Büyümesinler

3.3K 113 45
                                    

2. sınıfların öğretmeni olmayı seviyorum. Sınıfımdaki öğrenciler çok şirin ve masumlar. Mükemmel yaştalar. Eskiden 6. sınıfların derslerine giriyordum, ama hemen bunun bir hata olduğunu fark etmiştim. 6. sınıf gruplaşmanın başladığı, zorbalığın  geliştiği ve çocukların birbirlerine kötü davranmayı gerçekten öğrendiği zamandır. O yaşta internetteki dehşet verici videolar ile kirlenirler ve yaşıtlarıyla iğrenç konuşmalar yaparlar. Büyükleri için saygıları, öğrenmek için istekleri olmaz.

Hayır. 2. sınıftaki çocuklar onlardan daha iyi. Aileleri onları dünyanın kötülüğünden korumak için hala uğraşıyor. Çocuklar bana büyük gözlerle bakıyorlar, öğrenmeye hevesli, onlara verdiğim her bilgiyi içmeye hazır bir şekilde.

En sevdiğim gün sevgililer günü. Çocuklar o günde minik, kağıttan poşetler yapıp, şeker ve kartlarla dolması için sıralarının kenarlarına bantlıyorlar. Bu sene evde lezzetli kurabiyeler pişirdim ve her öğrenciye bir tane vermek için okula erken geldim. Tepkilerini görmek için çok heyecanlıyım.

Bütün sabah gülümsedim. Çocuklar pembe ve kırmızı renkte giyinip sınıfa vardıkları anda gülümsedim. Mutlu bir şekilde içindeki şeyi görmek için kağıt poşetleri yırtarlarken gülümsedim. Kurabiyeleri gördükten sonra bana tapılası derecede şirin bir şekilde "Teşekkürler Bayan Collins!"  derlerken gülümsedim. Kurabiyeyi ısırırlarken gülümsedim. Ve hepsi teker teker maviye dönüp, kusup, boğulurken gülümsedim.

Ne de olsa çok şirin bir yaştalar. Büyümelerine izin vermek utanç verici olur...

PARANORMAL GERÇEKLER 2Where stories live. Discover now