Nasty Video

3.2K 117 21
                                    

Bir akşam Betty isminde bir kadın kapısında tıklama duyduğunda evde yalnızdı. Kapıyı açtı ve genç bir adamın kapıda durduğunu gördü. Ona arabasının bozulduğunu söyledi ve telefonunu kullanıp kullanamayacağını sordu, çünkü cep telefonunun şarjı bitmişti.

Betty arkadaş canlısı bir kadındı ve ona yardım etmeyi hemen kabul etti. Adam telefon aramasını yaptıktan sonra ona içecek bir şeyler teklif etti. Salonda oturdular ve sohbet etmeye başladılar. Sohbetleri gecenin bir yarısına kadar devam etti.

Saat ilerledikçe Betty esnedi ve genç adama eve gitme vaktinin geldiğini söyledi. Ancak adam onu umursamadı ve filmlere olan tutkusu hakkında konuşmaya devam etti. Son olarak izlediği tüm filmleri saydı ve kadına fikrini sordu.

Konuşma ilerledi ve adam 'kötü video' ile ilgili bir konu açtı. Betty bunun ne anlama geldiğini bilmiyordu. Adam ona kötü videoda işlenen cinayetlerin gerçekten işlendiğini açıkladı. Özel efekt yoktu. Kamera oyunu yoktu. Her şey gerçekti. Betty biraz ürkmeye başladı ve korku filmlerinden birini izlerken ödünün koptuğunu söyledi.

Film 3 psikopat tarafından tuzağa düşürülen kadının parçalara ayrılarak öldürülürken açık kalan kamera tarafından çekilmesini konu alıyordu. Adam 'kötü videolar' hakkında daha da çok konuşmaya başladı. Ve konuştukça, kadın daha huzursuz oldu.

Adam konuşmaya devam ederken, Betty'nin dikkati aniden misafirinin ceketinin altındaki kırmızı ışığa kaydı. Işığın kayıt yapan bir kameraya ait olduğunu anlayınca rengi attı...

PARANORMAL GERÇEKLER 2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin