituala, ea se va plasa sub influenta Lunii si a planetei Neptun (guvernatori esoterici), care-i vor permite sa lucreze astfel incat slabiciunile sale sa fie puse in lumina pentru a le transmuta. Daca isi va continua evolutia, ea se va plasa sub influenta planetei Jupiter, care ii va permite sa inteleaga legile universului si sa se daruiasca cu iubire umanitatii.

Culori: albastru inchis, culori ruginii de toamna
Anatomie: abdomen
Social: dorinta de a cunoaste secretele muncii, pragmatism, echilibru, meticulozitate
Material: reusita prin efort personal
Mental: nevoia de a transcende efemerul in spiritual sau cautarea echivalentului fizic in spiritual
Emotional: sa stinga setea de analiza, detaliu.
Guvernatorul (planeta) traditional al Berbecului: Mercur
Guvernatorul ierarhic: Jupiter
Verbul caracteristic: "A Analiza" ("Eu ANALIZEZ", "Eu VERIFIC") sintetizeaza spiritul si capacitatea de analiza
Numere norocoase: 5 si 3
Piatra pretioasa: Sardonyx, Safir
Metal: Mercur
Ziua norocoasa: Miercuri
Animale potrivite: Caini de rasa mica, pisici, pasari, pesti
Locuri prielnice: orasele mici
Cuvinte cheie: purificare, castitate, analiza, critica, ordine, ratiune, impartire, indoiala, scadere, limitare, rezerva, medicina, virginitate, manie, precizie.


~Zodiacul European~Where stories live. Discover now