10 - Nezgoda ❤

286 35 32
                                    

Sjedeći na krevetu usred noći razmišljajući o svemu, o cijeloj situaciji, zaspala sam.

***

Glupa budilica. Zvoni i pišti direktno pored uha. Udarila sam ju rukom i ugasila se.

Zar već moram u školu? Toliko sam pospana, bila sam budna do pola 2 ujutro, nisam mogla spavati, razmišljala sam, skoro sam počela plakati.

Ustala sam i spremila se te uzela torbu i krenula prema stanici. Kad sam već bila kojih tridesetak metara od stanice, vidjela sam nekoga da je tamo. Nadala sam se da je Maya, no kad sam stigla...

To je bio Niall. Sjedio je pognute glave i čekao. Pogledala sam ga, i nisam stajala, sjela sam pored njega tiho. I pogledala ga. Podigao je pogled prema meni i pogledao me u oči. "Jutro" rekla sam tiho i spustila pogled. "Jutro" rekao je.

Duboko sam udahnula i nervozno ispreplitala svoje prste. Zašto si to radim? "Ovaj... Ja..." stao je govoriti i počeškao se po zadnjem dijelu vrata.

Ne, ne, nemoj.

Ne.

"Znam da me ne želiš slušati, ali... Znam kako ti je, ali trebaš i ti mene razumijeti. I ja sam proživio svašta. I svakakve grozote i..." prekinula ga je Maya. "Hej vas dvoje!" rekla je veselo i glasno. Nasmijala sam se "Hej" i rekla te ustala i zagrlila ju. "Hej" rekao je Niall nekim razočaranim tonom. "Jel' sve ok?" šapnula mi je Maya dok sam ju grlila. Kimnula sam glavom 'da' i pogledala ju.

Nasmijala mi se i pogledala Nialla. "Ni, jesi dobro?" pitala ga je i prišla mu te sjela pored njega. "Savršeno sam" nasmijao se i pogledao ju.

Zašto mora biti toliko neodoljiv i sladak? Ne želim biti ljuta na njega, ali... Ali jesam. Ali kad je on toliko poseban. Uvijek kad se nasmije, pokaže mu se ona sakrivena rupica na njegovom lijevom obrazu. Svaki put kad gleda nekoga svojim očima, one sjaje posebnom plavom svjetlošću. Svaki put kad prođe rukom kroz čuperke svoje plavo-smeđe kose, ona je još ljepša, i još sjajnija.

 Svaki put kad prođe rukom kroz čuperke svoje plavo-smeđe kose, ona je još ljepša, i još sjajnija

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Niall kroz cijelu priču ima ovakvu kosu^^)

"Ajde Nialler, razvedri se, sve je super, ajde, uskoro će Božić, moramo biti veseli, vidi mene" rekla mu je Maya s ogromnim osmijehom, bocnula njegov obraz, i zagrlila ga.

Da barem ja to mogu sad učiniti. Jer znam da je takav zbog mene. Ali i ja sam ovakva zbog njega.

Nasmijao se i zagrlio on nju. "Hvala ti" rekao joj je i poljubio ju u obraz. "Tako je. Moraš biti sretan" rekla je i onda mu nešto šapnula. Nasmijao se i pogledao ju.

***

Izašla sam iz učionice sva sretna jer je napokon kemija gotova. S ogromnim osmijehom na licu držeći se pod rukom s Mayom krenule smo na tjelesni.

Tjelesni je moj najdraži predmet, jedan od najdražih. Uvijek sam.jako vesela kad idem na tjelesni. Ispušem se, izvježbam i sve muke odu. Sve mi je ponovno odlično. I gledam najsexy profedora u cijeloj školi.

Dead Mistery #WWCWhere stories live. Discover now