Bad Girl

2.4K 49 1
                                    

BAD GIRL

YAZAR : ELİFE_XİUMİN

TÜR : OC, ONE SHOT

ÇİFT : MİNHO AND YOU (SHINee)

***

"Ahhh başımm!"

Dün geceki kovalamacadan sonra sokak arasında bir kartonun üzerinde uyuyakalmıştın. Aşırı alkolün verdiği etkiyle hala vücudun uyuşuktu. Yattığın yerden doğrulmadan elini cebine atıp son dal sigaranı ve çakmağını çıkardın. Sabahın ilk saatleri olduğundan hissettiğin ayaz ve sigaranın verdiği sıcaklık büyük bir tezat oluşturuyordu. Sigaranı bitirip doğruldun. Gözünün önüne gelen saçlarını geriye atarak ayağa kalktın. Bulman gereken bir şey vardı. Neyseki ne kadar sarhoş olursan ol yaptıklarını hatırlardın. Yaklaşık bir kilometre yürüdükten sonra köşedeki konteynırın yanına geldin. Çöpçülerin çöpü henüz almamış olmasını dileyerek içine göz attın. Aradığın şeyi bulduğunda suratına yerleşen o büyük sırıtışla tatmin olmuştun. Dün gece polislerden kaçarken çöpe attığın silahın. Silahı siyah ceketinin ucuna silip belinden içeri soktun.

======== FLASBACK ========

"Amma uzattın be! Alt tarafı iki paket sigara!"

"Defol git burdan sigara falan yok sana!"

"Beş kuruşluk şey için canından mı olucaksın moruk?"

Elinde adama doğrulttuğun silah sayesinde adam ellerini yukarı kaldırmıştı. Ama hala vermemekte direniyordu. Sonra silahı biraz daha yaşlı adamın kafasına yaklaştırıp kasaya elini soktun. Aldığın parayı katlayıp arka cebine koyup dükkandan çıktın. Yaklaşan polis arabalarını gördüğündeyse deli gibi koşmaya başladın. Önüne geçenlere çarpa çarpa kalabalık caddede koşmaya çalışıyordun. Polisin seni farketmesi fazla sürmemişti. Sen deliler gibi koşarken peşinden gelen bir kaç polis arkandan bağırıyordu. İlerdeki caddeden sola dönüp önüne çıkan ilk konteynıra silahı atıp koşmaya devam ettin. Soluklanmak için durduğunda gözüne çarpan bir dükkana girdin. Dükkan boştu. Hızlıca arka tarafa geçmeye çalıştığında uzun bir çocuk önüne çıktı.

"Buyrun hoşgeldiniz, ne istemiştiniz?"

"Beni öp."

"Efendim ?"

Çocuğun şaşırmasına harcayacak vaktin yoktu. Yandaki masanın üzerine yatarken bir yandanda onu ensesinden tutup kendine doğru çektin. Onun dudaklarını hapsettiğinde polislerin ayak seslerinin gittikçe uzaklaştığını duyuyordun. Gözleri kocaman olmuş bir adet genç senin ne yapmaya çalıştığına anlam veremezken sen öpmeyi bırakıp dükkandan çıktın. Arkandan bağıran gence aldırmadan tabiki. İlk olarak amacın çöpe attığın silahı almaktı. Ama hala polisler ortalıkta kol geziyordu. En iyisinin şimdilik saklanmak olduğunu düşündün. Ceketinin kapşonunu kafana geçirip ordan uzaklaştın. Bir kilometre kadar yürüdükten sonra cebindeki parayla bu gece sana yetecek kadar içkini aldın. Şişeleri teker teker kafana dikip olduğun yerde sızıp kaldın...

========================

Silahını da aldığına göre iş şimdi nereye gideceğini bulmaya gelmişti. Öncelikle halletmen gereken mevzuysa karnını doyurmaktı. Elini ensene atıp düşünmeye başladın. Çaldığın tüm parayı içkiye yatırmıştın. Sen aptallığına bir kaç küfür savururken arkadan sana seslenen kişiyi farketmemiştin bile ;

"Şştttt...heyyy....bana baksana sen...aloo! sağır falan mısın?"

Seni kolundan tutup kendine doğru çevirdiğinde neye uğradığını şaşırdın. Elin hemen belindeki silaha gitti. Ama çocuğu tanıyınca hızla çektin.

K-POP OC ONE SHOTWhere stories live. Discover now