Bölüm 13

7.3K 614 4
                                    

13.BÖLÜM

Üzerimdeki gömleğin düğmelerini iliklerken yatakta tüm çıplaklığı ile yatan kadına odakladım bakışlarımı.

"Ağlamayı kes Buket.Seni sevdiğimi biliyorsun."dedim.Başını çevirip ıslak gözlerle bana baktı.Evet,aslında bu gerçekti.Her şey yani ona olan duygularım.Onu seviyordum.Ama bilirsiniz herkesin sevgi anlayışı farklıdır.Onu seviyorum ama kendimi daha fazla ve Pelin'i elde etmek için bana yardım etmek zorunda.

"Bunu nasıl yaparım.Beni sevdiğini söylüyorsun ve Allah şahitki bende seni çok seviyorum.Sana masumiyetimi yıllarımı verdim ve şimdi kalkmış senin evliliğini kendi ellerimle gerçekleştirmek için çabalamamı istiyorsun."Ardından tekrar hıçkırarak ağlamaya başladı ve dizlerini çekip kolları ile sardı başını dizlerinin üzerine koydu.

Göleğimle ilgilenmeyi bırakıp yatakta yanına gittim ve saçlarını okşadım.

"Bebeğm,bunu ikimiz için yaptığımı biliyorsun.Geleceğimiz için."Hızla başını kaldırdı ve siyahları çoğalmış mavileri ile bana baktı.

"Bunu nasıl yaparım?"Eğilip onu öptüm. "Benim için tatlım,bizim için."Biliyorum ki beni seviyor ve biliyorum ki bunu yapacak.

******

Kaşlarımı kaldırıp karşımda bebeksi suratı ile bana sırıtan adama baktım.Fazla güzel özelliklede bir erkeğe göre.

"Cindirella ."dedim. Tek kaşımı alayla kaldırdım."Öylemi?"Bir iki adım atıp yaklaştı.

"Sen benim Cindirellamsın."diye gülümsedi.Harika !Elime geçen ilk şeyi ona fırlattım ve son anda başını eğmesi ile duvara çarptı.Dijital saatim.Kahretsin.

"Lanet olası ne yaptığını sanıyorsun?" Hızla masanın arkasından çıktım.

"Asıl sen Yiğit'e yattığımızı söyleyerek ne yaptığını sanıyorsun.Nasıl beni bir fahişe gibi gösterirsin?"diye bağırdım Bir an şaşkınlıkla kaldı.Sonra hafifçe omuzlarını silkti.

"Ben seni bir fahişe gibi göstermedim tatlım.Yalnızca o adama kime ait olduğunu hatırlattım."Ellerimi gögsümün altında birleştirdim.Tanrım o kadar sinirliyim ki.Şu anda istediğim tek şey kafasını koparmak.

"Sana mı aidim yani?Neyim ben bir eşya mı?"Bir iki adımda yaklaştım ve parmağımı geniş göğsüne bartırdım.O anda aslında göründüğünden daha yapılı olduğunu fark ettim ve hızla parmağını çektim.

"Sen artık fazla olmaya başladın."O anda gerçeği kavradım.

"Burayı nasıl buldun?"Dudağının kenarı kıvrıldı ve o farklı gülümsemesini takındı.Başını eğip bana yaklaştı ve gözlerini yumup derin bir nefes aldı.Bense şaşkınlıkla hala ne yapmaya çalıştığını anlamak isterken çılgınca bir ritim tutturan kalbimi engellemeye çalışıyordum.

Gözlerini yavaşça açtığında hala gözlerde böyle bir mavi görmediğimi düşünüyordum.

"Kokun tatlım...Nar gibi kokuyorsun.Elime alıp ortadan kırdığım taneleri dağılan bir nar gibi...Ve ben bu kokuyu takip ettim."dedi buğulu bir sesle.Ukalaydı,kendinden emindi ve kahretsin ki fazla çekici ve tecrübeliydi.

"O aldığın bela kokusu."dedim ve yüzüne yumruğumu salladım.Çevik bir hareketle bileğimi yakaladı ve ben umursamadan topuğumla ayağına bastım.Acıyla inlerken elimi kurtardım ve çelme çaktım.Düşerken beni çekti.

O yere yapıştı ve bende üzerine kapaklandım.Hızla doğrulmaya çalışırken emir veren bir tonda konuştu.

"Kıpırdama."O yerde dümdüz yatıyorken ben onun resmen kucağında oturuyordum ama nedenini bilmediğim halde olduğum yerde kaldım.

"İşte bu görüntü tıpkı hayallerimdeki gibi."dedi elimi kurtardım.Tam yüzüne bir tane vuracakken hızla kapı açıldı ve Buse ile göz göze geldim.

"Aman Tanrım!Afedersiniz...Ben...Bir şey oldu sandım..."Bir şey diyemedim.Oda hızla dışarı çıkıp kapıyı kapattı.

Aleksi altımda gür sesi ile kahkaha atarken bu kez gerçekten ama gerçekten onu öldürmek istedim.Hemen doğruldum.

"Bu odayı ve bu binayı terk et!Hemen!Seni bir daha görmek istemiyorum.Kahrolası piç.Allah'ım rezil oldum...Senin yüzünden terfimin ilk gününde rezil oldum."Beni umursamadan yavaşça doğruldu ve siyah tişörtü ile aynı renkteki pantalonunu silkeledi.

"Abartma Cindirella."Onu tutup omuzlarında ittim.

"Defol dedim.Seni manyak!"Parmağını çeneme koydu ve hafifçe okşadı.

"Şimdi gidiyorum.Öğleden sonra görüşürüz."Arkasından bağırarak tek bir söz söyledim.

"Asla."Bir daha asla onu görmeyecektim.

*****

Elimdeki telefonu kapatırken Yiğit'in dahada sinirli olduğunu anladım.Anlaşılan komplimanları pek işe yaramıyordu.Başımı kaldırıp önümdeki geniş ve uzun binaya baktım.

Planoner Şirketler gurubu...Tamam Buket,dedim kendi kendime ...Güçlü ol!bunu yapabilirsin...

Konitopolous Serisi 4 Tatli BelaWhere stories live. Discover now