17-İLK BULUŞMA

27.8K 2.7K 163
                                    

Multimediada Sera'nın çaydanlık saati var:)

SEVGİLİ OKUYUCU HAFTA BİTMEDEN,SADECE ARES VE SERA NIN OLDUĞU BİR BÖLÜM YAZMAYI PLANLIYORUM ,Kİ İŞTE O BÖLÜM BUDUR.ŞİMDİ İŞ ZAMANI.BEKLEMEDE KALIN.SEVGİLER..

Uyanamama ihtimalime karşı 1'er dakika arayla kurduğum alarmlar gibiydi.''Yeter artık.'' dedim iç sese,''Neyse ne.Yaşayacağız ve göreceğiz''. Bir saniye kadar ne dediğime dikkat kesildiyse de durmaya niyeti yoktu,histerik bir şekilde bağırmaya devam etti.

'YETİŞİN KOMŞULAR'!

'YETİŞİN KOMŞULAR!'

Arka arkaya es vermeden söylediği şey sinir bozucuydu.iç ses melodram yaratmaya ve olayları dramatize etmeye bayılıyordu.Bazen öyle aykırı davranıyordu ki onun gerçekten bir yansımam olup olmadığını merak ettim.

Bilim kurgu filmlerindeki gibi beynime beni çıldırtmak ve mirasıma konmak için yerleştirilmiş bir tür virüs,yapay zeka ya da gerçek olduğunu sanmama sebep olacak herhangi bir çip olabilirdi..Sorun şu ki benim öyle göz konulup, bu denli komplike bir planla elde edilmeye çalışılacak bir servetim yoktu.

Bir tür genç dahi de değildim.Dünyayı değiştirecek bir keşfe imza atmış ve enerji devlerinin peşinde olduğu savunmasız ergen bu türden bir komplo için uygun olabilirdi ama ben sadece bendim işte.Sera.Okulun serserisine aşık olmuş masum demeyelim ama düzgün kız.

Odama girip telefona baktım.İç sesi bunalımdan kurtarıp'' Heyyo !' dedirtecek kadar çok arama ,bildirim, mesaj vardı.Gömü bulmuş korsanlar gibi tek tek baktım hepsine.Yeni kankalarım panikten beyaz saraya haber vermek üzerelerdi.Önce onlara döndüm.Mert'le uzun,Füsun'la upuzun bir konuşma yapıp arkama yaslandım. Füsun'a bugün olanları yüz yüze anlatacaktım.

Sıra ona gelmişti.Serserim beni yine şaşırtmış ve ondan beklemeyeceğim bir duygusallıkla ''Özledim '' yazmıştı.Cidden özlemiş olabilir miydi?Çok ciddi bir güven problemi yaşayacağımızı tahmin etmek güç değildi.

Odaya göz gezdirdim,kırıntı bile kalmamış tabak ve bardak masamda duruyordu.Hiç bir mahcubiyet hissetmeden tüm keki bitirip çayını dibindeki küçük posalara kadar içmişti.Komikti.Daha uzun kalmak için giriştiği bu küçük oyunlar onu fazlasıyla sevimli kılıyordu ki bu da onun benim nazarımdaki sıfatlarını ikiye çıkarıyordu.Tatlı serseri..

Aferin aferin,bir de süper güçler ekle çocuğa,hiç kurtaramayalım paçamızı.

Sakin ol,sadece sevimli dedi.

Görmüyomusun ?Onu idealize ediyor,neymiş çayın posasını içmiş,peh!

İki sesin benim için kavga etmesini umursamadan cevap verdim.

'Sanırım ben özledim.''

Telefonun başında beklediğini düşündüren bir hızla cevap verdi.

''Yarın seni göreceğim.''

Teklif değil düpedüz ültimatomdu.Karar almış ve uygulayacağım diyordu.Kendini beğenmiş serseri.

Bana böyle sıfatlarla gel Sera.

''Çok eminsin,bana sordun mu ki?''

''Hayır der misin ki?''

''Bilmem ki:)''

''Bak ben senin yerine biliyorum, o yüzden sormadım:)''

''Hmm ondan yani,ukalık ve burnu büyüklükten değil''

SERSERi(Kitap Oldu)  wattys2019Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin