Chapter IV

94 8 10
                                    

Nu a durat mult pana am ajuns. In fata casei lui erau parcate multe masini.Poarta neagra era larg deschisa.

Am intrat in curtea mare , care era plina pe jumatate de adelescenti. Cealalta jumatate era ocupata de o scena, o piscina mare , si o masa lunga pe care erau asezate platouri cu gustari si bautura.

Kate se uita se uita in stanga si in dreapta , putin confuza.Mi s-a facut sete , asa ca m-am dus la masa si m-am servit cu un pahar de suc , deoarece eu nu consumam alcool.Toti de acoli erau student la o facultate , in afara de mine si  Kate, care inca eram la liceu. M-am strecurat printre oameni , mergand spre casa lui. Usa era deschisa , asa ca am intrat. Casa era la fel ca inainte , doar putin schimbata. M-am dus in living , dar di nefericire nu am vazut nici un chip familiar.

Am tresarit putin cand cineva m-a atins pe umar.

-Nu credeam ca ai sa vi la petrecere. a spus el , analizandu-mi tinuta.

Am pastrat limistea cateva secunde. Am inceput sa ascult partial muzica de acolo , care devenea mai interesanta decat conversatia pe care nu am inceput-o...inca.

-Te distrezi? m-a intrebat el , nestiind cu ce sa inceapa discutia.

Am incercat sa zambesc , dar planul mi-a esuat.

-Sa zicem.. am mormait printre dinti.

Mi-am intors capul spre el , observand ca EL se uita la mine. I-am privit ochii de jad , incepand sa rosesc. Cand fata mea palida a prins culoare , EL a chicotit putin , apropiindu-se de mine.

Stai!Stai!Stai! S-a apropiat de mine. A vrut sa ma sarute. EL sa ma sarute? In acel moment vroiam ca cineva sa imi dea o palma. Am iesit din lumea mea , intorcandu-ma la realitate. Buzele lui erau la doi centimetrii de ale mele , apropiinduse tot mai tare. Am fost emotionata , iar din reflex , i-am impins pieptul cu mainile , dandu-l la o parte , si am plecat.

Am parasit curtea plina de adolescenti , apoi am auzit-o pe Kate strigand aproape de mine.

-Ce faci?m-a intrebat ea , tragandu-si mana dintra mea.

-Plecam. Acum!

-De ce?

-Iti explic pe drum.am spus , pornind spre casa. Vroia sa ma sarute. Nu puteam sa cred.

-Si? Pana la urma ce s-a intamplat?

-L-am impins si am plecat.

-Amy , nu stii sa pretuiesti ce primesti.

-Asta nu mai conteaza.

-Dragut. Amy si P...a spus ea , sarind de fericire , dar eu am interupt-o.

-Taci!am spus nervoasa.

-Bine. Bine.

***

Ne-am imbratisat si ne-am luat "La revedere" , apoi fiecare a placat la casa ei. Am deschis usa apartamentului , m-am descaltat , apoi directia mea a fost baia.M-am dus si am facut repede un dus cald , apoi mi-am luat pijamaua pe mine si am intrat pe telefon sa vad ce mai e nou. Am primit un mesaj de la Kate.

"15 Iulie - Casa de cultura - ora 19:00 - Lacul Lebedelor ."

Am fost foarte fericita la afalrea acestui eveniment , dar stiam ca nu imi permit. Am inchis telefonul , m-am asezat in pat printre asternuturile moi , am privit tabloul cu balerina care era modelul meu in viata , apoi mi-am inchis pleoapele greoaie.

Hei lume. Inca un capitol. :) Nu am avut ce face aseara , si iata. Sper sa va placa. Va astept comentariile , si fac ca si la celalalt capitol.

Comentariul care imi place cel mai mult , va primi dedicatie. Adica persoana. :D

The Swan | PAUZĂUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum