Leu

42 1 2
                                    

Nativul Leu pare a fi protejat de o influenta astrala benefica, spun multi astrologi, caci, de multe ori, ajunge prin el insusi la onoruri. Suflet elevat, spirit de justitie, caracter inflexibil, inima inflacarata si generoasa. Vointa este ferma, intreprinzatoare, perseverenta, tintind intotdeauna scopul propus. Spirit drept, stabil, viril, mandru, simplu, liberal, stralucitor, adesea prezumtios, dar intotde­auna recunoscator; caracter binevoitor, ferm, curajos, generos, mereu stapan pe el. in momente dificile, mania va fi brusca, dar fara violenta si nu de durata. Daca ea se razbuna - ceea ce e de presupus - o va face intotdeauna numai cu noblete. Iubirea este puternica, nativul e con­stant in afectiuni, dar nu si in fapte. Are gustul armelor, indemanare si agilitate in exercitii corporale, rabdator la munca si apt pentru a comanda. Aptitudinile nu sint multe, dar solide, profunde.

Persoana nascuta sub semnul Leului sau cu Ascendentul in Leu, se afla sub influenta Soarelui (guvernator traditional) care o face plina de vitalitate, egocentrica, ambitioasa si orgolioasa. Daca va intreprinde o cercetare spirituala, se va plasa sub influenta Soarelui si a planetei Neptun (guvernatori esoterici), care-l vor ajuta sa-si utilizeze latura sa creatoare cu mai multa inspiratie si sa-i inteleaga mai bine pe ceilalti. Daca va continua evolutia, se va plasa sub influenta Soarelui si a planetei Uranus (guvernatori ierarhici) ce-i vor permite sa echilibreze polaritatea Leu-Varsator si sa lucreze altruist la crearea noilor valori ale erei Varsatorului.

Culori: galben, portocaliu
Anatomie : inima
Social: ascensiune fulgeratoare, atitudine curajoasa, functie de conducere.
Material: succese mari prin riscuri mari, speculatii, nevoie de lux.
Mental: spirit creator, nevoie de a se ridica prin idei proprii.
Emotional: dragoste, nevoie de dominare, extrovertire, noblete, generozitate
Guvernatorul (planeta) traditional al Leului: Soare
Guvernatorul ierarhic: Soare si Uranus
Verbul caracteristic: "A vrea" ("Eu VREAU"); reprezinta energia masculina, simbolul tatalui, capacitatea de a crea
Numere norocoase: 8 si 9
Piatra pretioasa: Rubin
Metal: Aur
Ziua norocoasa: Duminica
Animale potrivite: Felinele
Locuri prielnice: spatiile larg deschise
Cuvinte cheie: stralucire, vointa, dragoste, incredere, siguranta, creatie, autoritate, generozitate, orgoliu, mandrie, decizie, caldura, egocentrism, teatral, dominare, putere, glorie, lumina, fidelitate, lider, aparenta, susceptibilitate, curaj, vanitate, aroganta

Eu sunt Leu^-^


~Zodiacul European~Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang