Uyku Vakti

10.8K 240 213
                                    

Aşağıdaki hikaye video kanıtını , görgü tanıklarını , ve izlenildiği iddia edilen videoyu analiz eden bir dedektif tarafından yazılmıştır.Bu hikaye,o hikayedir.

Sıradan bir Salı akşamıydı . O günden önce kahve dükkanından aldığım 2 büyük boy kahve yüzünden uyuyamamıştım , internette dolanıyordum.

Birbiri üstüne bir kaç gereksiz Youtube videosu izledikten sonra , garip başlığı olan bir videoya denk geldim . Başlıktaki karakterler İngiliz alfabesine ait değildi ; Ancak,  çözememiş olmama rağmen harflerin biçimi kelimelere benziyordu . Merak ederek videoya tıkladım.

Aniden evimden gelen çeşitli çatırtı ve iniltiler duymaya başladım . Etrafıma bakındım ve savaşa hazır bir şekilde yanımda duran beysbol sopasını kavradım . Beni şaşırtan şey , evimde hiç kimse yoktu , evime zorla girildiğine dair bir işaret de yoktu . Ayrıca bütün kapılar kapalıydı . Delirmeye başladığımı anlayarak omzumu silktim ve tembelce odama doğru yürüdüm.

Geniş bant bağlantısı için çok para harcadım , bu yüzden tıkladığım videonun hala dolmamasına şaşırmıştım . Sabırsız bir şekilde videoya 4 kez daha tıkladım . Sonsuzluk gibi gelen bir süreden sonra , sayfa sonunda açıldı . Arkaplan siyahtı ve kırmızı renkte olan kullanıcı adı , açıklama , yükleyen adı dışında  bütün yazılar görünmezdi . Yükleyen kişinin adı " Nightmare SLUMBER " dı ve açıklamada bunlar yazıyordu:

Ne kadar da umursamazsın.
Hayatındaki şeytani varlığımdan habersizsin.
Seni ayakta tutan her şeyi parçalayacağım.
Seni değersiz korkak.
Her zaman seni izliyorum.
Ve yakında benimle yaşamaya geleceksin.
Sonsuza dek...

Bunun 12 yaşında bir  çocuğun zırvalığı olduğunu düşünerek içinde bulunduğum tehlikeyi önemsemedim . Video terk edilmiş bir akıl hastanesinin resmiyle başladı ( Daha sonra bunun Denbigh* akıl hastanesi olduğunu buldum ) Resimde insanın görme alanını geçecek şekilde uzun,karanlık ve dökük bir koridor vardı .Koridorun sağ tarafında sütunlarla ayrılmış pencereler vardı . Koridor sütunların gölgeleri ile bölünen ürkütücü bir ay ışığıyla yıkanmıştı . Koridorun karanlığı hiç görmediğim kadar koyu bir siyahtı . Hastanenin alelacele terk edildiği ve hiç temizlenmediği hissine kapıldım.

Videonun ilk dakikasında sadece koridorun görüntüsü vardı . Hiçbir ses ya da hareket yoktu . 1:13 . saniyeye yakın bir zamanda koridorun sonunda bir hareketlilik gördüm , yavaştı ama kesin bir hareketti . Bir insanın duruşuna sahipti ama çok garip bir şekilde yürüyordu , kafası dümdüz yere bakar şekilde . Video ilerledikçe yaratık hızlandı , sonra koşmaya başladı . Yaratık koşarak kameraya çarptı ve düşürdü .  Aynı anda evimin kapısında yüksek bir gümbürtü duydum . Sadece bir tane vardı ve görünüşe göre birisi az önce kapıya çarpmıştı .

Ayağa fırladım ve beysbol sopasını tekrar elime aldım , bilgisayarımın hata sinyali verdiğini duydum . Ekran maviydi ve güvenlik nedeniyle kapatıldığı yazıyordu . Daha sonra ekran bulunduğum yeri öğrenmek isteyen bir hacker olduğu hakkında bilgilendirme yaptı . Antivirüs programım hacker 'ın IP adresinin izini sürdü ve Kuzey Wales'de olduğu bilgisini verdi ; Hack işlemi terk edilmiş bir akıl hastanesinden yapılmıştı .

Daha sonra elektrikler gitti . O noktada , aşırı derecede korkmuş bir hale geldim . Nefesim hızlanırken gözlerim yaşardı . Kapının dışında inlemeler duymaya başladım . Çıkıp bakmak büyük bir hata olacaktı biliyordum ama , yine de bakmaya karar verdim . Kapı deliğinden baktığımda kapının dışında kimse yoktu . Buna rağmen inlemeleri hala duyabiliyordum . Ölsem bile o kapıyı açmazdım .

Paniklemiş bir şekilde polisle iletişime geçmeye çalıştım ; Ancak hem ev telefonumda hem de cep telefonumda hattın meşgul olduğunu belirten bipleme sesini duydum . Bilgisayarımın yanına koştum ve jeneratörle çalıştırıp çalıştıramayacağıma baktım , sonra ekranın hala açık olduğunu fark ettim . Siyah ekranda büyük kırmızı harflerle " UYKU VAKTİ " yazıyordu .

PARANORMAL GERÇEKLER 2Where stories live. Discover now