One, Two Freddy's coming for you

2.1K 137 1
                                    

„One, two Freddy's coming for you. Three, four better lock your door. Five, six grab your crucifix.

Zanotoval začátek známé básničky. Hope se mi rozklepala v náručí a já se zadíval do krví podlitých očí vraha.

Seven, eight gonna stay up late. Nine, ten never sleep again." Usmál se a začal se přibližovat.

„Co tu děláš? Jak, ses sem dostal, Freddie?" Snažil jsem se potlačit vztek a nedat najevo, že mám strach.
„Doktore," Zněl najednou příliš vyrovnaně a vyvrátil tak moje závěry o tom, že je to mentálně zaostalá bytost s vražednými sklony.
„Ji chce zabít jiný, já chci jen tebe. Zničil jsi mě! Kvůli tobě žiji v cele, dva krát tři metry! Zavřený v kovové posteli, krmený jako zvíře! Zabiju tě!" „O čem to mluvíš Freddie? Tobě někdo ven pomohl?" Usmál se a kývl. No jasně, sestřička... „Vše mělo spád, vše na sebe mělo navazovat! Plán byl jasný...!"

Chytil jsem Hope a strčil ji za sebe.

„Ji neublížím. Já ne! Tvůj bratr po tobě touží. Chce pomstít otce!" Usmíval se Freddie, vlhčil si jazykem rty a opět se přibližoval.
Točili jsme se v kruhu po pokoji, já se snažil udržet Hope, i přes jeho rádoby příslib, za zády.

Sáhl jsem za sebe a narazil si ji na svoje tělo. Sykla, ale pochopila a hlavně poznala, co chci. Její dlaň mi vjela pod triko a vytáhla zbraň, kterou skrývala za mými zády. Ačkoliv sem věřil v její schopnosti, doufal jsem, že nezpanikaří a neprostřelí skrz na skrz mě. Já se neodvažoval zbraň vytáhnout. Hlaveň revolveru, který držel Freddie, mi mířila na čelo, nepochybně by byl rychlejší. Ale teď se jen usmál. Zjevně si myslel, že ji jen chráním a tisknu k sobě.

„Doktore, já ji opravdu neublížím. Stačíš mi ty." Skočil po mně a strhl od Hope stranou. Začali jsme se rvát. Zbraň vyměnil za nůž a tím se mi snažil protnout krční tepnu. Pokojem zazněl výstřel a jeho tělo dopadlo na moje. Odstrčil jsem ho a do jeho svalových záškubů a snaze mě přesto zabít, padl opět výstřel. Napočítal jsem čtyři, pak výstřely utichly a Hope dopadla na zem. Plakala, třásla se a zbraň odhodila ke dveřím.

„Uklidni se, je to dobrý!" Vytáhl jsem ji na nohy a vyvedl z místnosti. Jestli byl Freddie spojený se Smithem, nemáme moc času. Naházel jsem do tašky něco oblečení a vedl ji do garáže. Stále dokola opakovala, že za další vraždu, ji Smith zničí. Já jen opakoval, že stejně jako s Bestií, zachránila několik životů a hlavně můj.

Z auta jsem volal Amandě. Nebrala mi to, začínal jsem mít o ní strach. Přece jenom pět let, je pět let.

„Kam jedeme?" Jen jsem zavrtěl hlavou. Neznal jsem cíl... Volající kontakt, jsem vyměnil za Harryho. Zvedl mi to na druhé zazvonění.

„Zayne? Děje se něco? Logan prošel s Rockym celý areál a nikde Freddieho opět nenašli. Zamlčel jsem prozatím, že leží mrtvý v mém domě a ptal se, co Tom.
„Stále je v limbu. Logan ho skoro zabil. Co vražedkyně?" Hope do očí vstoupily slzy a já litoval, že jsem měl mobil na hlasitý odposlech.
„Má jméno, Hazz a právě mi zachránila život." „Jak to myslíš?" „Freddie leží v mém domě. Mrtvý. Pokusil se mě zabít." „Co? Zayne! O čem to mluvíš?!" „Jsi s Paulem?" „Ne, šel zkontrolovat pacienty." „Věříš mu?" „Zayne, co to kurva meleš?!"
Znal jsem Harryho roky. Studovali jsme spolu... Jestli jsem někomu bezmezně věřil, tak jemu.
„Zamkni se." „Cože?" „Říkám ti, aby ses zamknul. Nevím, na čí straně Paul je!" „Mluv k věci a jasně!" Hlas mu zatrylkoval panikou.

„Bestie, ta, kvůli které mě agent Smith stíhal a dožadoval se pomoci, byl otčím Hope a její nevlastní bratr, syn Bestie, je agent Smith! S velkou pravděpodobností společně zabili její matku a Hope Bestii zabila, jako pomstu za matku a za to, co se Smithem ji dělal. Smith ji chce. Vlastním jménem, je agent Smith, Dereck Skull. Přetáhl k sobě Toma, který ji měl znásilnit a zlomit její už tak, dost poničenou psychiku. Ani útěk Freddieho nebyl náhodou. Kde je ta holka, co ji napadl? Kam se poděla?! Den byla na ošetřovně a pak? Pochybuju, že ji dal Liam volno!" 

Death ValleyKde žijí příběhy. Začni objevovat