Bölüm 23

7.6K 597 11
                                    

23.BÖLÜM

Tanrı aşkına git mi ? Bu akşam duymayı beklediğim en son söz buydu.Ağlamaklı iri kahve gözleriyle bana bakarken tekrarladı.

"Git, Aleksi..Yalnız kalmak istiyorum."

Aldırmadım ya da umursamadım.Çünkü gitmek istemiyordum.Bu gece planlarım çok daha farklıydı."Çünkü onu özledin değil mi Aleksis"dedi iç sesim.Hayır bu özlemle alakalı değil.Bu şeyle alakalı...Şeyle....Lanet olsun herneyse.Bişeyle alakalı işte.

Tekrar gözlerine baktım ve kendimi engellemekten vazgeçtim.Ellerimle yüzünü avuçladım.Başımı eğdim göz göze geldik.

"Hiçbir yere gitmiyorum.Beni duydun mu ? Seni bu halde bırakmayacağım."

Yüzünü ellerimden kurtarmaya çalıştı.

"İstemiyorum"dedi."Rahat bırak beni."

Onu tuttum ve küçük başını göğsüme yasladım.Çırpınmaya çalıştı ama izin vermedim.Biliyorum böyle zamanlarda insanlar istemediğini söylesede birine ihtiyaç duyarlar.Kulağına fısıldadım.

"Herşey düzelecek. Ben burdayım Cindirella."

Çırpınmayı kesti.Başı göğsümde hıçkırarak ağlamaya başladı.Hiç bir şey söylemedim.Çünkü biliyorum ki bazen susmak boş konuşmaktan daha çok işe yarar.Gür saçlarını okşadım ve onu kollarımda hafifce salladım.

"Her şey düzelecek.Sadece zamana ihtiyacın var."

Başını göğsümden çekti yanaklarından süzülen yaşlarla bana baktı.Bilinçsizce gözlerini kırptı.Birkaç yaş daha aktı gözünden ve ben son akan yaşı takip ettim içimde büyük bir sıkıntıyla.Pekala şimdi kendime dürüstçe soruyorum.En son ne zaman bir kadının ağlamasından etkilendim?Ya da en son ne zaman bir kadın için kavga ettim ? Cevap asla.O zaman esas soruyu soruyorum.Tanrı aşkına en son en zaman bir kadını sahiplendim ? Kahrolsunki asla.O zaman benim derdim ne ?

Neden umursuyorum.O adam benim olmadığım haftayı bu evde geçirdiğini söylediğinde neden çıldırdım ? Lanet olsun bu kadınla yattığımı bile hatırlamıyorum.Kafamın içinde Valeria'nın sesi yankılandı.

"Bir gün Aleksis, sende aşık olacaksın ve bana geleceksin.İşte o zaman canına okuyacağım."

Bu düşünceleri aklımdan silmek istercesine başımı salladım.O gün asla gelmeyecekti.Biliyorum inanışlarımı ve karakterimi biliyorum.Ben aşka inanmıyorum.Ya da sevgiye ... Aile sevgisi belki ama Tanrı aşkına bir insan bir başkasını nasıl olurda kendinden fazla sever bu akıl alır gibi değil.İşte bu yüzden aşkın tutku hormanlarından oluşan geçici bir süreç olduğuna inanıyorum.Ve muhtemelen hormonlarım o kahrolası gecede bu inatçı kadının ne kadar tutkulu olabileceğini merak ediyor.Pelin'in sesiyle düşüncelerimde sıyrıldım.

"Zamana ihtiyacım var öyle mi ? Peki bu kahrolası zamanı neden bana tanımıyorsun ?"

Hafifçe gülümsedim.Ve parmağımı uzatıp ıslak yanağındaki son gözyaşını sildim.

"Çünkü tatlım o zamanda bana ihtiyacın var."

Hızla elleriyle yanaklarını sildi.Küçük parmağını kaldırdı ve göğsüme vurdu .

"Aleksander Konitopolous , benim bu zamanda bir arkadaşa ihtiyacım var ve senin uzaktan yakından arkadaşlıkla alakan yok."

Ellerimi havaya kaldırdım . "Heey Heeey dur bir dakika . Ben hayatında gördüğün en iyi arkadaş olabilirm."

Ellerini ince beline koydu ve gözlerini kıstı.Bir müddet beni süzdü .

"Aleksi , arkadaşlar birbirleriyle yatmazlar bu konuda bir bilgin var mı ?"

