17 - Dolaze ❤

187 29 12
                                    

Svi su me pogledali u čudu a ja sam nervozno ispreplitala prste. "Kakvi poklon?" pitao je Harry. "Samo malo" rekla sam i odjurila u sobu.

S kreveta sam uzela tu ogromnu kutiju s Niallovom gitarom i ostalim stvarčicama te s njom polako krenula prema dnevnom boravku. Kada sam došla svi su me još jednom pogledali u čudu, te su ispučili oči.

Stajala sam ispred svih njih s ogromnom kutijom u rukama i gledala ih s laganim osmjehom na licu. "Za koga je to?" pitala je Maya. Nasmiješila sam se te krenula prema Niallu.

"Izvoli" rekla sam mu i pružila kutiju. "Za mene?" pitao me i uzeo ju. "Da. To što je unutra, željela sam kupiti odavno, ali nisam imala vremena. I sad sam ju kupila da ti se odužim za sve" rekla sam s osmijehom.

Nasmiješio mi se, te polako skinuo mašnu i razdrapao papir. Otvorio je kutiju, u kojoj je bila kutija s gitarom, plišanac, Playboy parfem i majica. Odmah sam vidjela šok na njegovom licu kad je vidio kutiju s gitarom. Prvo je nju uzeo, te me pogledao.

Samo sam mu se nasmiješila, i lagano kimnula glavom. Sjeo je na krevet, te ju polako otvorio. "Wow" prošaptao je, ali čula sam ga, i nasmiješila se. "Ja..." uzeo u je u ruke i prošao po žicama.

"Malo je raštimana" rekao je i pogledao me uz osmijeh. Nasmiješila sam se "Valjda se raštimala od hladnoće, nadam se da ti se sviđa" rekla sam i opet počela ispreplitavati prste.

"Predivna je" rekao je, te ju pospremio natrag u kutiju i ustao s kauča. "Hvala ti puno" rekao je, i zagrlio me omotavši ruke oko mojeg struka. Malo sam se šokirala, ali sam ga zagrlila te osjetila njegovu glavu na svojem ramenu.

Oduvijek je to radio, i radi dalje. Kad se grli, zagrli oko struka i glavu nasloni na rame osobe koju grli, i to je razlog zašto Niall ima najslađe i najljepše zagrljaje.

"Hvala" šapnuo mi je na uho. "Nema na čemu" šapnula sam mu. Ostatak dana proveli smo u kući, zabavljajući se, Niall je i prosvirao na gitari, uz naš nagovor, te smo se stvarno jako dobro zabavili. Igrali smo Monopoly, Pogodi Tko Sam, te lovice po kući.

Sva sreća pa nismo ništa razbili, mama bi me ubila.

Navečer smo se pozdravili, i otišli su. Zaključala sam se u kuću, te pospremila sve po dnevnom boravku i kuhinji, i uputila se na spavanje, oči su mi se već same zatvarale.

Ušla sam u svoju sobu, obukla piđamu, te legla na krevet i zaspala čim je moja glava dotakla jastuk.

***

Probudila sam se, i kada sam otvorila oči, vidjela sam kroz prozor kako snijeg pada. Nasmiješila sam se i ustala s kreveta, te krenula prema kupaonici.

Lagano sam otvorila vrata mamine sobe, te ju vidjela kako lijepo spava s Dalijom u naručju. Sigurno su kasno došle kući, neka spavaju. Tiho sam se odšuljala do kupaonice, obavila higijenu te otišla u kuhinju.

Popila sam čašu mlijeka te pojela Nutellu namazanu na kruh. Složila sam si kakao i uzela dekicu iz sobe, te došla u dnevni boravak i upalila TV.

Uzela sam laptop i ulogirala se na Skype. Maya nije na mreži, Harry isto tako, Niall još gore... Amy je na mreži!

Da ju nazovem?

Ili ne?

Ma zvat ću ju!

Pritisnula sam malenu plavu kamericu u gornjem desnom kutu i pričekala da se Amy javi. Uskoro mi se pokazala njena slika na ekranu. "Hej" rekla mi je. "Bok Am" rekla sam i nasmiješila se. "Vidim, sigurno si se tek sad probudila" rekla mi je. "Vjeruj da jesam. Ti nisi?" pitala sam ju. "Jesam" nasmiješila se.

Dead Mistery #WWCWhere stories live. Discover now