Tekrar gülümsedim."Sanırım senin yatak arkadaşlığından haberin yok."

Küçük elini yumruk yapıp omzuma vurdu.Acıyla inledim.

"Heeey ! Bu acıttı."dedim alayla.

"Pekala,arkadaşlıkmı istiyorsun ? Kuralları ben belirlerim.Öncelikle yarın öğle yemeğinde benimle buluş."

Elimde olmadan dudağımın kenarı kıvrıldı.

"Ateşli olduğunu biliyordum"diye fısıldadım.Tekrar omzuma vurdu.

"Kural bir yatmak ya da öpüşmek yok.Kural iki öğle yemeğinde alıverişe çıkıyoruz canım."

Bu sözü duyunca gözlerim yuvalarından fırladı.Bir kadınla alışveriş yapmak mı .Tanrım daha beter bir işkence olabilirmi acaba ?

"Acı bana tatlım"dedim.Ama acımadı.

"Aleksi , yarın canına okuyacağım . Ya kabul et ya da vazgeç."dedi kendinden emin bir şekilde.Tanrım bazen bu kızdan nefret ediyorum.

"Sabah geç kalırsan maaşından keserim"dedim.Hafifçe gülümsedi ve ben tekrar kendime engel olamadım.Eğilip dudaklarına kısa ama bana göre oldukça etkili bir öpücük kondurdum.Önce afalladı.Ardından ...

"Heeey ! "dedi . İtiraz etmek için.

"Yarın tatlım.Arkadaşlığımız yarın başlıyor.O yüzden bu gece seni hala arzulayabilirim . Buna engel olamazsın."dedim.Ardından arabama doğru ilerlerken arkamdan pis domuz dediğini duydum.Üstü açık arabamın kapısını açmadan içine zıpladım .Aracı çalıştırdığımda ona seslendim.

"Çekici bir domuz ama ."Sonra umutsuzca gecenin karanlığına karıştım.Kesinlikle bu gece planlarım istediğim gibi gitmemişti.Hoş , bu kadınla tanıştığımdan beri hayatım istediğim gibi gidiyormuydu ki ?

******

Elimin tersiyle ağzımı sildim ve yere tükürdüm.Kahrolası herif yumruklarıyla ciğerlerimi sökmüştü adeta.O anda yanından geçtiğim vitrin camından kendime baktım.Kahrolsun yüzüm resmen darma dağın olmuştu.Sol kaşım patlamış ve kanıyordu.Hoş dudağımında ondan aşağı kalır yanı yoktu.Ama bunların intikamını alacağım.Bir yıl boyunca bu kızı aradım ve sevgilimin evini arzularımı tatmin etmeye giderken şans eseri onunla karşılaştım.Bu benim şansımdı.

Ardından sevgilimi bu işe ikna etmek ve onu tavlamak için çok zaman harcadım.Emek,para bunların hiç birini kıçıma bir tekme yiyip paraları başkasına kaptırmak için yapmadım.O yaşam benim hakkım.Hedefim güzel ve zengin bir karım olması.Ve bana aşık bir metresim.Onca yaşadığım sefil çocukluktan sonra isteklerim asla çok değil .

Aralığın köşesinden adamın ona sarılmasını izledim.Şimdi geriye kalan son planımı devreye sokma vaktiydi.Dediğim gibi herkesin geçmişinde bir bela vardır.Eğer zengin ve yakışıklıysanız tek bela saplantılı bir kadın olablilir ve bana inanın bir kadın yeri geldiğinde tam bir baş belası olabilir.Son kez dudağımdaki kanı yaladım.Pantolunumun cebinden cep elefonumu cıkardım.Yeni kaydettiğim numarayı çevirdim.Telefon yurtdışı hattına bağlanırken biraz bekletti.Ardından o buğulu sesi duydum .

"Alo."

"Aleksiyi istiyormusun ?"direk konuya giriş her zaman etkili olur.

"Sende kimsin ?"dedi kadın.Tekrarladım.

"Aleksiyi istiyormusun ?"dedim akıcı bir ingilizceyle.

"Beni aradığına göre cevabı biliyorsun."dedi kadın.

"Güzel."dedim."Çok geç olmadan gel .Çünkü nişamlımı elimden almak üzere."

Biliyorum.O saplantılı bir kadın ve bu konu kesinlikle dikkatini çekicek...

Konitopolous Serisi 4 Tatli BelaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora